küfür eden sevgili

tıpkı sizin eşinizin suratından memnun olmadığınız surat yapmasını çok itici bulduğunuz ama ayrılmadığınız gibi

Oooo etkileyici agresiiffff!! bakiyorum zekice oldugunu dusundugun hamleler yapiyorsun, devam et o zaman sana hayirli bol kufurlu asagilamali gunler dilerim, bence kivrak zekani burda millete laf yetistirmeye degil kendi sorunlarini cozmeye kullanmani tavsiye ederim.

bende size nemrut yüzler dilerim

Hiçbir sevgilimi bana küfrettirecek düzeyde delirtemedim amma yeteneklisin bu konuda :) şimdi ne desem bilemedim karşılıklı bir rıza varsa beni ilgilendirmez , ben mesela çok çıtkırıldım biriyim salak bile dese alınırım ve direk sogurum , sen çok güzel sindirmişsin küfürü, diyecek laf yok.

küfür kaldırılacak şey değil gerçekten 5 yıl geçtiyse daha düzelmez kendini aşağılatma bence

Siz nasıl bu kişiden soğumadınız hala? Seviyorum demeyin sevgi böyle olmaz siz de biliyorsunuz sadece kabullenin ve gidin.

Saygı yoksa ilişki de yoktur. Laçkalaşmışsınız iyice küfür etmek nedir ya ne dememizi bekliyorsun? İyi aferin sana küfür eden, saygısız bir herifle devam et evlen hatta.

Bende ofke kontrolü yok.
Gozum dondugunde ne soylerim nereyi kirar yikarim bilmem.
Kocam ilk sahit oldugun da saskina donmustu.
Sevgilinizde de boyle bi sorun olabilir mi?

Ayyy en nefret ettiğim erkek tipi yav
Ağzına acı biber sürmemişler ona demek
Allah yardımcın olsun bacım

Saygıyla, kırıp dökmeden .. incitmeden
Anliyorum..
Bakis acisiyla ilgili sanirim birazda.
Ben sevginin ozgur olmasi gerektigine inaniyorum. Sunu soylersem kirilir yada bu onu incitir diye tabular koyacaksam kosullastirilmis sevgi olur gibime geliyor.

Şöyle diyim..Beni gerçekten sevdiğine eminim bana aşık.Sonradan hep pişmanlık ve özürler...kendisi iyi kalplidir çok.Ama snirlerine hakim olamıyo

Eşini öldüren adamların çoğu da aşık olduğunu iddia eder, kadını öldürür sonrasında hep pişmanlık ve özürler...

Hatta ünlü örnekler de var Feri Cansel gibi.

Yani size gerçekten aşık olabilir ama sevgi, saygı ve şefkatle harmanlanmamış aşk vahşi bir duygudur sadece.

Böyle aşk olacağına sinir anları dahil daima müşfik, anlayışlı ve nazik bir adamın ölçülü sevgisi olsun...

Bi de iyi kalpli diye tanımlamışsınız onu.

Hayatındaki insana küfredecek kadar öfkesine hakim olmaktan aciz adama iyi kalpli dersek sevdiğini pamuklara saranlara ne diyeceğiz?

Anliyorum..
Bakis acisiyla ilgili sanirim birazda.
Ben sevginin ozgur olmasi gerektigine inaniyorum. Sunu soylersem kirilir yada bu onu incitir diye tabular koyacaksam kosullastirilmis sevgi olur gibime geliyor.

Evet kişiden kişiye de değişebilir ama karşınızdaki sizin gibi düşünen biriyse ancak sizi anlayabilir. Yoksa tam tersi bir etki yaratır diye düşünüyorum.

Evet kişiden kişiye de değişebilir ama karşınızdaki sizin gibi düşünen biriyse ancak sizi anlayabilir. Yoksa tam tersi bir etki yaratır diye düşünüyorum.
Kesinlikle.
tiniyi yakalayabilmekle alakali belkide.

Neyse Ada'm odur.Can çıkar huy çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…