- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
11 senelik evliyim 3 çocuğum var banane bende bakireyim o zaman
Ayça 23 yaşında
Arkadaşları ona kutsal bakire diyor.
Ayça kötü, ayça zavallı.
Ayça gibi olmayın.
Bende 4 yıllık evliyim 3 çocuk doğurdumm bende bakireyim sende bakiresin oda bakire zaten herkes bakire:) :) :)11 senelik evliyim 3 çocuğum var banane bende bakireyim o zaman
2-3 yıldır birlikte ol sonra terkedilince kullanıldım atıldım de. Öyle bir dünya yok, bunu demeye de hakkın yok. Nişanlı olmak da evliliğe garanti mi oluyor? Hayır. Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar. Sonucuna katlanamayacağın işlere kalkışmaman gerekir. Yalan dolanla eline hiçbirşey geçmez, bence sana bu aklı veren arkadaşından da uzak dur, iyiliğini istemediği net ortada. Nişanlınla da çözülebilecek sorunlarınız varsa dürüst yoldan sabredip çözmeye çalışın.kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
Kullanıldım atıldım derken?kizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
nasıl bakire olabiliyorsun onu anlamadık simdikizlar daha oncede konu acmistim ama nisanlimla birlikte oluyoduk 2 3 yildir ( lütfen bu konuda ustume gelmeyin hataliyim BILIYORUM) 3 gun once bize geldi yine birlikte olduk evlilik planlari yaptik ve 1 saat sonra sacma bi sepebten beni 1 mesajla terketti . baska kizlari fln takip etti . Ben kullanilmis mi oluyorum kendimi kotu hissediyorum ( bakireyim ) bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi seytan yap diyo ama öldürur heralde beni ?
+1Onu bunu bilmemde arkadaşının önerisi saçmalık nişanlının canını yakacaksın diye kendini niye karalıyorsun ? Kendine daha mantıklı arkadaşlar bul bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?