- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi coco_cambo
-
böyle tavsiye veren birini görünce göğsüne yatıp ağlayasım geliyor...ayy sağlam bir şefkate ihtiyacım var...bencede yapmalıyım kendıme gram hayrım kalmamış
Ben hiç dr gitmedim.
Ama gitsem iyi olur diye düşünüyorum evet küfür ettiğim zaman çok rahatlıyorum
Öyle böyle küfür değil ama tam bir erkek ağzı
Fakat ben sinirlenince olaya küfür ediyorum yani çocuğuma yada eşime değil
Eşime etsem bile duyurmam sonrasını hiçççç çekemem.
Açıkçası ilaç kullanmak istemiyorum çünkü kullanan arkadaşlarımın hepsi aynı şeyden şikayetçi:kadınlarda sekste soğukluk yapıyormuş.
Bide bu soğukluğun stresini hiç çekemem çünkü evliliği ayakta tutan en büyük faktörün seks olduğunu savunanlardanım....
Gel canım bende başlarsam anlatmaya yoplu intihar ederiz :)
Senin kendine ihtiyacın var sanırım dışgörünüşüde ihmal ettin onuda toparla biraz saçını değiştir kaşını yaptır nekadar iyi görürsen kendini aynada okadar çabuk toparlarsın
Küfür etmek,isyanın dışa vurumu değil,ahlaki yapıyla alakalı bir durum.selam hatunlar..
geçen ki konumda biliyosunuz baya olay olmuştu bu ırem derici ağzım
baktım bu böyle olmucak.sureklı aynı şeyleri yaşıyorum..ve eşime de sağlam giydiriyorum...
geçen benim bebeler beni delirtti ve bir uykusuzum ama yok böyle zulüm.3 günlük bir patlama....gece saat 4 ;cocuklara geberin ulaaan diye bir bagırdım..bina sallandı..o an dedım ki coco sen sabah doktora gıdıyosun !! nitekim randevu aldım iyi oldugunu dusundugum bır pskiyatriye gittim.anlattım,anlattıkça agladım..sinirlerim sakız olmuş..
inanır mısınız doktorun gozlerı doldu.aah canım benim yaa.cidden zor şeyler dedı bana.ben o hareketten sonra başladım mı hıçkırmaya ...almışım gazı tabi...
sonra küfür ettiğimi eşime surekli s..tir cektiğimi,en sabırlı adamı bile delirttiğimi en önemlisi bebeklerimi sinirlenince çimciklediğimi anlattım...
kadın bana ciddi bir anksiyete durumum olduğunu ,kesinlikle ilaç kullanmam gerektiğini söyledi..
bende zaten eskilere dönük bi anskiyete durumu var.yapı olarak duygusal ve çabuk panik olup parlayan biriyim..bu da anksiyetenin en sevdiği insan tipiymiş..
velhasıl-kelam ben bu ilacı paşa paşa içmek zorundayım kızlar.nette baktım ama öyle tam anlamıyla tatmin edic, bişey bulamadım..
aranız da venesis adlı ilacı kullanan varmı? olumlu olumsuz yorum yazın ki benı nelerın bekledıgını goreyım....
bu arada küfür etmek iç isyanın dışa vurumuymuş.dr öyle dedi...için çok dolu.herşeye karşı haksızlığa ugradıgını düşündüğün için yapabildiğin tek şey olan küfretmek.sen de bu şekilde hıncını cıkarıyosun dedi...ama gözünü açtıgından beri ana avrat küfredenden bahsetmıyorum.mesela benım gibi otobus gelmezse si..cem böyle duragı da böyle otobusu de...
veya yemek yaparken elimi kestim.si..cem böyle eli :) o derece ımkansıza dönük küfürlerbunlar bende 2 yıla yakın var..
kaçtım ben
Nasıl beceriyorum valla bende bilmiyorum ama eşime çok nadir ederim onuda duyurmam işteeger küfürü eşine duyurmuyorsan çok şanslısın.ben de erkek gıbı kufredıyorum. ve eşim bundan coook rahatsız....
seks konusunu hıc sorma..sağlam sogutuyormuş....napıcam bılmıyorum
özbakım konsuunda nedense cok iyiyim.yani bi lohusayken gri eşofman gıymıştım..makyaj yapmadıgım tek bır gun bıle yok...ama ruhumun rimeli akmış..
Küfür etmek,isyanın dışa vurumu değil,ahlaki yapıyla alakalı bir durum.
Ama çocuklara geberin lan demek,çimdiklemek...o çocukların psikolojisini senden daha çok merak ediyorum
Nasıl beceriyorum valla bende bilmiyorum ama eşime çok nadir ederim onuda duyurmam işte
Çünkü duyurursam aramızda artık saygı kalmaz diye düşünüyorum saygıda seks kadar önemli bence
Doktorunu değiştirmeni tavsiye ediyorum.Küfür yetişme tarzı veya bulunduğun ortam ve çevrenle alakalı.Öfke krizi geçiren insan bile küfür etmiyorsa bilmiyorsa etmez.ben doktorun bana söyeldıgını soyledım.yoksa bana göre kılıf uydurulacak bir durum degıl.olsa sallamaz doktora gıtme geregı duymazdım...
cocuklarımın psikolojileri gayet iyi ve aramızda muthıs bı iletişim var..kötü olmaları için bu durumun tekrarlanır olması gerekırdı...tekrarlanmadan çözüme ulaştırdım
Ozaman enbüyük silahı kullanıcaksın.
Aynanın karşısına geçip dünyanın engüzel kadınıyım eniyi annesiyim eniyi eşi eniyi evladı eniyi arkadaşıyım
çevremdekiler nekadar şanslı diyeceksin
kendi kendini pofpofla o enerji onlarada gider
Kufur bir desarjdir benim icin.Ayni kullandiginiz tarzda belkide liseden beri 15 senedir sıklıkla kullanirim tabi yeri ve zamanini bilerek.Ama karsimdakine asla etmem.ilaca baslamaniz hayirlisi olmus once siz sonra esiniz ve cocuklariniz icin.
Doktorunu değiştirmeni tavsiye ediyorum.Küfür yetişme tarzı veya bulunduğun ortam ve çevrenle alakalı.Öfke krizi geçiren insan bile küfür etmiyorsa bilmiyorsa etmez.
Çocuklarına geberin lan demen,fiziksel zarar vermen küfürden daha önemli bir olay.Ve bu tekrarlamayacağın anlamına gelmez.
hiç öyle olamıyorum yaa...evet en iyi en merhametli annesiyim diyorum.regl agrısı çekerken bile onları parka goturur mutlu olmaları ıcın herseyı yaparım..ama ayna karsısında şu tipe bak derim..diyorum ya ruh gitmiş ruh :)
Sen anlattın da,beni anlamıyorsun.Neyse geçmiş olsun.anlatamadım sanırım.zaten tekrarlama olmasın diye doktora gidip destek alma gereği duydum...bu durum bana sıradan gelse gitmezdım değil mi?
ve benim 2 tane..2 kere diş krizi 2 kere kaka krizi ,2 kere hastalık krizi...delirme de gör
Coco senin bebekler kaç aylık oldu? Hatırlıyorum hamile günlerini.
Merak etme düzelecek her şey. Bir anda iki çocuğa sahip oldun, ben birine bile zor alışmıştım ama şimdi cooook rahatladım. İlacı kullanıp kullanmama konusunda tavsiyem yok ama her akşam 1 saat yürümeni şiddetle tavsiye ederim.
Ofoff Allah sabır versin. Sana psikolojik destek farz zaten.
Ablam ikiz büyüttü ve normalde sakin yapıdaki kadın bile delirirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?