Küfür ve ayrılma konusu

Sevgiliyken basima gelmisti. Gece konusurken coknsinirlenmisti farkinda bile degildi söylediklerinin.. bir sey yazmadim konusamdim. Düşünmek istedim çünkü. Kaybetmeye göze alamazdim ancak laflar da yenilir yutulur cinsten degildi. sevfilisiniz yasainiz küçük yol yakinken dön dedim. 4 yil onceydi. O zamanlar dort yillik sevgiliydik. Mesaj attim uzunca söylediklerininbhic birinin muhatabinin ben olmadigimin vs.. bitti ask demek ki yazdim.
Sonra Özür diledi hataliydi çünkü. Devam ettim pisamn degilim ama cok şükür tekrarlamadi bu hatayi cok şükür.. tekrarlasaydi com pisman olurdum.
Ancak sizin esiniz bmve uzun yillar gecirmissiniz ilk kez böyle bir seyle karsilasmissiniz. Hatasini anladi ve Özür dilediyse zihninizden silmek en iyisi.

bu çok ağır bişey ama boşanmayı gerektircek bişey olduğunu düşünmüyorum sonuçta adam ilk defa yapmış

Şu açidan düşünmenizi isterim. Ilerde cocuklarin boşanma sebebini ve ana baba ayri bi hayat yasamalarinin sebebini size sordugunda bosanma nedeninin sadece bi küfürden dolayi oldugunu soylediginde yasamis oldugun pismanlik mi olur iyi ki mi ?? Veya çocuklarinizin bunu duyduklarinda ki tepkisi.. Basli basina hatali yanlis bi durum var ama bunun bedeli boşanmak midir sorgulamak lazim..

Gözünü öyle bir korkut ki bir daha küfüre başvurmasın.İnşaallah devamı gelmez, aileniz yakınsa bikaç gün gidin, evi terk ettiginizi sansın.

saygı bı kere bıttımı bıdaha asla eskısı gıbı olmaz

hem bosanmak istedigini soyluyorsun hemde affetsemmi. Tabiki bosanma ama hemen affetmede. Kaldiki af isteyende yok senden farkindamisi

Ya boşanmaya değer mi bilmem ama çok sağlam burnundan getirirdim. Her kavgada önüne koyardım bunu :D çok zevkli oluyor böyle kozlar, haksızken haklı oluyorsun birden :D

Back
X