Kullanılmış bohça malzemeleri?

ayy okurken bile sinir oldum.ne terbiyesiz,ne görgüsüz insanlar var.yerinde olsam bir daha kullanamazdım.hatta alıp kullanan kişilere verirdim ''al bir kere kullanmışsın,senin olsun'' derdim :/

bunlar görgü meselesi

ama söylemek olmaz ben olsam söylemem ama görgülerini de buradan anlarım

napıcan bunun için gerginliğe gerek yok, görgüsüzlermiş dersin geçersin boşver bence.

Valla dediğin gibi mlkctk bende görgü meselesi dedim geçtim.Tatsızlık olsun istemiyorum.Çünkü burdan çıkaracakları sonuç benim huysuz gelin olduğum maalesef..

Valla bitlikedi işte bende laf filan sokuştaramam. Benden yaşça baya büyük ikisi de.Benim ayıpladığımı nişanlım anladı zaten.Muhtemelen bu konuşulmuştur.Tek derdim buna sessiz kaldım diye her defasında aynı şeyle karşılaşmam..

Çok rahatlarmış hakkaten miyusacım.Hayalkırıklığı oldu benim için.İnşallah yaşamam.Dikkat edicem artık..

Eltim 33 görümcem 38 yaşında.Ben 26 yaşındayım.eltimi hiç makyajlı görmedim.Nişanda bile yapmamıştı.Görümcem yapıyor biraz.Belki de meraktan kullandılar.Hala art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama saygısızlık var kesinlikle..
Ben de senin gibi düşündüm.Yani makyaj malzemesi hediye edeyim dedim.Çok sert bir tepki olmaz mı sence..?

Canım makyaj malzemelerini ben kendim aldım nişanlımla.tek tek seçtim,kontrol ettim.Senin dediğin aklıma gelmedi değil.Ama o an utançla bana sinirlenip , dikkat etmemişsin alırken demek ki derler diye çekindim açıkcası

inan hiç sorun etmedim duyduğumda.Amaa sonradan makyaj malzemelerimde kullanıldığında görünce battı açıkcası.Yani demek ki bunlar bana alınan herşeyi deneyecekler diye

Çok haklısın ,tabii ki deneniyor.Ayakkabı konusunu dert etmedim zaten.Görümcem topuklu giymediğinden benimkileri çok topuklu bulmuş,denemiş yürüyebilir miyim acaba diye.

Ama makyaj malzemesi biliyorsun ki denenmiyor.Ve rujdan bahsediyorum polyannacım. Dudağıma sürdüğüm bir şey yani.İnan sorun eden bir insan değilim ama bu kadarı benim için fazla.Ne bileyim.Sen rahatsız olma mısın?

YOk evet kendiniz aldıysanız benim önerim olmaz. Kendiniz aldıysanız daha da bir üzüldüm. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi adet yerini bulsun diye de alınmamış o zaman. Hani bazen erkek tarafı adettendir diye alıp koyar ama markası falan bilinmez sen de kullanmayacaksındır, durum böyle değil o zaman. Üzüldüm açıkçası. Sen de onlara hediye et istersen kibarca. Hiç bir şey söylemeyip ağzının tadını bozma diyeceğim ama bayramda seyranda sana ufak tefek ne alsalar acaba kullanıldı mı diye düşünceler alır başını gider. Takmam diyorsan belki hiç sorun çıkarmamak en iyisi. Allah sana sabır versin. Umarım tek sıkınıntınız bu olur eşinizin ailesiyle.

görgüsüzlük ama bu onları kötü yapmaz.bak ben çok kötü bilirim o yüzden söylüyorum çok büyütme.yeri gelince yordamıyla söylersin olur biter

Sebatiyecim zaten inan kötü olduklarını düşünmüyorum.Zaten artık birşey yapmayı da düşünmüyorum.Ama tekrar yaparlarsa,bu konuyu hatırlatacağım onlara.

bencede bişekilde tepkini belli etmelisin sınırlarını bilmeliler ki ileride başka sorunlarda çıkmasın nerde durmaları gerektiğini öğrensiler ayıp bir şey hediye bu sonuçta.

Cennetim çok haklısın kesinlikle bilmeliler.Sonraya saklıyorum tepkimi

Hannesli lipgloss ve rimelimin bantları çıkmıştı.Bunu söylemek istemiyorum ama bohçadan fondötenim de çıkmadı.Rujum kullanılmış,belliydi.Rimeli anlayamayız zaten ama açıldığına göre kullanılmış.

ben alırken özellikle kontrol etmiştim koruma bantlarına.Çünkü 6 ay sonra evleneceğim.O zaman kullanmayı düşündüğüm için buzdolabında saklayacaktım.

Asla geri vermem çok çirkin bir tepki olsun.Şimdilik canları sağolsun deyip geçiyorum.Yorumun için teşekkürler

Ay öyle deme Dilaycım ya.Zaten hayal kırıklığı oldu benim için.Bir defaya mahsus diye avutuyorum kendimi.
ben nişanlıma "ayıp değil mi.Ben onları evlenince kullanıcam diye özenerek aldım" dedim.Çok hakılısın ben de kızdım zaten dedi, çok mahcup oldu.Uzatmak istemiyorum.Bana kalırsa nişanlım söylemiştir zaten onlara..yani umarım söylemiştir.

bunu düşündüm canım ama eltim makyaj yapmıyor.Görümcem yapar arada.Ama ikisi de yaşça büyük benden.Kendime yakıştıramadığımdan saygısızlık yapmak istemiyorum.Bu seferlik birşey demeyeceğim.Sonraya saklıyorum tepkimi.

yorumlardan yola çıkarak sütten çıkmış akkaşık olduğumu düşünmeyin.Yeri gelir çirkefliğimi de yaparım.
Önceki hareketlerini referans alarak şimdilik sessiz kalacağım.

şu an işin rengi değişti.
hadi kullanmayı geçsekte fondotenin çıkmaması feci.
yani bunda iç etmede var. resmen hırsızlık. bence susmayın.susarsanız evden her an birşeyler eksilebilir.

Ayakkabı konusunda pek bir sakınca görmesem de makyaj ürünleri konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onlar zaten özel, meraktan denedim, renk yakışacak mı diye baktım gibi sebepler olamaz bence.

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim.Hepsine tek tek cevap vermeye çalıştım,atladığım olduysa kusura bakmayın.

Hepimiz hemfikiriz.Ben büyüttüğümü düşünerek kendimi kötü hissetmiştim.Bir de, daha önce nahoş bir şey yaşanmadığından art niyetli olduklarını düşünmüyorum.Ama saygısızlık mı, evet.

Bunlar önemsiz gibi görünen ama karşımızdaki kişiler hakkında intiba oluşturan şeyler.Üstelik yeni yeni tanımaya başlıyoruz birbirimizi.Böyle hassas bir dönemde insan biraz daha özenli davranmalı.İsterdim ki onlarda benim gibi düşünebilsinler.
birkaç kez yazdım,benim için hayal kırıklığı olduğu ne yazık ki.

Ben aldıklarımı kendim seçtim.Kimse karışmadı.seviniyordum.Ama o malzemelerin bir anlamı kalmadı.Rimelimi ve lipglossumu tekrar aldım.Diğerlerini yeğenime verdim.Kimseye bir şey söylemedim.Ne nişanlıma,ne ailesinden herhangi birine..

şu an işin rengi değişti.
hadi kullanmayı geçsekte fondotenin çıkmaması feci.
yani bunda iç etmede var. resmen hırsızlık. bence susmayın.susarsanız evden her an birşeyler eksilebilir.

Okypete valla bunu söylemek istemedim bu yüzden.Ama çok feci gerçekten.Eğer yazmasaydım çok abartıldığım düşünülecekti.Sonradan yazma gereği duydum.

Bu kadar eli uzun olacaklarını düşünmüyorum.Ama hep içimden de saf mısın kızım sen diyorum kendime,yalan yok.

Edit: Ben acaba fondoten almadım mı diye düşünüp, malzemeleri aldığım dükkanda çalışan arkadaşıma sordum.Çünkü seçerken yardımcı olmuştu.Kız ton numarasını bile söyledi.Aldın tabi beraber denedik dedi.

Son düzenleme:
Ayakkabı konusunda pek bir sakınca görmesem de makyaj ürünleri konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onlar zaten özel, meraktan denedim, renk yakışacak mı diye baktım gibi sebepler olamaz bence.

Kesinlikle olamaz.Düşüncesizlik.Başka birşey değil..

ne kadar garip,insan neden tenezzül eder böyle bişeye?
sürsen ne sürmesen ne?
farkedileceğini hiç mi anlamamışlar..
hele fondotenin çıkmaması gerçekten aldıysalar çok ayıp,
hani çocuk da değiller ki farkedilmez diye düşünseler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…