Kulanılmak

Tertemiz gelsin sana
saf ve yalin halde.
Kismen sahipli oldugunu bildigin birine gonul verip bel baglayan sensin

Birak bedduayi yoluna bak

keşke çocuğun nişanlısı öğrenseydi de saçını başını bir güzel yyolsaydı allahım ya okudum mağdumuş da bende birşey var sandım senin yaptığın ne peki o kız ne olacaktı peki onun gururu yok mu !!! bende nişanlıyım kendimi o kızın yerine koydum direk senin yerine değil ! cevap yazmaya değilecek insanlar konu açsın gerçekten sorunu olan !

Onun aklına gelmezsin de sen olgunlaşırsın kardeşim

Sen nisanli biriyle birlikte olurken insaniz aldaniyoruz, o nisanliyken seninle olunca beddualar beddualar.. Cifte standart ama bu...

Simdi sekerim, bu adam sana yoneldigine gore ya duygusal bosluktadir, nisanlisini sevmiyordur., seni sevmistir. Buna seni kullanmak diyemem. Zayif karakterli bir insandir bu durumda. Insan gercekten seviyorsa, sevdigine gider. Bosanip sevdigiyle olan var, nisan bozmasi daha kolay bir sey sonucta.Seni kullanmadiysa bile, zayif karakterli bir insan. Elalem ne der, ailem ne der e takilip evlenmek zorundayim demis.

Ya da evlenmeden once bekarliga veda partisi yapayim demistir. Bu durumda sana deger vermemis, kullanmis ve oynamistir.

Her iki druumda da mutlu olamaz. 1.sinde sevmedigi biriyle evlendigi icin, 2.sinde , karaktersiz ve serefsiz oldugu icin.

Ayni sey en yakn arkadasimin basina geldi. Ne oldu dersen, evlendikten sonra 6 ay sonra mi ne bosandilar. Arkadasimin hayatinda biri yoktu ama yine de istemedi zayif karakterli ldugu icin.

Ozet: Kullandiysa serefsiz, geciniz. Sevdiyse, kullanmadiysa, zayif karakterli ve zavalli, yine geciniz. Ustunde durmaya degmez.

Ben bu hikayeyi 947363 kere okudum, sen hiç duymadin mi?

Buna kullanılmak değil de kısaca kendi kazdığı kuyuya düşmek diyebiliriz

Tövbe Yarabbim, adam dua ette ayrılmamış, maksimum 5 yıl içerisinde sen aynı şey yaşayacaktın farkında değilmisin?
Hem hiç mi vicdan kalmadı sizlerde yahu, karşındaki bilmiyor herşeyden habersiz gelecek planlıyor.
Kusura bakma ama bence kendi yaptığını düşün, bu yola hiç girmemeliydin

Nişanlı adamı ayartıp nişanlısından ayırmaya çalış sonra gel kullanıldım de. Oldu kuzum başka ?
Ha keşke ayrılsaymışta o kızın başı yanmasaymış.

nişanlısından ayrılıp sizinle evlenseydi emin olunki nişanlısının ahı daha çabuk tutardı.

Konunun gercek olduguna ınansam destek olacak bır seyler yazardım ama konu sahıbı ortalarda yok muhtemelen okuyup guluyor. Bence yeni üyeler belli bir mesaj sayısına ulaşmadan konu açamasın milletle dalga geciyorlar resmen

Hiç kusura bakma haketmişsin.
Senin gibiler yüzunden nice yuvalar yıkılıyor yazıklar olsun!
Kadınlık gururuna nasıl yedirip nişanlı bir adamla beraber oldun?
Aynısını yaşıycaksın biliyosun dimi. Umarım yaşarsında, kimse için beddua etmem ama umarım yaşarsın.
Allah ıslah etsin başka diucek bişey yok.

Ya hangi mantıkla yapıyosunuz ya. Nişanlı olduğunu bile bile görüşüyosun. Seninle gönlünü eğlendirmesine izin veriyosun. Madem çok seviyoduda seni ayrılıp gelseydi senin yanına. Bence inanmıyosunuz sevgisine. İnanmış olmak işinize geliyo.

Böyle konuları okudukça irkiliyorum ya bile bile neden nişanlı adamla birlikte oluyorsun bir de utanmadan dua ediyorum diyor terbiyesiz inşallah senin de kocan aldatır seni ilerde ama pardon senin mayanda var adamdan önce sen aldatırsın

kendi düşen ağlamaz derler doğru derler bazı kızlar dünyada tek erkk var sanıyoya evli oması nişanlı olması hiç sorun değil ya ne akla hizmet nişanlı bi insanla ya kınamıyorum seni sadce rabbim sana akıl vermiş kullan die biraz gözünüzü açın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…