kullanildim ve atildim bu nasil bir adilik ?

hepimiz cahilce geçmişte hatalar yapmışızdır belki bu tür hatalar değil ama neticede insanları bu şekilde aşağılamak dalga geçmek doğru değil.. kesinlikle böyle adamla yola devam etmemelisin canım, altın vs hepsini de geri ver.. pişman olduysan da tövbe et geçmişe sünger çek ve önüne bak bence..
 


yağmurcum hafif kız derken ? bak bu erkeklerın kadınlara yaftaladıgı çok aşağılık bi laf.kadın isterse sevişir ısterse çocuk dogurur (doğurursa buyutecek o ayrı olay )

amaaa burdakı konu cok farklı..kadın anal seks yaparak bakıre oldugunu dıle getırıyor ve ben kullanıldım dıyor...masum oldugunu bize ıspatlamaya calsııyor..bı kere kendi hür iradesiyle bedeni istedi diye sevişse ve ben bakıre değilim ama bu adam beni basıt sebepten terketti dese ben burda ona taktiklerin en hasını döşerim :) ama bu resmen çakala yatmış abi...mesela bu ilerde bi erkeği ben bakıreyım dıye cok rahat ayakta uyutur..niye baya bakireymiş cünkü...ee ben o zman adama kullanılmış demez miyim?

yağmur senın cevabın uzerınden yorum yaptım yanlış anlama cnm :)
 
öncelikle arkadaşınızın önerisini sakın gerçekleştirmeyin. ne saçma şey o öyle. nişanlıymışsınız bu adamla, böyle bir şeyi, ailelerinizin duyabileceğini düşünmüyor musunuz? siz dik durun, doğru durun diğer türlü suçlu durumuna düşersiniz, toparlayamazsınız da.

kullanılmak derken siz beraber olmayı kast etmiyorsunuz anladığım kadarıyla, genelde de yatıyormuşsunuz zira. ama gündüz gelip yatıp akşam ayrılması size koyan olmuş. akşam ayrılması için bir neden var mıydı, kavga gürültü vs?

eğer bu adam böyleyse, yattıktan sonra bir süre hevesi kaçan erkekler olur ya, onlardan ise; yine ihtiyacı olduğunda gelecektir size (üzgünüm)

geldiğinde tepkinizi koyarsınız, bence arayıp gönlünü büyütmeyin. nişan bağı varsa arada, ailelere karşı da sorumluluğu olması gerekiyor bu adamın. ama pek sorumsuz gözüküyor ya.
 
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
 
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
mesajda ne yazmış?
ya istediğiniz gibi birlikte olun, bunu kamuya açmanıza gerek yok ki. kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
 
Arkadaşlar birlikte olmak tabirini ben mi yanlış biliyorum ya. penisin vajinaya girmesidir birlikte olmak. bunun dışındakiler bence birliktelik değildir.
 
bi medyum sayfasina girmistim eger 3. olursa birakirim orda evlilik baglama fln yaziyo dedi . bende bulunmaz hint kumasi degilsin niye baglayim kendime dedim bitiyosa bitsin dedin ve bitirdi
 
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .

bu birliktelik değildir kullanılmak da değildir. bence fazla dert etmeyin..
 
allah aşkına insan kendi kendine iftira eder mi?
nasıl kafalarda yaşıyorsunuz?
nişanlım derken lisede kendi aranızda yüzük filan mı taktınız yoksa??? zira evlenebilecek bir olgunluk göremedim.

öte taraftan burda seni yaptığın hatadan, yanlıştan dolayı yargılamayız amaaaaa yaptığın durumun yanlış yada doğru olmasını terkedilmeye bağlı görüyorsan o durum sıkıntılıdır.

şu an bakire olup olmaman da önemli değil.
neyi korudun sen?
bakire kalarak namusunu mu koruduğunu düşünüyorsun?
yada gerçekten birlikte olup bakire olmayan insanlar namuslarını korumamış mı oluyorlar?

biraz düşünce, biraz vicdan.... lütfen.
 


Yanlış anlamadim tabiki ama ben erkeklerin dusuncesine gore söyledim. Onlarin dusunceleri genelde ortak ve bu sekilde oluyor. O adam zaten duzgun bir insan degil o kesin ama keske diyorum konu sahibi de ona bu firsati vermeseydi
 
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
Kullanıldığını düşünmüyorum, gezindiğin yerdeki bağlamayı falan görünce adam senden korkmuş. Belki yapacak potansiyelin yoktur bilemem ama nişanlın öyle düşünmemiş.
Birlikte olunca tartışma, ayrılık olmuyor olsa evliler boşanmaz.
Taktik falan da geliştirme usulünce bohçalarını takılarını yolla yoluna gitsin.
 
Bakirelik iki bacak arasindaki zara mi bakiyo senin icin

Iliskiye girdigini soyleyip bi de bakireyim diyosun kuzum da o isin baska yontemleri de var

Insanin ruhu bakire olmali

Ve sen oyle bi asagiliktan intikam almaya calisarak hele de daha da asagilik bi yontemle anca kendini dusurursun
 
Niye kullanılmış olacaksın ki?Bedenini erkeğe sunulmuş bir mal gibi görme.İkinizde istemişsiniz yaşamışsiniz kullanılmak kelimesi çok aşağılayıcı. Arkadaşının dediği çok saçma sakin yapma.Hatta bence o arkadaşının önerilerini hic dikkate alma.Pek mantıklı dusunemiyor kendisi belli ki.
 
Böyle bi adama yapabişeceğin en doğru şey hiçbişey yapmamak. Niye hamileyim vs diyip kendini saçma sapan şeylere sokasınki? Bu öneriyi veren arkadaşına dikkat et derim. Nasıl bi kafası var?
 
Sen mal mısın ki?
Neyi kullanıp atıyor!
Kendine ettiğin muammeleyi bi gör
Bu nasıl bir psikoloji yaf....
İkinizde zevk aldınız sonuçta
Ne bu kurban olma düşüncesi

Açıkçası bu tür zihniyeti oldukça cahil buluyorum
 
Ne demek bakireyim?
Nereden yaşarsan yaşa ilişkiyi, bakirelik mi kalmış, nasıl aklın var?
Cahil desem az kalır.
Bu kadar zır cahilsen cinsellik yaşamayacaksın.
Yaşıyorsan yaşadığının arkasında duracaksın.

Her yönden yanlış olan ters ilişkiyi yaşadın, 'zarı' korudun diye kullanılmış sayılmazsın ayrıca. Zarı kaybedince kullanılmış olunuyor,rahat ol.
 
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
Keşke sıkıntını yazsaydın sadece bu ayrıntılara girmeseydin gerek yokmuş. Bu kullanılıp kullanılmama meselesi değil çünkü, kaç senedir birlikteymişsiniz zaten öyle olsa niye nişan yapsın.
Nişanlın medyum sayfasına girdin diye ayrılmış senden paranoyak, manyak bir tip belli, medyumla evlilik mi olurmuş, böyle saçma korkuları var. Hiçbişey yapmayın arkadaşının önerisini hele hiç ciddiye alma nişanlını da hayatından çıkar at bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…