doğadan. ama memnun degilim. sanki kaynamış su iciyorum sadece
ofçay hazine güzel ama 10 kişilik çay çıkıyor. ne acayip bi pazarlama.
evet bi poşette 10 bardak çıkıyor. fazla yani. içen yoksa napalım:) ben seylan çayı kullanmaya başladım. bir serpme atiyorum tamamdirNasıl 10 kişilik çıkıyor anlamadım?En az demleme miktarımı bu ?
Sabahları kahvaltının olmazsa olmazı ve yemeklerin arkasına içilen tavşan kanı dedikleri cinsten mis gibi çay hemen hergün hepimizin evinde demleniyordur eminim.Bir türlü içime sinen bir çay markası bulamadım ben .Her defasında farklı kullanıyorum ama tam istediğim gibi olanını bulamadım.Rengi çok önemli şöyle kıpkırmızı olsun istiyorum.Çiğ bir tadı yada kokusu olmasın.Rengi güzel olsun diye biraz fazla koyduğumda bu kez acımsı bir tadı oluyor.Az miktardada koyduğumda bana o güzel rengi verecek bir çay lazım.Aldığım çayı tomurcuk ile karıştırarak kullanıyorum çünkü seviyoruz tomurcuk çayın aromasını.Peki sizler ne marka çay kullanıp çokca memnun kaldınız?Bugün yeniden çay alacağım ve sizlere sormak istedim .
Nasıl 10 kişilik çıkıyor anlamadım?En az demleme miktarımı bu ?
Arkadaşın bahsettiği çay, poşet çay. Reklamlarda Şevket çoruh çıkıyor hani, kare poşet yapmışlar. Geliyorum aşkitom diyor o kaba saba haliyle
Çay olarak da bulabilirseniz çaykurun organik hemşin çayı güzeldir. Bulamazsanız yahut çay için o kadar bütçe ayıramam derseniz, 1 paket(kilo) tiryaki çaya, 2 küçük kutu tomurcuk(bergamot) ve 1 paket de kamelya veya doğadan karadeniz çayı katarsanız güzel oluyor.
Hatırladım o reklamıBakalım verdiğiniz fikirleri sırasıyla deneyeceğim.Mutlaka işte bu diyeceğim o çayı bulacağım.Teşekkür ediyorum fikirlerinizi paylaştığınız için..
Caykur rize sari paket kullaniyorum 10 yildir ve daha oncesinde bekarkende annemlerde ayni vayi kullaniyorlardi ve hala kullaniyorlar bn onun ustune cay tanimam tavsiye ederimSabahları kahvaltının olmazsa olmazı ve yemeklerin arkasına içilen tavşan kanı dedikleri cinsten mis gibi çay hemen hergün hepimizin evinde demleniyordur eminim.Bir türlü içime sinen bir çay markası bulamadım ben .Her defasında farklı kullanıyorum ama tam istediğim gibi olanını bulamadım.Rengi çok önemli şöyle kıpkırmızı olsun istiyorum.Çiğ bir tadı yada kokusu olmasın.Rengi güzel olsun diye biraz fazla koyduğumda bu kez acımsı bir tadı oluyor.Az miktardada koyduğumda bana o güzel rengi verecek bir çay lazım.Aldığım çayı tomurcuk ile karıştırarak kullanıyorum çünkü seviyoruz tomurcuk çayın aromasını.Peki sizler ne marka çay kullanıp çokca memnun kaldınız?Bugün yeniden çay alacağım ve sizlere sormak istedim .
Lisacım demledin mi çayı
Ben de Doğuş Siyah Filiz Çayı + tomurcuk çay kullanırım hep . Gayet berrak , tavşan kanı oluyor , gel bir gün içelim
Demledim demledim
Bizim evde çay eksik olmaz sürekli ocakta sıcak çay oluyor..Bu nedenle rengiyle tadıyla keyifli bir çay olsun istiyorum..Herzaman beklerim aus cuğum..Zaten bir adım ötede değilmiyiz birbirimize..Bütün önerileri sırası ile deneyeceğim.Şu an lipton siyah inci+ tomurcuk karışık bir çay demledim.Hiç fena değil..
Aynen canım . Kışı atlatınca bir program yapalım , Kocaeli şubesi olarak
Afiyet olsun canım , denemeler sonunda en çok memnun kaldığını bana da yaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?