kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

Arkadaşlar daha derli toplu daha kırmadan yol gösterici yorumlar mı yapsak?
Sonuçta karşımızda hayatını hiç bilmediğimiz psikolojik olarak çökmüş durumda olup sıkıntıyla çare arayan biri var.
Bellide bakireliği bilmiyor,zardan ibaret sanıyor.
Belki ciddi aile sorunları yaşamış sonrasında böyle travmatik bir ilişkiye girişmiş...
Düşünsenize psikiyatriste gittiğini ve doktorun da böyle dediğini "sen hangi kafadasın kızım bilmem ne.."
Hiçbirimiz psikiyatrist değiliz ama insan kırmanın da lüzumu yok.
Doğruları ,gerçekleri göstermek istiyoruz madem öyleyse samimiyetle yapalım Kİ yerini bulsun.Kimsenin neler yaşayıp çektiğini bilmiyoruz.Kınamayalım .

Bu adamdan intikam almak için zaman harcamak istiyor musun cidden ya? En güzeli olan oldu, bitti diyerek sessiz sedasız hayatına devam etmek, yoksa tam da senden beklediği şeyleri yapmış olacaksın. Hamileyim filan ne kadar basit hareketler..
Sende onu hayatından çıkarıp kendini düşün biraz diyeceğim ama adam kabul etse barışıp düğünü yapacak bir havan var.

sebnem scfer diye bir manken vardı , oda sevgili yapar ama halaa bakireyim diye ortalarda dolanırdı ,
okuyunca o geldi aklıma,

2 3 yıldır birlikteysen vee bakireysen anal seks ıle nısanlınla beraber oluyordun muhtemelen..valla hayat senın hayatın ama kullanılmış mı oluyorum dersen galıba evet :)

soruna gelınce hamıleyım dersen adam zaten evlenılmeyecek kızmıssın aaboow allah kurtarmıs benı der ee bı de adını sanını yedi cıhana duyurur.yaav ne gerek var böyle aşkı memnu taktiklerine..

sacma sapan işler yapacagına postayı koy onune bak..bidaha da kullanılma

2-3 yıldır birlikte ol sonra terkedilince kullanıldım atıldım de. Öyle bir dünya yok, bunu demeye de hakkın yok. Nişanlı olmak da evliliğe garanti mi oluyor? Hayır. Herkes seçimlerinin sonucunu yaşar. Sonucuna katlanamayacağın işlere kalkışmaman gerekir. Yalan dolanla eline hiçbirşey geçmez, bence sana bu aklı veren arkadaşından da uzak dur, iyiliğini istemediği net ortada. Nişanlınla da çözülebilecek sorunlarınız varsa dürüst yoldan sabredip çözmeye çalışın.

Kullanıldım atıldım derken?
Tuvalet kağıdımısın sen?

O kadar iki yüzlü bir toplumuz ki kız çocukları işte bu şekilde "bakireysen değerlisin" algısıyla büyüyor. Sonra da bunu korumak için herşeyi yapıyorlar. Anal seksi kendiniz tercih edersiniz yaparsınız ona birşey diyemem ancak o zarı korumak için yaparsanız inanın bu çok üzücü. Sevgili ayça kullanılmış hissediyorsunuz çünkü kendinize değer vermiyorsunuz. Bedeninize, ruhunuza yazık lütfen kendinize değer verin, kendinizi sevin ve yeni bir başlangıç yapın.

Keşke evlenmeden böyle şeyler yapmasaydın seni hafif bir kız olarak görüyor olabilir.yani şu düşüncesi olabilir.evlenmeden benle böyleyse baskasiylada olur düşüncesi olabilir.sen bir hata yapmissin ki bu konuda kimse ustune gelmemeli hem olan olmuş.hemde büyükte konusmamak lazim. Sen iyisi mi onu tamamen hayatından cikar. Ve yoluna bak. Hem sevinmelisin de o insan seni terketmis yani böyle birinden kurtulmussun.çünkü evlenmeden böyle istekte bulunan erkeklerden pek hayır gelmez.

nasıl bakire olabiliyorsun onu anlamadık simdi

Yorumları okudum fakat çoğu kişi konu sahibesi ile resmen dalga geçmiş arkadaşlar karşımızdaki insanla neden empati yapmıyoruz yok bizde bakireyiz bunlar nedir yahu. Belki canının acısından ne yazdığını bilmiyor. Arkadaşım sana tavsiyem olanları unutmaya çalış kendini de kullanılmış olarak görme kimse senden daha değerli değil emin ol seni sen olduğun için sevecek biri mutlaka karşına çıkacaktır.

Ne kadar kırıcı yorumlar var ya, çok yazık. Sanki bu toplumda yaşamıyorsunuz sanki bu konularda ne kadar iki yüzlü ve ahlaksız bir tutum var bilmiyorsunuz.. Kadınlar bu nedenlerden ötürü vajinusmus oluyor, kadınlar bakirelik için öldürülüyor, terkediliyor. Böyle yanlış algılarla büyümüş kendine değer vermeyen kendini sevmeyen kadınlarla dolu toplum, hayat sadece yaşadığımız çevreden ibaret değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…