kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

herkes sütten çıkma ak kaşık,"en günahsız olan atsın ilk taşı "deyince kim alabilir o taşı acaba?kadın olarak hemcinsinizi korumanız gerekirken bi ohh eline sağlık çocuğun demediğiniz kalmış,kız sevmiş güvenmiş erkeğin ş..sizliğinden niye kimse dem vurmuyor

Canım ise kendini kullanılıp atılacak bir nesne olarak görmemek başla herkes hata yapar sen de yapmışsın. Ama kendine saygın kaybetme

Kız ters ilişkiye falan girmemiş buradaki hanımlar öyle olduğunu sanmış sayfalarca yazmışlar.Kız açıklamış enson yapmadım demiş.Yok öyle bir durum.
Tesekkürler aydinlattiginiz icin, rahatladim gercekten. Konu evrilip cevriliyor, kadinlarinda sevismeye hakki yokmu vs. Elbette var, ama benim görüsüme göre anal seks genelde erkeklerin zevk aldigi, kadinlarin ise sadece sagliklarini tehdit eden asagilayici bir durum oldugu yönde. Tepkim bu yüzdendi.

Bir kadın ne yaparsa kendine yapar cidden bakınız bunları yazan kadın gibj neden mi kendine kullanıldım mı sıfatını yakıştırdığı için onuda geçtim başka erkekten hamileyim mi desem diye düşünmüş yahu sen kendine bunu nasil yakıştırıyorsun nişanlınla birlikteyken başka adamlardan hamike kaldım diyeme nasıl dilin varacaktı o arkadaşın olacak kusura bakma ağır konuşacağım şahsiyetsizi kesinlikle hayatından çıkarmalısın kendine saygısı olmayan kadına kimse saygı duymaz ayrıca bakire olmak zarlan olmuyo sen ileride evlendiğinde eşin ters ilişkiye girdiğini zaten anlayacak .... işin aslı bedeniniz değil cidden ruhunuz bakire olsun. Altın konusunda bu gibi durumlarda nişanlının isteme hakkı bulunur seni daha nişankıyken yarı yokda bırakan adama üzüleceğine sevin seni tam anlamıyla sevmemiş bir erkekle evlenmemiş oldun

Diger konuya yorum yapmayacagim da arkadasinin onerisini sakin yapma. Su baskasinndan hamileyim meselesini. Igrenc bir fikir. En guzel intikam unutmaktir. Zaman gerekeni halleder merak eymeyin. Yapilscak tek sey onunuze bakip yolunuza devam etmek. Onunla iletisimi kesin. Ararsaniz daha cok ters teper. Yolunuza devam edin. Onu da evrene salin. Tek yapilacak sey bu.

Konuda tutarsızlıklar var birlikte oluyor ama tepkilerden çekindiği için bakireyim demiş gibi sanki. Neyse ne bizi ilgilendirmez ama kullanıldım atıldım tabiri çok yanlış , madem böyle düşünecektiniz birlikte olmayacaktınız, birlikte olmak karşılıklı oluyor sonuçta, kullanılmış olmuyorsunuz. Yani nasılsa evlenecektik birlikte olduk ama evlenmeyince kullanılmış oldum mantığını anlamıyorum ben. Ayrıca başkasından hamileyim ne demek ya çok iğrenç

sanki yastıksın adam senınle yatıyor yatıyor atıyor kenara kullanılmak ne ya.. sen de gönüllüsündür hatta cogu kez sen baslatmıssındır sonra beni kıullandı söyle böyle yasadınız paylastınız buna da beraber karar verdınız yani sırf erkekler suclanınca kızıyorum acıkcası zmanında mutluyken böyle düşünmüyordun aklına bile gelmiyodur sanırım seni kınamıyorum saygı duyuyorum bu asagılık düşünceler sadece saana zarar verir o yuzden diyorum yoluna bak bakıre olmama kısmını hç anlmadım zatenn yorum yapamıcam....birde o arkadasının lafına uyma saçmalık ötesi adamın umrunda değilsin ki cok affedersinnn de zaten şöyleydi böyleydi diye arkadan atıp tutar elıne malzeme verirsin ancak kıskancak sanma erkekler böyle oyunlara gelmez....

Sevmiyorsa ok. Olabilir. Ciftler birbirini sonsuza kadar sevecek diye bir sey yok. Cok uyumlu da degilmissiniz sanirim. Yasanan yasanmis aldigin derslere bakacaksin. Arkadasin da sacma tip nisanlinla birlikte onu da ugurlasan iyi olur. Altin meselesi de sana kalmis ama verme bence. Cok sacma ve cocukca nisanda altin takip ayrilinca da geri istemek. 3 yildir beraber yiyip ictiklerinizi nasil geri vereceksin mesela

Uc sene birlikte olupta bakire kalmak imkansiz birsey gibi.. hatasiz kul olmaz.. birdahada tekrarlama bu hatalarini..

Hanımlar anal seks diyorsunuz, sadece erkek zevk alır diyorsunuz da konu sahibininki anal bile olsa bir ya da iki kez yaptığı birşey değil bu belli ki. 3-5 belki de 10 kez yaptı, bilemeyiz ama anladığım kadarıyla uzun bir süreçten bahsediyor. E hadi bir iki kez canı yandı sadece adam zevk aldı, 5.de de mi canı yandı? Ben cinsellikte tek taraflı zevk diye birşeyi kabul etmiyorum. Zevk almadığın birşeyi taş çatlasa 2-3 kez yaparsın, daha fazla yapmazsın. Sen adamla 10 defa birlikte ol ondan sonra ay zevk almadım sadece o aldı, beni kullandı attı, de. Olmaz. Hemcinsimin nesini koruyayım nereden tutsam elimde kalıyor. Kullandı attı demesine mi yorum yapayım, bakirelik meselesine mi, nesine yani? Herkesin aklı var fikri var. Ne olursa olsun bu bir hata değil ama kızlar, kızlarımız lütfen 2017 yılının zihniyetini taşıyın ya rica ediyorum. Biraz aklınızı kullanın, madem çöküş yaşayacaksın, madem cinsellik senin için bu kadar önemli, yapma kardeşim yapma. Bitince "kullanıldım" diyeceksen sen yapma, kocana sakla kendini. Öyle daha mutlu olursun. Nedir yani bu sanki biz zevk aldık sen yaparken. Kimse kusura bakmasın ama hemcinslerimin kötü bir huyu bu. Çok sayıda kadın bunu yapıyor, olay aynen şu: Bile isteye seks yapıyorlar sonra da ay bekaretim gitti, beni kullandı bilmem ne. Hayır zevk alırken neden düşünmedin bekaretini? Tuhafsınız.

Not: anal değil sürtünmeymiş. Ya kızım seninki de konu mu... Boşver bak hayatına ne olacak? Sürtünürken ikiniz de zevk aldınız sonuçta. İkili yapılan şeylerde tek tarafın kullanması diğerinin kullanılması gibi bir durum söz konusu değildir. Kullanılmadın yani. Sadece evet, sana belki de sadece cinsellik için yaklaştığına üzülebilirsin. Hayatına alacağın insanları doğru seçmen temennisiyle...

Bence arkadasinin dedigi sey cok cocukca . Boyle bir adama ne yapsan fayda tmez sevse zaten böyle davranmazdi. Simdi boyle bir adamin canini yaksan ne yakmasan ne. Bence onunla bidaha asla gorusme

Ya anladıgım kadarıyla buradakı kullanılma şu anlamda
Madem benı ıstemıyorsun sevmıyorsun, neden sevısıyorsun
Sevmeyen ıstemeyen bırı, bı saat one sevısıp evlılık hayallerı kurduruyorsa ınsanı zevkı ıcın o anlık kullanıp duyguları ıle oynamıs olmaz mı??

Yani hanı severken karsılıklı ısterken yasanan bırlıktelık tabıkı kullanma degıl

Ama bu zevk almak ıcın o an duygusuzca nısanlısını obje gıbı kullanmaktan baska bırsey degıl gibi geldı bana

Yanlısmıyım konu sahıbı?

Sürtünme yoluyla birlikte olanlar için aslında bedenlerine bir elektrik tesisi kurulabilir düşüncesindeyim.
Enerji patlaması yaşarız Türkiye olarak, ciddiyim :)
Yeni enerji kaynakları arasına bunu proje olarak sunsam acaba kosgepten bana kredi çıkar mı ? :))

tamamen duygularima tercuman oldun canim sıkkın oldugu icin bi turlu dogru ifade edemedim bitebilir ama nisanlim tarafindan oynatilmak zoruma gitti

yazıp yazıp sildim ne diyecegimi bilemedim vallahi. bakire olmasan bile ne olabilir ki dunyanın sonu degil evlenmeseniz ayrıca bu kadar kendini kucuk dusurme lütfen. arkadasının onerisini dikkate bile alma hem bakireysen nasıl baskasından hamile olabilirsin onu da anlamadım sacmalamıs.
ama adamın yaptıgı adilik o konuda haklısın madem sevismek istiyor zaten nisanlanmıssınız da, niye boyle seyler yapıyor anlayamadım

İşte bu bakış açısı. Evlilik öncesi ilişki ahlaksızlık tecavüzle itham etmek ifira atmak ahlaklılık bu zihniyete yetişemezsin cevap veremezsin anlatamazsın.

ahlaktan bihaber insanlar şaşırdım kaldım cidden....
evlilik öncesi ilişki doğrudur yada yanlıştır.
herkese göre değişen bir durum bu...
kimisi doğru bulduğu halde yaşamaz kimisi yanlış ama yaşıyorum der asilce.
allah şaşırtmasın gerçekten... yanlışı çözmek için yanlışlar yumağına sokmak cüretini nasıl gösterebiliyorlar.

He altınları istiyo vermezse y tehdit ederse erkeklerin sağı solu belli olmaz olmuş bir hata

iftira ederek alacağım altın şurda dursun!
ahlak kavramını araştırmanızı ve ileride sağlıklı bireyler yetiştirmek için biraz kitap okumanızı tavsiye ediyorum acizane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…