- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi millionaire
-
bunlar görgü meselesi
ama söylemek olmaz ben olsam söylemem ama görgülerini de buradan anlarım
napıcan bunun için gerginliğe gerek yok, görgüsüzlermiş dersin geçersin boşver bence.
Hımmmmmm böyle neşeli bi ortamda gülerek araya bir iki laf sıkıştırırsanız mesaj yerine ulaşır bence
Sınırlarınızı belli ederseniz şimdiden ilerde sıkıntı yaşamazsınız sözlünüzün üzerine gitmemeniz güzel durumu bildiğinizi hoşnut olmadığınızı bilsin yeterli şu aşamada tekrar böyle bir durum olursa ne tepki vereceğinizi söyleyin o da bilsin
Valla cok rahat insanlarmış,inşallah ilerde sorun yaşamazsın,ben olsaydım direk sokardım lafı ! çok beğendilerse uygun bir dille hediye et kurtul veya kullanma
sonuçta senin o malzemelere ihtiyacın yok adetten yapılıo görgüsü kültürü neymiş görmüş oldun ,mesafeni şimdiden koy aman diyeyim
Merhaba millionaire ,
öncelikle tebrik ederim. Hayırlı olsun nişanınız. Görümceniz ve eltinizin yaş dengeleri size yakınlar sanırım. Yapılan yanlış olmakla beraber sanırım meraklarına engel olamadılar. 1 kez dahi olsa kullanmaları tabii ki uygunsuz olmuş. İçinize sinmeyeceği için makyaj malzemelerini kullanamayacağınızı düşünerek , diğer üye yorumlarını da okuyunca aklıma şöyle bir fikir geldi. Müstakbel kayınvalidenize giderken eltinizin ve görümcenizin de orada olacağı bir ortam yaratın. Kız kıza sohbet edebileceğiniz. Giderken makyaj malzemelerini de götürün. Elti ve görümcenize hediye edin. kızlar beğenmiş ve heves etmişsiniz , kullanmayı isterdim maalesef bu konularda hassasım diyerek kendilerine hediye edin. Maddi değil manevi değerleri önemli , ben sonra alırım yeniden kendime deyin. Bu şekilde tatlı dille hatalarını yüzlerine vurmadan çözümleme imkanı da olabilir diye düşündüm. Belki kayınvalidenizin haberi dahi olmamıştır bu durumdan.
Kayinvalidenize "anne bu makyaj malzemelerini nerden aldiniz. Guvenlik bantlari acik satmislar degistirmek istiyorum" diyebilirsiniz. Yok biz denedik falan derlerse de sanirim yuzunuzdeki ifade her seyi anlatir. Uzerine bir de "ben tester urunleri de kullanamiyorum bunlari size vereyim o zaman" diyebilirsin. Nisanlinizin ayakkabiyi denediklerini soylemesi gereksiz olmus ama makyaj malzemelerini kullanmak icin cidden gormemis olmak lazim.
makyaj malzemesi konusunda bişey diyemicem haklısın kullanmamaları lazımdı ama ayakkabı denemekten bişey olmaz benim ayakkabılarıda nişanlımın teyzesi giymiş evde kameraya çekmişler tesadüfen resimlere bakarken gördüm biraz bozulur gibi oldum ama hep beraber güldük onun o haline
Mağazada kıyafetler ayakkabılar türlü türlü müşteri tarafından denenmiyor mu?
Kullanmak başka bir şey merak edip bakmak ayrı bir şey, sanırım sizinkiler merak edip bakmışlar, bence gücenecek bir durum yok.
Canım makyaj malzemelerini ben kendim aldım nişanlımla.tek tek seçtim,kontrol ettim.Senin dediğin aklıma gelmedi değil.Ama o an utançla bana sinirlenip , dikkat etmemişsin alırken demek ki derler diye çekindim açıkcası
görgüsüzlük ama bu onları kötü yapmaz.bak ben çok kötü bilirim o yüzden söylüyorum çok büyütme.yeri gelince yordamıyla söylersin olur biter
bencede bişekilde tepkini belli etmelisin sınırlarını bilmeliler ki ileride başka sorunlarda çıkmasın nerde durmaları gerektiğini öğrensiler ayıp bir şey hediye bu sonuçta.
rujları pudraları sürmüşler mi? yoksa renklerını kontrol etmek ıcın koruma bandını cıkarıp bakıp gerı kapatmışlar mı?
yanı ruja falan baktıgınızda bayagı kullanılmıs gbımıydı?
bende çünkü aldıgımda parasını ödemeden koruma bandını satıcının yanında cıkarıp bakıyorum belkı yanlıstır bozuktur numarasıyla rengı uyusmuyordur diye düşünerek..
eğer kullanmışlarsa bunlar onların görgüsüzlüğü diye düşünürdüm... urunun bantı acıktı öyle mı satıyorlar acaba diye sormak belkı olabılır ama geri ellerıne tutusturmayın onlar bır hata yapmıs sizde karsılık vermeyın.. boşa canınızı sıkmayın..
Hic gelememm böyle seylere, ayip yaaa... Vallah bene sessiz kalmayin, nasil baslarsa öyle gider demis yaaa kimi arkadaslar, evet siz sineye cektikce onlar ilerde daha fazlasini yaparlar ve bunlarida normal karsilarlar, eee ozaman sorun cikartirsaniz daha kötü olur bence simdidn önleminizi alin... Ama dikkatli olmak lazim yani illaki kavga gürültu gerekmiyor, sizin bildiginizi ve bunu hos karsilamadiginiz bilmeleri bence ilk etapta yeterli olur, ilerki zamanlardada ayni seyler olursa ona göre davranirsiniz... Bence nisanliniz nekadar mahcup olmus olsada ve onlarla konusmus olsada, tekrar konusmasi gerekir, yani busefer onlara sizin bildiginizi, bozuldzgunuzu, o esyalari kullanmiycanizi ve bikez daha böyle biseyle karsilasmak istemediginizi iletsin onlara, siz muhattab olmayin derin suanda bu konu icin...
ilk sayfadaki yorumda gördüm de cidden, ilk kez mi makyaj malzemesi görmüşler?
isterseniz siz de bir kaç makyaj seti alın ve onlara hediye edin, benimkini kullanmışsınız hoşunuza gittiğini düşündüm o yüzden alayım dedim dersiniz.
Hannesli lipgloss ve rimelimin bantları çıkmıştı.Bunu söylemek istemiyorum ama bohçadan fondötenim de çıkmadı.Rujum kullanılmış,belliydi.Rimeli anlayamayız zaten ama açıldığına göre kullanılmış.
ben alırken özellikle kontrol etmiştim koruma bantlarına.Çünkü 6 ay sonra evleneceğim.O zaman kullanmayı düşündüğüm için buzdolabında saklayacaktım.
Asla geri vermem çok çirkin bir tepki olsun.Şimdilik canları sağolsun deyip geçiyorum.Yorumun için teşekkürler
şu an işin rengi değişti.
hadi kullanmayı geçsekte fondotenin çıkmaması feci.
yani bunda iç etmede var. resmen hırsızlık. bence susmayın.susarsanız evden her an birşeyler eksilebilir.
Ayakkabı konusunda pek bir sakınca görmesem de makyaj ürünleri konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Onlar zaten özel, meraktan denedim, renk yakışacak mı diye baktım gibi sebepler olamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?