Kullandığınız Kedi Mamaları

ben kraliçemi hills ile besliyorum ihtiyacı olan bütün besinleri bu özel mamadan alacagını veteriner abimiz söyledi..son derece kaliteli ve sağlıklı...zaten araştırılınca bu anlaşılır.wiskasa kesinlikle karsıyım bircok veteriner ve pet shoplar zararlarından bahseder zaten..wiskas evet cok lezzetli gelirmiş kedilere ama zamanla içindeki maddeler ömrünü azaltır bağısıklık sistemini bozuyormuş ben miniğime asla vermem bu mamadan..çiğ ete hayır arkadaşlar..ben ilk zamanlarda bilmiyordum miniğime ciğ balık verdim afiyetle yedi ama bir gün sonra ishal oldu.veterinerim bunun ciğ etten ileri geldiğini söyledi ve çiğ etin faydalı olmadığınıda söyledi.kızımı o zaman cahilliğimden ishal yaptım diye üzülmüştüm.aklınızda bulunsun ishal oldugunda az miktarda haslanmış tavuk iyi geliyor..tavuk et balık yapıldığı zaman evde cok küçük bir miktar ona sunuyorum kılcıksız ve derisiz ayrıca birazda ılık olarak..cünkü sevimli dostlarımıza evde pişirdiğimiz eti tevuğu balığı soğuk olarak degilde ılık olarak vermek daha sağlıklıdır cok küçücük bir parca verilmeli..mesela kimi kediler ev yemeklerine dondurmaya bayılırlar ama o kadar zararlıki aslında...kendi mamalarından zaten gerekli ihtiyacı besini alıyorlar ama kaliteli olmalı maması..aktarlarda satılan bir dolu poşeti üc beş milyon olan açık mamalarıda yerler ama sağlılkı beslenmiş olmazlar.benim yaramaz 9 aylık bu yüzden hills ketten ı yiyor 1 yasına kadar devam edecegim 1 yasında yetişkin olduğu için hillsin diger kuru mamalarına geciş yapacağım..42 tl 1 ay gidiyor zaten o mama.miniğime ucuz olsun diye sağlılsız besinler verememki..oda bir can taşıyor kaliteli beslenmeli..hills gibi bir kac tane dahada var kalitesi süper mamalar royal canin proplan gibi..ucuz diye kalitesiz mamalar vermeyin nolur cok iştahla yiyor diyede ev yemekleri tatlı şeker yedirmeyin uzun ve sağlılkı yasamasını istiyorsanız

ben oğluma her ay dönüşümlü olarak proplan ve hills veriyorum
idrar yollarında problem olduğu içinde üriner mama (lıght mamalardan da az protein içeriyor) almak zorundayız zaten veteriner kontrolunde besleniyor sağlık sorunu olduğu için
bu arada bunu da eklmeden geçmiyim erkek kedilerde kısırlaştırdıktan sonra idrar yollarında olan bir sağlık sorunu
erkek kediniz varsa ve kısırlaştırdıysanız operasyon geçırdıkten hemen sonra üriner mama vermeye başlayın derim sonra daha çok üzülmemek için 1 hafta her gün iğneye gittik geldik oğlumla allahtan erken farkettimde serum almak zorunda kalmadı kurabiyem
market mamalarına gelince kedinizi seviyorsanız sağlığı için almayın derim ben
ben 1,5 kıloluk mamalardan alıyorum 1 ay gıdıyor

Son düzenleme:
ben royal canin kullanıyorum ve çok memnunum..
tavsiye ederim,kaliteli mama..

Son düzenleme:
ben veterinerimizin bize önerdiği diet maması kullanıyorum. öyle marketlerde satılanları pek tavsiye etmiyor veterinerimiz. bana geldiği günden beri (1,5 aylıktı) diet maması ile besledim. ayına göre bu mamalar değişiyor.
neden diet maması diyeceksiniz. daha önceki kedime market maması yediriyordum. kedim erkekti. zamanla bu mamalar idrar yollarında kristalleşme yapmış. tabii bu yüzden kedimi maalesef kurtaramayıp kaybettim. erkek kedilerde bu soruna neden olurmuş.
şimdiki kedim dişi. ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. biz buna baştan itibaren veterinerimiz ne önerdiyse onu yapmaya özen gösteriyoruz. çok sağlıklı ve hareketli bizim kızımız. şu an 3 yaşında. inşallah daha uzun seneler onunla birlikte oluruz.

Bizim bızdıkta erkek ve belliki risk altında..evimize geldiğinden bu yana whiskasla besleniyor ve aileme ne dediysem aldıramadım kaliteli mamalar pahalı diye (((
en kısa zamanda royal canin almayı düşünüyorum..Kampanyalıymış sanırım, nerelerden bulurum diye iyice araştırıp almak istiyorum.
Şu anda 5 aylık ama yaşına girdikten sonra kısırlaştıracağız.Sorun yaşamak istemem allah korusunn senağlama

royal canin arkadaş pet shopta satılıyo tatlım..
veteriner kliniklerinde de var..

Son düzenleme:
ben pamuğuma mama almaya gittiğimde veterinerim söyledi normalde hills kullanıyorum ve bunu almak için gittim.veterinerim bana ya royal canin yada pro plan ikisinden biri hangisinin olduğunu hatırlayamıyorum ama ikisinden biri işte kampanya olduğuğunu söyledi hatta al dedi daha tasarruf ederim diye..14 tl..kampanyada şimdi bunlar dedi eger benim pamuk mama değişikliğinde sorun cıkarmayacagını bilsem alırdım hazır kampanyadayken...cünkü biliyorum hills kadar royal canin ve pro planda kaliteli mamalardır...hatta o an düşündüm hillse zaten 42 tl ödüyorum kampanya varsa yararlanayım dedim ama benim zilli alşştığı dışında beslenmiyo,reddediyor..

veterinerin yeri tam olarak nerede acaba? buradan yazmanın bir sorun yaratacağını sanmıyorum aslında. bildiğim bir veteriner var o civarlarda ama?

bir de royal canin,pro plan,hills vb. kaliteli mamaları açıkta alabileceğimiz ve güvenilir bir yer var mı bildiğiniz?bazı petshop'lar da bu mamaların açık satıldığını duydum eğer güvenilir bir yer varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar.

fındıkzadede...cevdet paşa caddesi seyit ömer mahallesi...fındıkzadedeki su meşhur cuma pazarı kuruluyo ya onun karşı caddesindeki sokakta....ben yarın tam adresini tlf numarasını alır yazarım...

benim kendi aşı yaptırdığım vette mama satılmıyor onun adresini rahatca yazarım karnede yazıyo çünkü...ama mama aldığım vete sadece ayda bir mama için gittiğim için tam acık adresini bilmiyorum ama yarın tam adresi alırım..

fındıkzadede...cevdet paşa caddesi seyit ömer mahallesi...fındıkzadedeki su meşhur cuma pazarı kuruluyo ya onun karşı caddesindeki sokakta....ben yarın tam adresini tlf numarasını alır yazarım...

çok teşekkür ederim masal.. evet biliyorum orayı, hatta pazarın karşı caddesinde simit evi var,sokak arasında hotel var.tam adresini verirsen süper olur teşekkür ederim a.s.

hayır o hotelin olduğu yer değil fındıkzade kızılelma caddesinde...pazarın bir orayada bakan caddesi var kızılelma caddesine bakan tarafıda var vatanın oraya bakan taraf degil..ben tam adresi yarın alıp hmen yazıcam sana,karışıklık olmasın diye tamam..

tamam canımm ilgilendiğin için çok sağol

fındıkzade kızılelma caddesinde cami var ya ortada onu geç ışıklara kadar devam ışıklarıda gec ilk sokak...tan numarasını adını yazarım yarın,acık adresi yani sokak nosu aklımda degil ondan...yarına artık

tarcinli kurabiye,canım royal caninmiş kampanyada olan yanlış bilgi vermeyeyim bir kilodan 200 gram eksik paketinde.öyle kampanyaya girmiş elinde üç dört tane kalmış veterinerin..ve 14 tl degil 12 tl..cok avantajlı al dedi bana almadım var maması birde degiştirmeyeyim diye..kızılelma veteriner kliniği...halide demiray hekim...kızılelma caddesi emrullah efendi sokak no 84 A fındıkzade..nurol eczanesi yan sokağında...tel,0212 585 65 82

bizde royal canın alıyoruz şu an 12 tl konserve mama olarak leonardo maması yiyiyo çok kaliteli 100%90 et bulabilirseniz alın heryerde yok fiyatı 4,5 tl

çok teşekkür ederim masal3. inşallah hemen bitmezz yaa almak istiyorum çünkü.eğer biterse de pet shop falan araştırıcam yinee..gitsem 2 paket falan alırım.ama 3-4 paket kalmış diyorsun elinde ( hemen biter ki onlar.. şansıma artıkbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…