- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
Keşke evlenmeden böyle şeyler yapmasaydın seni hafif bir kız olarak görüyor olabilir.yani şu düşüncesi olabilir.evlenmeden benle böyleyse baskasiylada olur düşüncesi olabilir.sen bir hata yapmissin ki bu konuda kimse ustune gelmemeli hem olan olmuş.hemde büyükte konusmamak lazim. Sen iyisi mi onu tamamen hayatından cikar. Ve yoluna bak. Hem sevinmelisin de o insan seni terketmis yani böyle birinden kurtulmussun.çünkü evlenmeden böyle istekte bulunan erkeklerden pek hayır gelmez.
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .yağmurcum hafif kız derken ? bak bu erkeklerın kadınlara yaftaladıgı çok aşağılık bi laf.kadın isterse sevişir ısterse çocuk dogurur (doğurursa buyutecek o ayrı olay )
amaaa burdakı konu cok farklı..kadın anal seks yaparak bakıre oldugunu dıle getırıyor ve ben kullanıldım dıyor...masum oldugunu bize ıspatlamaya calsııyor..bı kere kendi hür iradesiyle bedeni istedi diye sevişse ve ben bakıre değilim ama bu adam beni basıt sebepten terketti dese ben burda ona taktiklerin en hasını döşerim :) ama bu resmen çakala yatmış abi...mesela bu ilerde bi erkeği ben bakıreyım dıye cok rahat ayakta uyutur..niye baya bakireymiş cünkü...ee ben o zman adama kullanılmış demez miyim?
yağmur senın cevabın uzerınden yorum yaptım yanlış anlama cnm :)
mesajda ne yazmış?arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
bi arkadasim onun canini yakmak istiyosan baskasindan hamile oldugunu soyle onu hic sevmedgini soyle dedi
yağmurcum hafif kız derken ? bak bu erkeklerın kadınlara yaftaladıgı çok aşağılık bi laf.kadın isterse sevişir ısterse çocuk dogurur (doğurursa buyutecek o ayrı olay )
amaaa burdakı konu cok farklı..kadın anal seks yaparak bakıre oldugunu dıle getırıyor ve ben kullanıldım dıyor...masum oldugunu bize ıspatlamaya calsııyor..bı kere kendi hür iradesiyle bedeni istedi diye sevişse ve ben bakıre değilim ama bu adam beni basıt sebepten terketti dese ben burda ona taktiklerin en hasını döşerim :) ama bu resmen çakala yatmış abi...mesela bu ilerde bi erkeği ben bakıreyım dıye cok rahat ayakta uyutur..niye baya bakireymiş cünkü...ee ben o zman adama kullanılmış demez miyim?
yağmur senın cevabın uzerınden yorum yaptım yanlış anlama cnm :)
Kullanıldığını düşünmüyorum, gezindiğin yerdeki bağlamayı falan görünce adam senden korkmuş. Belki yapacak potansiyelin yoktur bilemem ama nişanlın öyle düşünmemiş.arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
Yorumlarınızın çoğu dalga geçmek yazmak için yazmayın lütfen kimse yarın başına ne geleceğini bilmez.2-3 sene sürtünerek statik elektrik mi yaptınız yani.......yuh :)
Keşke sıkıntını yazsaydın sadece bu ayrıntılara girmeseydin gerek yokmuş. Bu kullanılıp kullanılmama meselesi değil çünkü, kaç senedir birlikteymişsiniz zaten öyle olsa niye nişan yapsın.arkadaslar anal sexs hayatimda yapmadim surtunme yoluyla birlikte olduk . benim asil canimi sikan yillardir birlikte olup terkedilmem degil 1 saat once birlikte ol ve bir mesajla terket bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?