Küfür ettiğim için dr ilaç verdi :)

böyle tavsiye veren birini görünce göğsüne yatıp ağlayasım geliyor...ayy sağlam bir şefkate ihtiyacım var...bencede yapmalıyım kendıme gram hayrım kalmamış

Gel canım bende başlarsam anlatmaya yoplu intihar ederiz :)

Senin kendine ihtiyacın var sanırım dışgörünüşüde ihmal ettin onuda toparla biraz saçını değiştir kaşını yaptır nekadar iyi görürsen kendini aynada okadar çabuk toparlarsın

eger küfürü eşine duyurmuyorsan çok şanslısın.ben de erkek gıbı kufredıyorum. ve eşim bundan coook rahatsız....

seks konusunu hıc sorma..sağlam sogutuyormuş....napıcam bılmıyorum

özbakım konsuunda nedense cok iyiyim.yani bi lohusayken gri eşofman gıymıştım..makyaj yapmadıgım tek bır gun bıle yok...ama ruhumun rimeli akmış..

Küfür etmek,isyanın dışa vurumu değil,ahlaki yapıyla alakalı bir durum.
Ama çocuklara geberin lan demek,çimdiklemek...o çocukların psikolojisini senden daha çok merak ediyorum

eger küfürü eşine duyurmuyorsan çok şanslısın.ben de erkek gıbı kufredıyorum. ve eşim bundan coook rahatsız....

seks konusunu hıc sorma..sağlam sogutuyormuş....napıcam bılmıyorum
Nasıl beceriyorum valla bende bilmiyorum ama eşime çok nadir ederim onuda duyurmam işte
Çünkü duyurursam aramızda artık saygı kalmaz diye düşünüyorum saygıda seks kadar önemli bence

özbakım konsuunda nedense cok iyiyim.yani bi lohusayken gri eşofman gıymıştım..makyaj yapmadıgım tek bır gun bıle yok...ama ruhumun rimeli akmış..

Ozaman enbüyük silahı kullanıcaksın.
Aynanın karşısına geçip dünyanın engüzel kadınıyım eniyi annesiyim eniyi eşi eniyi evladı eniyi arkadaşıyım
çevremdekiler nekadar şanslı diyeceksin

kendi kendini pofpofla o enerji onlarada gider

Küfür etmek,isyanın dışa vurumu değil,ahlaki yapıyla alakalı bir durum.
Ama çocuklara geberin lan demek,çimdiklemek...o çocukların psikolojisini senden daha çok merak ediyorum

ben doktorun bana söyeldıgını soyledım.yoksa bana göre kılıf uydurulacak bir durum degıl.olsa sallamaz doktora gıtme geregı duymazdım...

cocuklarımın psikolojileri gayet iyi ve aramızda muthıs bı iletişim var..kötü olmaları için bu durumun tekrarlanır olması gerekırdı...tekrarlanmadan çözüme ulaştırdım

Kufur bir desarjdir benim icin.Ayni kullandiginiz tarzda belkide liseden beri 15 senedir sıklıkla kullanirim tabi yeri ve zamanini bilerek.Ama karsimdakine asla etmem.ilaca baslamaniz hayirlisi olmus once siz sonra esiniz ve cocuklariniz icin.

Nasıl beceriyorum valla bende bilmiyorum ama eşime çok nadir ederim onuda duyurmam işte
Çünkü duyurursam aramızda artık saygı kalmaz diye düşünüyorum saygıda seks kadar önemli bence

kesınlıkle..sevgi saygı seks üçlüsü....

allahtan maşşallah subhanallah ki durduk yere bu hale gelmedıgımı anlayan bır eşim var.yoksa evde avızeler yerdeydı :)

Küfür etmem,edendende pek hazzetmem ama birgün kızımı okula bırakırken adamın biri sıkıştırmaya çalışıyor,önüme kırıyor,bir hışımla o....pu çocuğu dedim ama çok sinirlenmiştim insem adama dalacağım o derece,bir baktım kızım tekrarlıyor sonra lafı değiştirdim,unutrurmaya çalıştım aynı günün akşamı kızımı okuldan alırken öğretmeni bana dediki choky hanım" trafikte çok mu sinirleniyorsunuz?"neden dedim? Benim minnoş okulda bahçede arabaya binmiş ve şu cümleyi kurmuş "çekilsene ruhuspu çucuğu"ben tabi yerin dibine geçtim o küfür ilk ve son oldu. Ekstra dikkat ediyorum zira unutturana kadar canım çıktı.
Sizin durumunuz farklıymış ama sonuçta çocuklar konuşmaya başlayınca onlarda sizi tekrar edecek,düşünsenize size" s....r git anne"dediğini. Ne kadar kötü. Bu sebeple sorunun farkında olup çözmeye çalışmanız doğru,ilaç hakkında bilgim yok ama umarım iyi gelir. Çimdikleme konusuna değinmek dahi istemiyorum,diliyorum ki iyi olup tekrar etmezsiniz. Geçmiş olsun.

Coco senin bebekler kaç aylık oldu? Hatırlıyorum hamile günlerini.
Merak etme düzelecek her şey. Bir anda iki çocuğa sahip oldun, ben birine bile zor alışmıştım ama şimdi cooook rahatladım. İlacı kullanıp kullanmama konusunda tavsiyem yok ama her akşam 1 saat yürümeni şiddetle tavsiye ederim.

Doktorunu değiştirmeni tavsiye ediyorum.Küfür yetişme tarzı veya bulunduğun ortam ve çevrenle alakalı.Öfke krizi geçiren insan bile küfür etmiyorsa bilmiyorsa etmez.

Çocuklarına geberin lan demen,fiziksel zarar vermen küfürden daha önemli bir olay.Ve bu tekrarlamayacağın anlamına gelmez.

hiç öyle olamıyorum yaa...evet en iyi en merhametli annesiyim diyorum.regl agrısı çekerken bile onları parka goturur mutlu olmaları ıcın herseyı yaparım..ama ayna karsısında şu tipe bak derim..diyorum ya ruh gitmiş ruh :)

Kufur bir desarjdir benim icin.Ayni kullandiginiz tarzda belkide liseden beri 15 senedir sıklıkla kullanirim tabi yeri ve zamanini bilerek.Ama karsimdakine asla etmem.ilaca baslamaniz hayirlisi olmus once siz sonra esiniz ve cocuklariniz icin.

evet ederken rahatlama oluyor ama yalnız etme şartıyla tabii..değilse ayıkla pirincin taşını..

anlatamadım sanırım.zaten tekrarlama olmasın diye doktora gidip destek alma gereği duydum...bu durum bana sıradan gelse gitmezdım değil mi?

Uzak değildir seslen gelir.

Uygulayabilir misin bilmiyorum ama eşime çok sinirlendiğimde ağzımda vılıvılıhııhuu diye acaip sesler çıkartıyodum neditosun anlamadım dediğinde dinlesen anlarsın ama anlamak için önce dinlemeyi öğren diye söyleniyodum.

Bön bön suratıma bakışı sülalesine ettiğim küfürden daha çok zevk veriyodu

vılı kısımlarına küfürmüş gibide edebilirsin sen vılı de ama anlamını bil

büyüdüler valla..bi de bana sor...yürüyüş yapacak vaktim yokki.koşarak eve gidiyorum...hayatımın her anı adrenalin dolu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…