Kulanılmak

ne ilginç yaratıklarız...

adam nişanlı, birisine söz vermiş ...sonra bunu bile bile gidip bir başkasına daha söz vermiş...siz adamı taşlayacağınıza gelip burda kurbanlarından birisine çemkiriyorsunuz...Allah bizi böyle adamlardan korusun diyeceğinize kadınlardan korusun diyorsunuz...sen kurtulmuşsun arkadaşım..bir daha da hayatında birisi olan adamlardan uzak dur, kendin vicdanın için....o ahlaksızla evlenecek kıza acıdım ben yazık olmuş....

ne ilginç yaratıklarız...

adam nişanlı, birisine söz vermiş ...sonra bunu bile bile gidip bir başkasına daha söz vermiş...siz adamı taşlayacağınıza gelip burda kurbanlarından birisine çemkiriyorsunuz...Allah bizi böyle adamlardan korusun diyeceğinize kadınlardan korusun diyorsunuz...sen kurtulmuşsun arkadaşım..bir daha da hayatında birisi olan adamlardan uzak dur, kendin vicdanın için....o ahlaksızla evlenen kıza acıdım ben yazık olmuş....

Kızlar bence konu fake. Böyle bi konuda herkesin tırnaklarını çıkaracağı artık gün gibi ortada. Ki konu sahibi de yok ortalarda. Yazıp çekiliyor kenarda izliyor bizim çabalayışımızı, aman vicdansızsın da merhametsizsin de falan... Bence böyle bir konu varsa yorum hiç yapmayalım artık, prim vermeyelim bunlara. Konu gerçekse bile; yapacağını y

Kizlar cok tepki vermis ama ben anlayabiliyorum seni. Sonucta sende istemezdin gidip nisanli birine asik olmayi ama olan olmus bi kere arada ask olunca mantik devre disi kaliyor burdakiler bunu bilmiyo sanirim..
Ayrica kizin ustune gitmeyin belli ki cocuk cok iyi bi yalanciydi ve kizin beynini yikamis suc o adamda yani.

duan kabul olur mu diye düşüneceğine, hiç bişeyden habersiz onunla evlenen kızın günahı ne diye hiç düşündün mü?

vicdan meselesi gerçi.... kiminin ar damarı çatlamış oluyor.

Sen yat kalk sukret adamdan kurtulduguna.

Kim kimi kandırmis, kandirmaya çalışmış belli degil o yüzden olur olmaz diyemeyecegim

Ama keske baskilarina dayanamayip ayrilsaymis nisanlisindan; siz birbirinizin layigi olurdunuz, kizcagiz da boyle pislikten arinmis olurdu

Evlenince mutsuzum diye size koşar sizde inanirsiniz,bu sefer de evli bi adamla olursunuz;ve burda bir konu daha acarsiniz*karısından bosancak mi *diye.sizi elinin altında bu yüzden tutmuş.kesin gelicek şu ara düğün telasesinden vakit bulamamistir.metreslik kader değildir seçimdir.uzak durun...

Sen nişanlı adamdan baska adam bulamadıysan o da dogal olarak resmıyete dökulen ılıskısını secer metres olanı degıl ..Allah'ından sen bulmussun onlar da mutlu mesut ewlılık yasayacak barız:)

Daha BETER ol...

Sen nişanlı adamdan baska adam bulamadıysan o da dogal olarak resmıyete dökulen ılıskısını secer metres olanı degıl ..Allah'ından sen bulmussun onlar da mutlu mesut ewlılık yasayacak barız:)
o herif de masum degil.. mutlu olabilir mi, mechul..

Bi bitmediniz ya He bebem sen mağdursun çünkü diğer tarafta tertemiz duygularla yuva kurmanin hayalin de bir masum, siz ve o adi herifin çirkinliklerinden habersiz!!! Hangi yüzle duanin kabul olmasını bekliyorsunuz '' karşıma kul hakkıyla gelmeyin'' diyor senin dua ettiğin yüce Mevla!

Yaslariniz kac canim?

Yaslariniz kac canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…