- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
tıpkı sizin eşinizin suratından memnun olmadığınız surat yapmasını çok itici bulduğunuz ama ayrılmadığınız gibi
Oooo etkileyici agresiiffff!! bakiyorum zekice oldugunu dusundugun hamleler yapiyorsun, devam et o zaman sana hayirli bol kufurlu asagilamali gunler dilerim, bence kivrak zekani burda millete laf yetistirmeye degil kendi sorunlarini cozmeye kullanmani tavsiye ederim.
Nasil olur sevgi?Siz nasıl bu kişiden soğumadınız hala? Seviyorum demeyin sevgi böyle olmaz siz de biliyorsunuz sadece kabullenin ve gidin.
Nasil olur sevgi?
Anliyorum..Saygıyla, kırıp dökmeden .. incitmeden
Şöyle diyim..Beni gerçekten sevdiğine eminim bana aşık.Sonradan hep pişmanlık ve özürler...kendisi iyi kalplidir çok.Ama snirlerine hakim olamıyo
Anliyorum..
Bakis acisiyla ilgili sanirim birazda.
Ben sevginin ozgur olmasi gerektigine inaniyorum. Sunu soylersem kirilir yada bu onu incitir diye tabular koyacaksam kosullastirilmis sevgi olur gibime geliyor.
Kesinlikle.Evet kişiden kişiye de değişebilir ama karşınızdaki sizin gibi düşünen biriyse ancak sizi anlayabilir. Yoksa tam tersi bir etki yaratır diye düşünüyorum.
Neyse Ada'm odur.Can çıkar huy çıkmaz.Erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz.Kavge edince telefonda sinirlenip bağrıştığımızda ben yüzüne kapatıyorum konuşmak istemiyorum o devamlı devamlı arıyo bağırışıyoruz ve küfür ediyo.Nefret ediyorum bu huyundan saygısız konuşmasından.Düzeltemiyorum bu lanet huyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?