M
masal3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
-
royal canin arkadaş pet shopta satılıyo tatlım..
veteriner kliniklerinde de var..
ben pamuğuma mama almaya gittiğimde veterinerim söyledi normalde hills kullanıyorum ve bunu almak için gittim.veterinerim bana ya royal canin yada pro plan ikisinden biri hangisinin olduğunu hatırlayamıyorum ama ikisinden biri işte kampanya olduğuğunu söyledi hatta al dedi daha tasarruf ederim diye..14 tl..kampanyada şimdi bunlar dedi eger benim pamuk mama değişikliğinde sorun cıkarmayacagını bilsem alırdım hazır kampanyadayken...cünkü biliyorum hills kadar royal canin ve pro planda kaliteli mamalardır...hatta o an düşündüm hillse zaten 42 tl ödüyorum kampanya varsa yararlanayım dedim ama benim zilli alşştığı dışında beslenmiyo,reddediyor..
fındıkzadede...cevdet paşa caddesi seyit ömer mahallesi...fındıkzadedeki su meşhur cuma pazarı kuruluyo ya onun karşı caddesindeki sokakta....ben yarın tam adresini tlf numarasını alır yazarım...
hayır o hotelin olduğu yer değil fındıkzade kızılelma caddesinde...pazarın bir orayada bakan caddesi var kızılelma caddesine bakan tarafıda var vatanın oraya bakan taraf degil..ben tam adresi yarın alıp hmen yazıcam sana,karışıklık olmasın diye tamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?