- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Ya bende buna bayılıyorum. Aslında çok iyi çok aşık ama sinirlerine hakim olamıyor. E valla evlenince de sinirlenip sinirlenip küfürler düz gidince bugünleri hatırlarsın ama seviyordu dersin. Bizde biliyoruz sinirlenince bağırıp çağırmayı neden yapmıyoruz sevdiklerimiz kırılmasın diye. Bu Adam sokaktaki insana bağırıp sana da bağırdıktan sonra senin farkın neŞöyle diyim..Beni gerçekten sevdiğine eminim bana aşık.Sonradan hep pişmanlık ve özürler...kendisi iyi kalplidir çok.Ama snirlerine hakim olamıyo
ne yapmalıyım? telefonu kapatmayıp?
ikinizde tuhafsınız..
suratına telefon kapatıyorsun o da arayıp küfür ediyor ..
ikinizde iletişimden bihabersiniz..
Yapacagin sey belli sen kendini ne saniyorsun bana kufur etme hakkini kim veriyor sana diyip terbiyesiz ahlaksiz bip bip bip bip deyip bir kereligine hanimefendiligi kenara birakacaksin. Birdahada o adamla gorusmeyip hayatindan cikaracaksin cunku degismez. Hicmi saygin kalmadi kendine kufur ettiriyorsun sevgili neymis yaa
napim peki? teefonu kapatmayıp?
ben ne bileyim konuşmanın gidişatına göre davranacaksınız.. kavga etmek istemiyorsanız şu anda bu konuşma uzarsa kavga edeceğiz istersen şimdi kapatalım sakinleşince konuşalım diyebilirsiniz..
bunları zaten diyorum..
ee o ne diyor siz bunları deyince.
Sizin cat diye yuzune kapatmanizda normal bisey degil bence.
Bide kufur ne derecede onemli?
Sizemi o kufurler? O..pu flan demiyor dimi?? Eger diyosa bitmistir zaten. Yolu acik olurdu benim icin
anlamıyor şimdi konuşucaz diyo bende madem ille konuşucaz konuşalım diyorum hurraa başlıyoruz kavgaya :S
Erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz.Kavge edince telefonda sinirlenip bağrıştığımızda ben yüzüne kapatıyorum konuşmak istemiyorum o devamlı devamlı arıyo bağırışıyoruz ve küfür ediyo.Nefret ediyorum bu huyundan saygısız konuşmasından.Düzeltemiyorum bu lanet huyunu
iki senedir bu huyu çıktı.Katlanıyorum ama nasl beceriyorum bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?