Tesekkürler aydinlattiginiz icin, rahatladim gercekten. Konu evrilip cevriliyor, kadinlarinda sevismeye hakki yokmu vs. Elbette var, ama benim görüsüme göre anal seks genelde erkeklerin zevk aldigi, kadinlarin ise sadece sagliklarini tehdit eden asagilayici bir durum oldugu yönde. Tepkim bu yüzdendi.Kız ters ilişkiye falan girmemiş buradaki hanımlar öyle olduğunu sanmış sayfalarca yazmışlar.Kız açıklamış enson yapmadım demiş.Yok öyle bir durum.
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi
Ne demis sair goster ama elletmekizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
Bence arkadasinin dedigi sey cok cocukca . Boyle bir adama ne yapsan fayda tmez sevse zaten böyle davranmazdi. Simdi boyle bir adamin canini yaksan ne yakmasan ne. Bence onunla bidaha asla gorusmekizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Cogu kisi dalga gecer gibi mesaj yazmis benim derdim artik ben ne yapicam ortada kaldim dusuncesi degil. 1 saat once derdime derman olup istiyosan yarin evlenelim sevisip aksaminda 5 yildir sevdigim adamin seni sevmiyorum demesi .
tamamen duygularima tercuman oldun canim sıkkın oldugu icin bi turlu dogru ifade edemedim bitebilir ama nisanlim tarafindan oynatilmak zoruma gittiYa anladıgım kadarıyla buradakı kullanılma şu anlamda
Madem benı ıstemıyorsun sevmıyorsun, neden sevısıyorsun
Sevmeyen ıstemeyen bırı, bı saat one sevısıp evlılık hayallerı kurduruyorsa ınsanı zevkı ıcın o anlık kullanıp duyguları ıle oynamıs olmaz mı??
Yani hanı severken karsılıklı ısterken yasanan bırlıktelık tabıkı kullanma degıl
Ama bu zevk almak ıcın o an duygusuzca nısanlısını obje gıbı kullanmaktan baska bırsey degıl gibi geldı bana
Yanlısmıyım konu sahıbı?
İşte bu bakış açısı. Evlilik öncesi ilişki ahlaksızlık tecavüzle itham etmek ifira atmak ahlaklılıkbu zihniyete yetişemezsin cevap veremezsin anlatamazsın.
He altınları istiyo vermezse y tehdit ederse erkeklerin sağı solu belli olmaz olmuş bir hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?