- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi millionaire
-
haklısın ama nişanlın zaten mahçup olmuş, uzatma bence. onlara birşey söyleme onların gönderdiklerini hiç kullanmayarak tepkini koyabilirsin (tabi fark ederlerse). fark edip de sorarlarsa da 1 kez bile kullanılmış herhangi bir şeyi kullanmayı içinin almadığını söylersin yumuşak bir şekilde,
bu arada topuklu ayakkabını deneyip gülüşmeleri falan önemli değil bence. kızlar aralarında denemişler konuşmuşlar sonuçta o lafın sana geleceğini bilemezlerdi ve kötü birşey de dememişler, bir de giyip dışarda dolaşmamışlarsa sorun değil bu durum.
ben aile arasında konuşulan şeylerin hepsinin karşı tarafa yansıtılmaması gerektiğine inanıyorum. ayakkabı ile ilgili lafı nişanlın sana söylemeseydi sen şimdi o kadar gcık olmayacaktın. bana da sevgilim benim hakkımda konuşulanları söylüyor neler neler... kendimi tutuyorum nefret etmemek için. getirdiğim hediyeye laf edip ucuz bu diye kenara fırlatmalar falan (indirimden almıştım ama park bravo markalı gayet de güzel birşeydi. kendime de hem kaliteli hem indirimden alırım sonuçta kendime indirimden alıp başkasına sezondan 4 katı pahalı para verecek değilim). şimdi düşünüyorum keşke bu kadarını bana söylemeseydi.
Onlar hediyedir, hediyenin kullanılıp denendiğini de ilk defa görüyorum insan utanır:26:
Valla ben olsam uygun dille kvye söylerdim bunun uygunu da nasıl olur bilmiyorum ama:44:
Çünkü ben özel eşya konusunda hassasım ablam bile kıyafetimi istediğinde mırın kırın ederim düşün cimri miyim yoo istesin canımı veriyim ama ayakkabıydı, kıyafetti sevmiyorum kaldı ki kan bağım olmayan birinin tenine temas etse giyesim gelmez bi'de ayakkabı yani.
Edit: Belki "anne sanırım x makyaj eşyalarını denemiş makyaj malzemelerini sağlık açısından pek uygun olmadığı için kullanamıyorum" gibi söyleyebilirsin. Ya da direk kvne annen diyecekti paketleri açıktı gibi çaktırmadan ama çünkü alınmaları %99.9 :)
sen fazla üstünde durmuyosun canım ama bunlar biraz görgüsüzmüş. hiç yeni alınan gelin bohçasındaki şeyler açılıp kullanılırmı ilk defa duydum. güzelce bohçalanılır kız evine gelir sen göstermek istersen açar gösterirsin. bunlar biraz fazla rahat sanırım.
benimde kına kıyafetımı gelinliğimi nişanda alınan takımı hepsini eşimin teyzesının kızları ve görumcem denemiş düğünden sonra geçen bbi muhabbette yüzsüz yüzsüz anlatmışlardı insan nefret edıyor ama ne yapıcaksın soğumakta haklısın ama yapıcak bişi yok ne desen haksız olursun şimdi gelinsin diye
Aynen aslında bakıldığında aman nolucak iki parça şey gibi görünüyor da mantık tehlikeli:26:
Açıkcası ben çok ayıplardım. Oldu olacak her yeni alınan şeyi önce görümceler bi'denesin, heves alsınlar. Sürülmüş ruju, farı ne diye nişan bohçasına koydular anlamadım. Ya da ne gerek duydular ilk defa mı makyaj malzemesi görmüşler
Bence sınır çizilmeli bohçadaki şeyleri bile kullanmak isteyen kapalı paketleri açanlar yarın evlenseniz dolabına izinsiz dalabilir. Bu tür şeylerde zaten bi'kere "tabii tatlım alabilirsin" dediğin an bitti diğerlerinde izin istemek bile gereksizmiş gibi geliyo.
ben çok rahatsız o lurdum çatlardım sinirden kvalıdeme de söylerdim bunlar kullanılmış diye
çok ayıp tabi ki ne demek kullanmışlar ya
kesinlike söylemelisin bence. en uygunu nasıl olur dersen de? anne bunlar açılmış kulllanılmış aldığınız yerden yanlışlıkla mı aldınız dersen uygun olur. hem de görümcenlerin yanında sor bunu.
kullanılmış ben emin olamam şimdi sağlık açısından da vs dersin. bakalım ne diyecekler. şok oldum valla
şimdi makyaj malzemelerinin kullanılması sağlık açısından sakıncalıdır. örneğin herpes virüsü böyle geçer insanlara.
gidin mac e size kullandırmazlar. özel bir sıvıya sokup yada bir çubukla glossları denetirler.
sizin bence yapacağınız şu.
kv denize ve görümceşlerinizin yanında bunların koruma bandları çıkarılmış. sanırım testerları verdiler yada kullanılmış ürünleri.
hijyen açısından son derece sakıncalı ve şikayet gerektiren bir şey bu. nerden aldıysanız beraber gidip şikayet edelim ve değiltirelim.
bakalım ne diyecekler. onların yanlışlarını anlamaları lazım.
Neler aldığınızı merak edip incelemeleri başka bir şey size alınmış eşyaları sizden önce kullanmaları başka bi şey bende paylaşımcı bır insanım istesinler elimde olanın hepsini vereyim sevdiğim insanlara çula çaputa da dediğiniz gibi önem vermem ammmmaaaa bana alınmış bir şeyi asla benden önce kimse kullanamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?