- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
-
ya demek öyle.. vermeyelim biz de madem napalımyok ya bıraktırırım ben ona. başka mama vermicem önüne koyucam mamayı, eşek gibi yicek acıktığında:) onun nazını mı çekicez biz:) hele bi yemesin dayak şaka şaka vurur muyum hiç ona, ama o da beni üzmez yer ne versem:)
Bizimkinin bir ara dişetleri rahatsızdı.Dişetleri rahatsızlığı tedaviyle geçene kadar ciğer mancoyu,yaş mamayı ezerek verdik (tabii veterinere danışarak) Ama öyle bir alıştı ki mancoya,ciğere;çiğnemeden yutuyordu.Dişleri düzelince bile kuru mamayı reddetti,kolaylığı sevdiği için.Ama annem olmaz kuru mama yiyecek,bundan sonra manco falan yok dedi.Aç kalınca baktı başka yiyecek yok mecbur yemeye başladı kuru mamayı.O gün bu gündür kuru mama yiyor.İnadını kırmış olduk anlayacağınız.
ya demek öyle.. vermeyelim biz de madem napalımyok ya bıraktırırım ben ona. başka mama vermicem önüne koyucam mamayı, eşek gibi yicek acıktığında:) onun nazını mı çekicez biz:) hele bi yemesin dayak şaka şaka vurur muyum hiç ona, ama o da beni üzmez yer ne versem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?