merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Olmaz canım. Sen haketmişsin hiç kusura bakma. Kimse seni kullanmamış, sen kendini zorla kullandırmışsın. Başka biri ile birlikte olan insanla senin ne işin vardı, memlekette adam mı kalmadı ? Bir de bakmışsın ayrılmıyor baskı yapmışsın.. Sen onun evliliğini düşüneceğine, hatandan ders çıkar da bir daha böyle bir yola girme..merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Aynen yaa.. suan sinir oldum sinirrrrOoo çok yazık sana garibim benim
gel öpcem gel...
sorunlumudur nedir..:)
Birşey derdim de...merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Müstehakmış ki sana..merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Ortada kandırılan birisi var ise oda 2 hafta sonra o adamla evlenen kız,siz bile isteye birlikte olmuşsunuz bu durumda kandırılmış olmuyorsunuz ben o kıza acıdım sadece daha nişanlıyken kendisini aldatan bir adam var evlenincede aldatır nişanlısı onu.merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?