Kulanılmak

nişanlısından ayrılmadan onunla ilişkin başlamış. Ne kullanılmasından bahsediyorsun anlayamadım ? Bir de ayrıl diye baskı yapmışsın, yazık.
Bile bile okey demişsin herşeye, gerçekleri görmek istemişsin. Sen bence kendini kandırmışsın, hala da 'kullandı beni' diyerek kendini kandırmaya devam ediyosun...

fake konuysa, bukadar insanı kandırmaya çalıştığın için, aldığın 'ah' max. olcak tatlım.

tv deki ismini vermek istemeyen izleyiciler böyle sorular sormuyo.
Sevdiğim adamın nişanlısından ayrılması için dua ediyorum kabul olur mu nedir , kuru kuruya değil ya nişanlanırken bi söz vermişler birbirlerine ayırmak ne kadar günah

tatlim oncelikle Rabbim sabir versin simdi zor geliyor anliyorum seni ama senin icin bi baskasini birakan bi baskasi icinde seni birakicakti onun icin sakin uzulme o adamin kani bozuk bak demedi deme Rabbim bilir tabi ama evlendigi gibi ayrilirda o kadindan ve bambaska birine kapilip gider boyledir bu tur erkekler sen sukret ki kurtulmussun ondan ama ilk once seninkide hataymis cunku nisanli biriyle gorusmussun

Evet evlenmesi gerekir sonuçta yüzük takmış sevmiş demek ki
asıl nişanlı adamla senin ne işin var dışarıda bir sürü bekar varken

öbür kızın günahı ne kime neye bedduanız hey Allahım ya..nişanlı oldğunu duyduğun an bırakmamak senin ,nişanlı olduğu halde senle beraber olmak o adamın..................

sen cok masumsun, sutten cikmis ak kasiksin ya, cok acidik simdi
seni alsaydi o nisanli kiza da cok uzulurdun eminim..
yuru git isine ya..

He ya vah vah ne uzucu duada edermis bende huzurlarinizda duaya basliyorum cemaati muslumin
Allah seytanin serrinden yuva kurmaya calisanlara musallat olanlardan evli adamin pesine takilip yuva yikanlardan cemi cumle fitne fesat insanlardan sen koru yarabbim. Neyi hak etmisse onu yasasin ocaklarina ates dussun Allah onlara birsey olmaya imkan vermesin duygularini sinelerinde biraksin aminnn

Valla ne güzel dedinizzz çookça amiinnn

Bence çocuğun nişanlısının duaları kabul olmuş da onun için acı çekiyosun. Etme bulma dünyası napıcaksın arkadaşım. Bundan sonra elalemin adamından uzak durur, kendinden uzak tutarsın azıcık aklın varsa. Yazıklar olsun sana ve senin gibilerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…