2 hafta az bi sure degil, niye ihmal ediyorsunuz. Orada hic doktor yok mu ki?selam arkadaslar, 2 haftadir kulaklarimin arkasinda siskinlik, gerginlik, doluluk gibi bir hissiyat oluştu.ama disardan şişlik görünmüyor. bazen cok korkutuyor. böyle bir sikayeti olan var mi? doktora gitmem icin zamana ihtiyacim var, yasadigim yerde degilim şu an..troid midir, lenf midir, korkuyorum artik..
sizde ağrı mı oluyordu? ben de ağrı hic yok, dolgunluk ve gerginlik var..bir de basimda dengesizlik..Bende küçükken kabakulak geçirdim. Bademcik ateşlenmesi geçirdim ve orta kulak iltihabı geçirdim. Kulaklarımdaki ağrı sızıların haddi hesabı yoktu. Doktor için çok geç kalındığı için maalesef işitme sinirlerimi kaybetmiş bulunmaktayım. Bunun tedavisi yok biran önce doktora git.
eger gelmeden önce baslamasaydi, kesin denizden, sudan diyecektim..aksine daha hafifledi burada ama resmen sarhoş gibi yürüyorumdenizde kulağınıza su kaçıp enfeksiyon filan olmasın
Çok ağrı oluyordu birde sanki kulağımda bir doluluk hissediyordum sanki içinde birşeyler şişiyordu. Hastahaneyi ihmal etmeyin.sizde ağrı mı oluyordu? ben de ağrı hic yok, dolgunluk ve gerginlik var..bir de basimda dengesizlik..tatilim zehir oldu vallahi
vertigo olmasın????eger gelmeden önce baslamasaydi, kesin denizden, sudan diyecektim..aksine daha hafifledi burada ama resmen sarhoş gibi yürüyorum(( korkudan ilk buldugum yere oturuyorum, tansiyon olcturdum normal, gerim gerim geriliyor boynum, kulaklarim
onu yasayan arkadasimi aradim ayakta durman imkansiz dedi, okul arkadasimi da hastaneye goturmustuk hakkaten dunyasi donuyordu, migdesi bulaniyordu. zaten anksiyete hastasiyim kaygidan delircem az kaldivertigo olmasın????
selam arkadaslar, 2 haftadir kulaklarimin arkasinda siskinlik, gerginlik, doluluk gibi bir hissiyat oluştu.ama disardan şişlik görünmüyor. bazen cok korkutuyor. böyle bir sikayeti olan var mi? doktora gitmem icin zamana ihtiyacim var, yasadigim yerde degilim şu an..troid midir, lenf midir, korkuyorum artik..
çok ilginç ama bunu yazdigimin ertesi günü iyilesti. daha dogrusu sabah o hisle uyanacagim diye yataktan temkinli kalktim ve bugune kadar yaşamadım..o kadar zaman uyutmadi, hareketlerimi.kisitladi, 1 günde geçti..bir daha olursa hemen gidecegim, artik.memleketteyim.gecmis olsun size ama önemli bir sey degilmis demekki.yoksa artarak devam ederdi diye düşünüyorum. pat diye kesilmez. kesin bir sey iyi geldi bana ama ney? bilemiyorumÇok geçmiş olsun.
Bir gelişme varmı?
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ama benim ki 2 aydır sürüyor, doktora gitmeye de korkuyorum açıkcası.
çok ilginç ama bunu yazdigimin ertesi günü iyilesti. daha dogrusu sabah o hisle uyanacagim diye yataktan temkinli kalktim ve bugune kadar yaşamadım..o kadar zaman uyutmadi, hareketlerimi.kisitladi, 1 günde geçti..bir daha olursa hemen gidecegim, artik.memleketteyim.gecmis olsun size ama önemli bir sey degilmis demekki.yoksa artarak devam ederdi diye düşünüyorum. pat diye kesilmez. kesin bir sey iyi geldi bana ama ney? bilemiyorum
selam arkadaslar, 2 haftadir kulaklarimin arkasinda siskinlik, gerginlik, doluluk gibi bir hissiyat oluştu.ama disardan şişlik görünmüyor. bazen cok korkutuyor. böyle bir sikayeti olan var mi? doktora gitmem icin zamana ihtiyacim var, yasadigim yerde degilim şu an..troid midir, lenf midir, korkuyorum artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?