küfür eden sevgili

Bir ilişkide saygı,sevgiden bile önemli olabilir.çünkü saygısızlık yani hakaret ve küfür sevgiyi bitirir.
Sinirlerine hakim olamayan biri demişsiniz. Peki bunun ilerde yani evlendikten sonra karşılaştığınız daha büyük sorunlarda etkisinin nasıl olacağını düşündünüz mü?
Madem ki küfür etmesinden hoslanmiyirsunuz -ki normali de budur,tavrınızı koyun o zaman.özür diledi diye affetmek zorunda değilsiniz. Kırıldığınızı ve kızdiığınızi söyleyin hatta bir süre görüşmeyin. Sizi kaybetmek istemiyorsa kendine çeki düzen verir.şimdi buna önlem almazsanız ilerde çok pişman olursunuz.
Eğer bütün tavrınızı rağmen bu saygısızlığa devam ederse bence bitirin bu ilişkiyi. .

Şöyle diyim..Beni gerçekten sevdiğine eminim bana aşık.Sonradan hep pişmanlık ve özürler...kendisi iyi kalplidir çok.Ama snirlerine hakim olamıyo
Ya bende buna bayılıyorum. Aslında çok iyi çok aşık ama sinirlerine hakim olamıyor. E valla evlenince de sinirlenip sinirlenip küfürler düz gidince bugünleri hatırlarsın ama seviyordu dersin. Bizde biliyoruz sinirlenince bağırıp çağırmayı neden yapmıyoruz sevdiklerimiz kırılmasın diye. Bu Adam sokaktaki insana bağırıp sana da bağırdıktan sonra senin farkın ne

ne yapmalıyım? telefonu kapatmayıp?

Yapacagin sey belli sen kendini ne saniyorsun bana kufur etme hakkini kim veriyor sana diyip terbiyesiz ahlaksiz bip bip bip bip deyip bir kereligine hanimefendiligi kenara birakacaksin. Birdahada o adamla gorusmeyip hayatindan cikaracaksin cunku degismez. Hicmi saygin kalmadi kendine kufur ettiriyorsun sevgili neymis yaa

ikinizde tuhafsınız..
suratına telefon kapatıyorsun o da arayıp küfür ediyor ..
ikinizde iletişimden bihabersiniz..

tıpkı sizin eşinizin suratından memnun olmadığınız surat yapmasını çok itici bulduğunuz ama ayrılmadığınız gibi

Sizin cat diye yuzune kapatmanizda normal bisey degil bence.
Bide kufur ne derecede onemli?
Sizemi o kufurler? O..pu flan demiyor dimi?? Eger diyosa bitmistir zaten. Yolu acik olurdu benim icin

Igrenc. Bizi o halde dusunemiyorum. Ama sana 2 senedir kufur ediyomus sen de ayrilmiyomussun simdi bizim bikac cumlemizle ayrilamazsin e degistiremezsin de adami? Cok seviyomus asikmis ya hani sana sinirlerine hakim olamadigindan kufur ediyomus evlenince de kendine hakim olamadigindan dayak atar

Sizin cat diye yuzune kapatmanizda normal bisey degil bence.
Bide kufur ne derecede onemli?
Sizemi o kufurler? O..pu flan demiyor dimi?? Eger diyosa bitmistir zaten. Yolu acik olurdu benim icin

ben konuşmucam dedikçe o en son s.tr git lan deyip kapatıyo...hep bu küfür

İki tarafta saygısız kusura bakmayın.
Bana biri hemde daha sevgili aşamasında küfürü etse,
Bırakın 5 yılı 5 ay bile zor dayanır.
Hiç mi saygınız yok sizin kendinize

Ya bak sana sadık aşık birisini bir daha bulamam korkusu yaşıyorsan sil at onu kafandan. Bu klasik cümleyi duyacağını biliyorsun demi simdi bunu yapan evlenince ...
huy değişmez bu saatten sonra ya kabul edip devam edeceksin ya da kestirip atacaksın. Daha yolun başında evli bile değilsin ki.

anlamıyor şimdi konuşucaz diyo bende madem ille konuşucaz konuşalım diyorum hurraa başlıyoruz kavgaya :S

ama bu şekilde anlatmadınız ki başta..
kavga etmemek için suratına telefonu kapatıyorum dediniz..
tamam konuşalım o zaman ama yine bağırıp çağırıp küfür edeceksen bilki bu son konuşmamız olur deyin..

Karşılıklı saygı yok. Şimdi böyleyse evlenince içinden nasıl bir canavar çıkar bilinmez. Birbirinizi yıpratmadan yollarınızı ayırın derim.

Telefonu her defa yüzüne kapattığın için sinirlenip küfür ediyor. Bi kere de telefonu kapatmadan sakince dinle baktın gene küfür ediyor koy tekmeyi. Nasıl katlanıyorsunuz şuan küfür ediyor evlendiğiniz de sinirlendiğinde döver bu insan. Birbirinizi yıpratıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…