kulaklarımın arkasinda gerginlik

Mrymak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
761
599
103
39
selam arkadaslar, 2 haftadir kulaklarimin arkasinda siskinlik, gerginlik, doluluk gibi bir hissiyat oluştu.ama disardan şişlik görünmüyor. bazen cok korkutuyor. böyle bir sikayeti olan var mi? doktora gitmem icin zamana ihtiyacim var, yasadigim yerde degilim şu an..troid midir, lenf midir, korkuyorum artik..

2 hafta az bi sure degil, niye ihmal ediyorsunuz. Orada hic doktor yok mu ki?
Kabakulak olmasin?

kabakulak geçirdim küçükken hatirliyorum. ayni öyle bir his. burada saglik ocagi var, eminim hastaneye yonlendirecek, merkeze inmem 1 saat sürer ki tatildeyiz, ailemi telaslandirmak da istemedim

Bende küçükken kabakulak geçirdim. Bademcik ateşlenmesi geçirdim ve orta kulak iltihabı geçirdim. Kulaklarımdaki ağrı sızıların haddi hesabı yoktu. Doktor için çok geç kalındığı için maalesef işitme sinirlerimi kaybetmiş bulunmaktayım. Bunun tedavisi yok biran önce doktora git.

sizde ağrı mı oluyordu? ben de ağrı hic yok, dolgunluk ve gerginlik var..bir de basimda dengesizlik.. tatilim zehir oldu vallahi

denizde kulağınıza su kaçıp enfeksiyon filan olmasın
eger gelmeden önce baslamasaydi, kesin denizden, sudan diyecektim..aksine daha hafifledi burada ama resmen sarhoş gibi yürüyorum (( korkudan ilk buldugum yere oturuyorum, tansiyon olcturdum normal, gerim gerim geriliyor boynum, kulaklarim

sizde ağrı mı oluyordu? ben de ağrı hic yok, dolgunluk ve gerginlik var..bir de basimda dengesizlik.. tatilim zehir oldu vallahi
Çok ağrı oluyordu birde sanki kulağımda bir doluluk hissediyordum sanki içinde birşeyler şişiyordu. Hastahaneyi ihmal etmeyin.

vertigo olmasın????

vertigo olmasın????
onu yasayan arkadasimi aradim ayakta durman imkansiz dedi, okul arkadasimi da hastaneye goturmustuk hakkaten dunyasi donuyordu, migdesi bulaniyordu. zaten anksiyete hastasiyim kaygidan delircem az kaldi

Çok geçmiş olsun.
Bir gelişme varmı?

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ama benim ki 2 aydır sürüyor, doktora gitmeye de korkuyorum açıkcası.

Tahminimce apse isterseniz bu doktora gorunun cunku icinde iltihap ve irin var mudahale edilmedigi durumda icinde sertlesiyor ve alinmasi icin opresyon gerektirebiliyor diye biliyorum

Bu dedigim tabiki tahmini birsey bizim dediklerimizinbtam tersi biseyde olabilir

Komik gelecek ama bu gibi durumlarda koca kari ilackari etkili olabiliyor bi arkadasta kulak arkasinda benzer bi duru. Olusmustu ustune sade lokumu parcalayip koyup kapatmisti bi iki gun sonra baya iltihap vs akmisti(bunu belki calisiyorsaniz isten izin alamama gibi durumuz varza zarari olnaz diye tafsite etmek istedim)

Ama baya uzun bi surec olmus doktora gostermek en mamtiklidi bi vildiye uzmanina gorinmenizi tafsoye ederim

Çok geçmiş olsun.
Bir gelişme varmı?

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ama benim ki 2 aydır sürüyor, doktora gitmeye de korkuyorum açıkcası.
çok ilginç ama bunu yazdigimin ertesi günü iyilesti. daha dogrusu sabah o hisle uyanacagim diye yataktan temkinli kalktim ve bugune kadar yaşamadım..o kadar zaman uyutmadi, hareketlerimi.kisitladi, 1 günde geçti..bir daha olursa hemen gidecegim, artik.memleketteyim.gecmis olsun size ama önemli bir sey degilmis demekki.yoksa artarak devam ederdi diye düşünüyorum. pat diye kesilmez. kesin bir sey iyi geldi bana ama ney? bilemiyorum

Çok sevindim sizin adınıza.
Allah gelmiş geçmiş etsin, evet dediğiniz gibi eğer ciddi birşey olsaydı artarak devam ederdi.
Umarım birdaha nüksetmez.
Teşekkür ederim,inşallah darısı başıma olur.

var ben yıllardır çekiyorum
migren çıktı en son
bütün taramalar temizdi :/
bazen boynum da sertleşiyor, anlıyorum o zaman migren geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…