• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanamadığım temiz ürünlere buyurun

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="jelyb10" data-source="post: 33903145" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903145" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903145">jelyb10 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> leke tuluma talibim ama bazen 38 bazen 40 giyiyorum olurmu acaba?birde daha yükleyecekleriniz varsa belki farklı şeylerde alırım toplu yollarsınız olurmu </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> bilmiyorum ki canım benim ben onu 1 kere evde resim çektirmek için giydim,bir kere de yarım saatliğine iş görüşmesine giydim.O zaman 40 bedendim akabininde kış geldi ve ben hamiş kaldım...yeni yani</div>

<div class="bbWrapper">o zaman olur banada çünkü benim max 40 beden tamam o tulumu beğendim net göremedim ama üzerinizde duran resmi varmı sakıncası yoksa yada şöyle boydan bir çekiverseniz çok beğendim ben onu.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="jelyb10" data-source="post: 33903429" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903429" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903429">jelyb10 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> o zaman olur banada çünkü benim max 40 beden tamam o tulumu beğendim net göremedim ama üzerinizde duran resmi varmı sakıncası yoksa yada şöyle boydan bir çekiverseniz çok beğendim ben onu. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> cnm mailiniverir misin hemen atayım buraya koyamam</div>

<div class="bbWrapper">aralarda takas yaptığınız ürünlerde dar geldi dediğiniz gömlek vardı bide yarasa kol tunikle, onları görme şansım varmı hala duruyolarsa tabi</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="puffy123" data-source="post: 33903771" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903771" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903771">puffy123 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> aralarda takas yaptığınız ürünlerde dar geldi dediğiniz gömlek vardı bide yarasa kol tunikle, onları görme şansım varmı hala duruyolarsa tabi </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> duruyo canım arkadaşımdan almıştım</div>

<div class="bbWrapper">bana en uygun pantolon olacak gibi canım botlarla takas yapabilriz istersen</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="jelyb10" data-source="post: 33903638" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903638" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903638">jelyb10 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ok cnm gönderdim birde kısa ceket gibi bir şey vardı satıldımı o </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> hayır satılmadı cnm</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="teve" data-source="post: 33903838" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903838" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903838">teve .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> duruyo canım arkadaşımdan almıştım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> ne kadardan veriyosun canım onları bide gömleği çok seçemedim resmi varsa görebilirmiyim</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="puffy123" data-source="post: 33903905" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903905" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903905">puffy123 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> ne kadardan veriyosun canım onları bide gömleği çok seçemedim resmi varsa görebilirmiyim </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> gömlek fotodaki gibi cnm ikisini 5 er tlden aldım aynı fiyata satıyorum<br /> gömlek 40 bedene kadar olur <br /> yarasa 42 ye kadar olur</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="gevezek" data-source="post: 33903866" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903866" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903866">gevezek .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bana en uygun pantolon olacak gibi canım botlarla takas yapabilriz istersen </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> olur tatlım canın sağolsun nedemek adreslerimizi yazalım</div>

<div class="bbWrapper">teve canım yok ben sana ödiyim sen kargoya ver diye dedimde sorun değil. 5 dakikanın dolmasını bekliyorum. dediğim gibi istersen hattına tl falan yükleyerekde yollayabilirsin ürünleri :) 5 dakika sonra adres bilgilerimi yazarım</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="puffy123" data-source="post: 33904112" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33904112" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33904112">puffy123 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> teve canım yok ben sana ödiyim sen kargoya ver diye dedimde sorun değil. 5 dakikanın dolmasını bekliyorum. Dediğim gibi istersen hattına tl falan yükleyerekde yollayabilirsin ürünleri :) 5 dakika sonra adres bilgilerimi yazarım </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> canım benim kontörlü değil telim kopntrol sende paketi yani hatlıyım...ürünlerin yok mu takas yapalım ptt 4 tl havale parası alır banka eft olabilir vakıfbank</div>

<div class="bbWrapper">Cnm ben seni takipteyim tulumu bana ayir bir kac urun daha bakalim hafta icinde yollarsin.ok</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="teve" data-source="post: 33904166" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33904166" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33904166">teve .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> canım benim kontörlü değil telim kopntrol sende paketi yani hatlıyım...ürünlerin yok mu takas yapalım ptt 4 tl havale parası alır banka eft olabilir vakıfbank </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> ne gibi bişeylere ihtiyacın varki, mesela nelerden hoşlanırsın. Bende ona eşdeğer bişeyler bulup yollarım. bide beden kaç tam olarak</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="gevezek" data-source="post: 33903866" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33903866" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33903866">gevezek .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> bana en uygun pantolon olacak gibi canım botlarla takas yapabilriz istersen </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> canım pantolon kesinlikle şalvar tipi değil olsa kesinlikle giyemem,alta doğru borulaşıyor öyle diyeyim sana...etek ölçüsü:bel 41cm,boy:43 cm rodi,kanvas spor,düşük bel 38/40 uyumlu</div>

<div class="bbWrapper">Leke tulum<br /> arkadaşımdan aldığım yarasa bluzla yanındaki siyahlı beyaz çizgili gömlek takaslanmıştır<br /> iyi günlerde kullansın inşallah</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="jelyb10" data-source="post: 33904175" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=33904175" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-33904175">jelyb10 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Cnm ben seni takipteyim tulumu bana ayir bir kac urun daha bakalim hafta icinde yollarsin.ok </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote><br /> tamam canım tulumu ayırdım sana,ne zaman istersen kargolarım...mailattım sana gördün di mi canım ama alt gözükmüyo malesef</div>

Son düzenleyen: Moderatör:
Back