Kullandığınız Kedi Mamaları

ben izin kediniz kokuyor demedim ki
ama whiskasin gercektende kokusu var kullananlar hissetmislerdir eminim

evet whiskas'ın fazla aromalı olduğunu duydum sanırım o yüzden kokuyor.
Bir arkadaşım "zamanla onların mamalarının kokusuna sende alışacaksın hatta hoş gelecek" demişti ne kadar doğru söylemiş. Yaş mamalarda da, kuru mamalarda da ilk zamanlar içim kalkıyordu, şimdi bi hoş geliyor kaydirigubbakcemile3 tatları nasıl acabaa CADIARZU sırnaşık şey

Bu arada çarşamba günü Kayru'nun söylediği yere gidip ona güzel mamalar alcam :smiley-cool: Royal Canin almayı düşnüyorum.. Birde taşıma çantasına ihtiyacımız var,bakcam tontonuma:teselli:

Son düzenleme:
Ağızlarını kokutuyor whiskas bu bir gerçek kaydirigubbakcemile3
kurabiyem bak bakalımm umarım indirimli zamanını yakalarsın burayada yazarsın tamam mıı opuyorumnanaktan

Ağızlarını kokutuyor whiskas bu bir gerçek kaydirigubbakcemile3
kurabiyem bak bakalımm umarım indirimli zamanını yakalarsın burayada yazarsın tamam mıı opuyorumnanaktan

inşallah canım buradan haber veririm kaydirigubbakcemile2

ama benim miniğimin ağzı hiç kokmuyorr ki ablasıııı gamyoncuiremsu

inşallah canım buradan haber veririm kaydirigubbakcemile2

ama benim miniğimin ağzı hiç kokmuyorr ki ablasıııı gamyoncuiremsu

Hayatım senden haber bekliyorum ozaman
biraz daha vermeye devam et bak nasıl kokuyor annesi
öp benim içinn resimlerini gördüm ama yorum yazamıyorum msj sayım az olduğu için :bbo:

aslinda royal canininde kokusu var boyle patlamis misir kokusu gibi...ama kesinlikle whiskasdan daha iyi:)

ama çok ağır değil dimi tatlım royalin kokusu ?
yani evdekileri rahatsız etmiyor alışmışta olabiliriz :roflol::roflol:

bende ilk başta kızımın mamasını hep veterinerden alıodum hills bi ara maması bitmişti vete gidemedim marketten alldım mamasını çok sevdi bi sorun da çıkmadı ama ben kuru mama haricinde mutlaka yumurta sarısı tavuk veriorum kızım ciğer ve balık yemio:) sende bu şekilde besleyebilirsin

Tarçın'a da veriyorum arada ciğer. Eve balık girdiği zaman muhakkak önce yağsız tavada onun için pişiriyoruz :) ara sıra yoğurt yiyor, yumurta sarısını çok seviyor ve ekmeğe bayılıyorr :1ninca: obur biraz bizimki, pek seçme huyu yok lmaz:

royal canin kullanıyorum ben de,çok memnunuz..
profesyonel mamalardan vazgeçmeyelim bence,sağlıkları için sağlıklı bir ömür için..market mamaları ucuzdur ama içleri boş onların,yararsızlar yani..
proplan,hills vs iyi mamalardır..

benim gibi düşünenlerde varmış
çok mutlu oldum opuyorumnanaktan

çiğ et vermeyi veterinerlerde pek önermiyor çünkü parazit yapıyormuş
sadece balık çiğ verilebilir diye biliyorum az bir miktar kılçıksız şekilde

Sadece iyi kuru mama,belki arada bir yaş mama(konserve) verilebilir..(kuru mamanın içinde,kurutulmuş et var,vitaminler,mineraller ve herşey var gerekli olan)
Bu pisiler için en sağlıklı olan beslenme şekli..
Çiğ olarak hiçbişey vermeyin bu arada..
Ara sıra normal mutfak yemeği verildiği zaman,daha lezzetli buldukları için,kuru mama yemeyi reddedebiliyolar aklınızda olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…