- 12 Ocak 2021
- 4.974
- 21.166
- 258
- 30
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
Yok yav faruk abimiz işte en pembiş haliyleHayır birde nicke bakıyorum öyle.
Pp ayrı bir olayOnun hikayesi var mı?
Dikkatimi çekenlerden biri.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yav faruk abimiz işte en pembiş haliyleHayır birde nicke bakıyorum öyle.
Pp ayrı bir olayOnun hikayesi var mı?
Dikkatimi çekenlerden biri.
Ah farukcuğum diyip atlasaydınız ya boynunaYıllar önce Beyoğlu'nda görmüştüm Faruk K' yı. İki yanında manken kızlar bu aralarında bacak kadar kalmış bize kibirli kibirli bakıp saçlarını savuruyor, etraftaki kameralara havalı bakışlar atmaya çalışıyor ama olmuyordu dsdshsh çok garip bi ortamdı sanırım azar azar zamanları
Çok küçüktüm daha çok kızların saçındaki otriş mi postiş mi ne o ilgimi çekmişti bide ölü balık gibi duran lenslerAh farukcuğum diyip atlasaydınız ya boynuna![]()
Tamam da neden aklına geldiyazdım kabul etti bir hikayemiz yok![]()
Kız onu diyen ben değil miydimAaaa benimki çok komikti.
Benim eski kullanıcı adım Pamuk Otu idi.
Türkçesi, A0 seviyesinde bir hanım üyenin konusunda imla dersi verirken bana PAMUK MUSUN NESİN demişti.
İsim annemdir, haberi yok.![]()
Sana çok yakışıyorİsim anamBibibella
Eski kullanıcı adım Brrk'tı. Niye öyleydi bilmiyorum, şey gibi
Akışta herkesin seferber olduğu bir oylama yaparak @zxshermine'nin bütün itirazlarına rağmen isim değişikliğine gidildi. Kızıl saçlarımdan ötürü bu isim kazandı![]()
Yok önce birisi dedi. Ben kullanıcı adımı değiştirdim o dedikten sonra. Aynı sohbet içinde bir arkadaş daha değiştirdi aynı kişinin hitabıyla djsksKız onu diyen ben değil miydim![]()
Ulan dedim ne ara yaşandi buYok önce birisi dedi. Ben kullanıcı adımı değiştirdim o dedikten sonra. Aynı sohbet içinde bir arkadaş daha değiştirdi aynı kişinin hitabıyla djsks
Sen gibi kadının yapma yeme şimdi bizi kesin çok egzantirik bir hikayesi vardıryok.......................
Sen gibi kadının yapma yeme şimdi bizi kesin çok egzantirik bir hikayesi vardır![]()
Sizin kullanıcı adınız da hoştu anlamı da hoşKullanıcı adımın hikayesi basit kızımın adı 'bibi'bellada güzel kız demek benim güzel kızım
![]()
Sigrid bir kadın adı mi ilk defa duydum denişikyok valla. ne kendi adımı ne de sosyal medyada yaygın olarak kullandığım nickimi kullanabilirdim. o yüzden dümdüz kadın adı seçtim.
Gel sarılalım.Coğrafya öğretmeniyim, ister istemez duydum bende![]()
GeldimmGel sarılalım.![]()
İfşaaa dermişim sizi tanıyorum ajfjfjBenim kullanıcı isminin hikayesi yok aslinda ilk göz agrim kızımın ismi![]()