- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Olur yavrum olur adamın nişanlı olduğunu bile bile gez dolaş sonra dua et diğer kız ne yapsın az daha dua et de o sana beddua etmesin yoksa sittin sene mutlu olmazsın.merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
Dusundum dusundum bunu en kibar sekilde nasil soylerdim diye bulamadim, bravobi atasözü var bilin mi?
hani kemik yağarmış ya bi hayvancağızın duası kabul olsa
niyeyse aklıma geldi.tabi senle hiç alakası yok.
YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ ama kendini şu şekilde teselli edebilirsin belki senle birlikteyken de seni aldatacaktımerhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
aynen, ölmüşlerin üzerine yemin etmekten kolayı var mıkafaya bak yahu adam ölmüş annesinin üstüne yemin etmiş bunu da inandırmışannesi yaşasaydı bari, ölmüş kadının arkasından ne diye yemin etti merak ettim, ayy kadını mezarında ters döndürdü hayırsız evlat... neyse konu sahibi, nişanlı heriflerle gez toz sonra da Allaha ne yüzle dua edebiliyorsun açıklarmısın, yüzsüz şey terbiyesiz, o herifte yarın bigün evlenir yine kapına gelir seni metres yapar ,atlarsın yine boynuna utanmamı var sizde , evli nişanlı farketmez sizin gibi kadıncıklar için soyunuz sopunuz tükensin ...
merhaba ben nişanlı biriyle birlikteydim nişanlısından ayrılacağını söyledi kandırdı beni ölmüş annesinin üzerine yeminler etti beni sevdiğine inandırdı. İnsanız sonuçta aldanıyoruz. Ben aptal gibi inandım sevdim onu.. Son zamanlar ayrıl diye baskı yaptım ama onunla evlenmeye mecbur olduğunu söyledi ve ayrıldık 2 hafta sonra düğünü var.. Çok mutsuzum acı çekiyorum ve sürekli dua ediyorum onunla evlendiğine beni bu duruma düşürdüğüne pişmanlık duyması için.. Sizce dualarım bir gün kabul olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?