" KÜFÜR " Hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bana küfür etmesini geç olduğum ortamda küfürde edemez eşim her hangi birşeye :KK14: maç yüzünden küfür edip kavga etmişliğim çok bana küfür boşanma sebebi zaten :işsiz:
Kadınların küfür etmesi konusunda yorum yapmak istemiyorum :kusmuk:

küfürden küfüre değişir.can yücel'in de dediği gibi bazı insanlar,bazı durumlar içinde küfür olmadan anlatılmaz.(Kibarcasını yazdım) Bana göre küfürden daha çok itici gelen herkese tatlım,canım,aşkım diyen insanlar.

Saygım varsa "salak" bile demem, diyemem.
Sonrası aklıma gelir çünkü kendimi tutarım.
En fazla şaka yollu ve sevgi dolu "şapşal" derim

İnsanlara küfür etmem.
Bazen durumlara küfrederim ama. O da rahatlattığı için :D

Küfür eden erkekler,

Küfür eden kadinlar,

Sevgilisine, eşine, nişanlısına.. kavga aninda, bir yanlış anlasilmada küfür ediyorsa haklı / haksız da olsa ne düşünürsunuz o insan için ?

(Mesela ailenize gelin alacaksınız. Kız haklı diyelim bir konuda ama oglanla tartışırken küfür ediuor kavgada)

Küfür eden biri sevmiyor mudur?
Hepimizin içinde küfür edebilecek bir insan var. Asıl önemli olan o insanı dizginlemek ya da dizginleyememek. Olgunluk dediğimiz şey de tam olarak burada başlıyor. Eğer dizginleyemiyorsa o insanda daha bir çok eksik var demektir.

Eşimden hiç duymadım.
Bana zaten duymadım da,trafikte bazen sinirlenince en fazla 'şrfsz' der,o bile tuhaf eder beni.
Küfür iyi bişey değildir, savunulacak yanı yok.
Erkekte de iyi değil ama hele kadına hiç mi hiç yakıştıramıyorum.

Eşimden hiç duymadım.
Bana zaten duymadım da,trafikte bazen sinirlenince en fazla 'şrfsz' der,o bile tuhaf eder beni.
Küfür iyi bişey değildir, savunulacak yanı yok.
Erkekte de iyi değil ama hele kadına hiç mi hiç yakıştıramıyorum.

Haklısınız iki tarafa da yakışmıyor

Ben de oraya takildim küfür edeni gelin olarak alır mıydınız diyor. Mal sanki karşıdaki kişi aliyor veriyor.Begenmiyorsan gorusmezsiin olur biter.
Aynen öyle sanki aileye evcil hayva alıyorlar. Tövbestafurullah. Ah şu insanların hayatına karışmaktan, gelini mal gibi görmekten vazgeçseler. Çıldırıyorum ya. Sanki kendisi evlenecek. Aileye tapulu arsa bakıyorlar. Alır mıydınız? diyor. Kim kimi alıyorsa.

Aynen öyle sanki aileye evcil hayva alıyorlar. Tövbestafurullah. Ah şu insanların hayatına karışmaktan, gelini mal gibi görmekten vazgeçseler. Çıldırıyorum ya. Sanki kendisi evlenecek. Aileye tapulu arsa bakıyorlar. Alır mıydınız? diyor. Kim kimi alıyorsa.

Kaldırdım hanımefendi o kısmı..

Nerde olduğuna göre değişir ya da kimden duyduğuma sevgilimden d uyarsam sorun yok işin asli bazen hoşuma bile gidiyor ama başkalarının küfür etmesi hoş olmuyor zaten bir kadinin yanında bir erkek küfür edemez küfür eden kadin da yok cevremde

Hımm.. Erkeklere de yakışmıyor kadınlarda.. Kadının ettıgı kufur kadına olan bakışımı bır anda eksiye cevırıyor.. Gozumde kotu kadın mısalı rol oynuyor malesef

Ben birkere saçma salak konuşma dedim diye 2 yillik ilişkimiz bitme aşamasına geldi . neden salak demişim o cümlede:) o gündür ağzıma kötü laf alamıyorum :KK70:

Back
X