- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
öbür kızın günahı ne kime neye bedduanız hey Allahım ya..nişanlı oldğunu duyduğun an bırakmamak senin ,nişanlı olduğu halde senle beraber olmak o adamın..................merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
kendini geliştirirse bir sonrakinde evli bir adamla birlikte olur muhtemelen...Evet evlenmesi gerekir sonuçta yüzük takmış sevmiş demek ki
asıl nişanlı adamla senin ne işin var dışarıda bir sürü bekar varken
Aktif üyeler burdaaakendini geliştirirse bir sonrakinde evli bir adamla birlikte olur muhtemelen...
sen cok masumsun, sutten cikmis ak kasiksin ya, cok acidik simdimerhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
hönk?!Çok üzüldüm durumuna. Umarım en kısa zamanda duaların kabul olur.
benden o hönk bu konuyu beğenenler olduğunu gördüğümde çıktı..hönk?!
abla sefkatiyle yanasmaya calisanlar var bi de konuyabenden o hönk bu konuyu beğenenler olduğunu gördüğümde çıktı..
Valla ne güzel dedinizzz çookça amiinnnHe ya vah vah ne uzucu duada edermis bende huzurlarinizda duaya basliyorum cemaati muslumin
Allah seytanin serrinden yuva kurmaya calisanlara musallat olanlardan evli adamin pesine takilip yuva yikanlardan cemi cumle fitne fesat insanlardan sen koru yarabbim. Neyi hak etmisse onu yasasin ocaklarina ates dussun Allah onlara birsey olmaya imkan vermesin duygularini sinelerinde biraksin aminnn
benden o hönk bu konuyu beğenenler olduğunu gördüğümde çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?