• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" KÜFÜR " Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

elifcik3435

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
46
11
3
39
Küfür eden erkekler,

Küfür eden kadinlar,

Sevgilisine, eşine, nişanlısına.. kavga aninda, bir yanlış anlasilmada küfür ediyorsa haklı / haksız da olsa ne düşünürsunuz o insan için ?

Küfür eden biri sevmiyor mudur?

Son düzenleme:
İyi düşünmüyorum. Küfür ederek kendini savunmaya kalkan insan acizdir ve basittir. Küfrün haklı tarafı da yoktur. Erkek arkadaşım hayatında bana karşı bir kez bile küfür etmemiştir, arabada bile millete küfür etmesine tahammül edemiyorum. Tavrım bu konuda net.

Bu sorular nereden geliyor aklınıza :KK70:

Küfür hakkında ne düşünülebilir ki? İyidir, hoştur, severiz kendisini diyen yoktur sanırım. Ama tek başına da küfür eden bir insan kötüdür diyemeyiz.

Küfür ruhun yelpazesidir demişti biri aklimda kalmış:) Ya duruma vaziyete yetiştirilme şartına göre değişiyor malesef bu durum..Simdi çocuğa istismar oluyor bu haberi okuduğunu anda öfke patlaması yaşayıp etmişse ne diyeceksin yani..Ama sıradan bir konuda küfürlü konuşan insanlardan tiksiniyorum.

ben de yerine göre ederim. mesela burada gelip saçmalayan çok kişiye küfür etmek istediğim olmuştur. yazıp yazıp silmişimdir. seksist küfür etmem ama.

değer verdiğim insanlara hiç etmem ki birisine küfür ediyorsam zerre kadar değer vermiyorumdur.

Küfüre göre değişir . Bi insanın yüzüne etmem. Ama kimse yokken birşeye haddinden fazla sinirlendiysem ağzımdan kaçar. Doğal bir refleks :)

Küfür eden seviyor sevmiyor diyemeyiz . Ama sonuçta hoş bı şey değil. İnsan diline hakim olmalı. Ama çevremde sinirle küfür eden kızlarda gördüm gayet iyi insanlar, tabi her dk kufurle gezen tipler değil. Hoş bir şey değil ama bazilarinin yetistirilis tarzından sanırım kullanmak normal geliyor onlara bana eskiden çok abes gelirdi ama zamanla o kadar abes gelmemeye başladı. Ben şahsen sevmiyorum ama

Senin yegen ayrilamadi galiba hala.. :KK51:
Ayril cocugum ayril evladim. Kufur eden kizdan sana yar olmaz.
İstedigin kadar aldat, yalanlar uzerinden iletisim kur ama size gelen gelin kufur etmemeli. Sisme bebek alsin ailen sana en iyisi. Hic konusmaz o bak.

Sevip sevmemesine değil kendi kişiliğine, yetiştirilme şekline, arkadaş ortamına işarettir bu.

Küfür uygun zamanda ve abartmadan edilirse çok sorun oluşturmuyor bence. Cümlenin sonuna nokta koyar gibi küfür edenlerden tiksiniyorum. Bir de anneye küfür edenlerden.

Senin yegen ayrilamadi galiba hala.. :KK51:
Ayril cocugum ayril evladim. Kufur eden kizdan sana yar olmaz.
İstedigin kadar aldat, yalanlar uzerinden iletisim kur ama size gelen gelin kufur etmemeli. Sisme bebek alsin ailen sana en iyisi. Hic konusmaz o bak.

Yiğenle ilgili açmamıştım konuyu aslında genel olarak açmıştım ama yiğenin durumu şöyle, aldatma niyeti ile görüşmemiş. İkilemde kalmış. Zaten bu konudan dolayı mahçuptu kız arkadaşına karşı. Ama kız arkadalıyla çıkmaya başladıkları günden sonra asla başka kızla farklı niyetle görüşmemiş.

Dürüstçe sevgilisi ne sorsa cevaplamış ama bakmış kız bunları her kavgada kullanıyor üste çıkmaya çalışıyor işte o zaman saklamış ne olduysa iyi yada kötü.

Küfür kadına da yakışmaz erkeğe de. Hele ki eşine, çocuğuna, anasına babasına kardeşine, nişanlısına, sevgilisine küfreden adam acizdir. Her zaman söylerim, gücünün yetmediğine yapamadığını (örneğin patronuna, müdürüne ya da senden güçlü birine) gücünün yettiğine yapmayacaksın. Yiyorsa git patronuna vur bakayım ya da küfret. Yapamazsın, o zaman karına çocuğuna da yapma!
Küfreden kişi düşük seviyelidir bana göre. Bolca kitap okuyan insanın sözcük dağarcığı gelişir ve küfürden daha etkili sözler söyleyebilir karşısındakine. Hem kendi seviyesini ortaya koymuş olur hem de zarafetini. Ülkemizdeki (yabancı kültürler de bizden çok farklı değil maalesef) bu sorun ancak kaliteli kitap okuyarak ve okutarak çözülür.

Back
X