- 30 Eylül 2010
- 351
- 16
- 318
- Konu Sahibi millionaire
-
sen fazla üstünde durmuyosun canım ama bunlar biraz görgüsüzmüş. hiç yeni alınan gelin bohçasındaki şeyler açılıp kullanılırmı ilk defa duydum. güzelce bohçalanılır kız evine gelir sen göstermek istersen açar gösterirsin. bunlar biraz fazla rahat sanırım.
benimde kına kıyafetımı gelinliğimi nişanda alınan takımı hepsini eşimin teyzesının kızları ve görumcem denemiş düğünden sonra geçen bbi muhabbette yüzsüz yüzsüz anlatmışlardı insan nefret edıyor ama ne yapıcaksın soğumakta haklısın ama yapıcak bişi yok ne desen haksız olursun şimdi gelinsin diye
Kızlar iyi akşamlar,
Çok yakın bir tarihte nişanlandım ben.Her şey usulune uygun oldu çok şükür.Bohçaydı, takıydı....içimde kalan bir şey olmadı yani.Sevgilimden de ailesinden de ben razıyım,Allah da razı olsun inşallah.Hazırlıklarımız geç başladığından biraz aceleye geldi sadece.
Ben zaten yapı olarak malı kıymetli bir insan değilim.Çula çaputa tamah edip kalp kırmam, bende olanı başkasıyla paylaşmaktan sakınmam...Ama herşeyin bir oluru var değil mi?
Bohçalarımı açmamıştım nişandan beri görmek isteyen olur diye.Sadece makyaj malzemelerimin olduğu kutu açıktı.Nişan gecesi bakmıştık kızlarla.Hani üzerinde güvenlik bandı olur ya, hepsi açılmış.Acaba dedim ben mi alırken açtım..Neyse üzerinde durmadım zaten.Aklıma da geldi eltimin görümcemin açacağı ama ne bileyim kötü düşünmedim.
Bugün aklıma geldi sevgilime sordum.Evet kullanmışlar dedi.Ama ayıp değil mi,onlar bohçaya konan şeyler dedim.Biliyorum ben de kızdım zaten dedi.Baktım utanıyor sıkılıyor uzatmadım.
Alışveriş akşamı da görümcem ayakkabılarımı denemiş.gülmüşler "ay çok topuklu bunlar.." filan diye.Bildiğiniz platformsuz, 8cm topuklu stiletto..
Akşam gelince bohçaları bozdum.
Ne bileyim hepsinden soğudum bir anda.
Biraz yakışıksız geldi bana.dedim ya çul çaput için kalp kırmam diye..Ama bu kadarı bana fazla.
Fazla mı üzerinde duruyorum sizce?
Kızlar iyi akşamlar,
Çok yakın bir tarihte nişanlandım ben.Her şey usulune uygun oldu çok şükür.Bohçaydı, takıydı....içimde kalan bir şey olmadı yani.Sevgilimden de ailesinden de ben razıyım,Allah da razı olsun inşallah.Hazırlıklarımız geç başladığından biraz aceleye geldi sadece.
Ben zaten yapı olarak malı kıymetli bir insan değilim.Çula çaputa tamah edip kalp kırmam, bende olanı başkasıyla paylaşmaktan sakınmam...Ama herşeyin bir oluru var değil mi?
Bohçalarımı açmamıştım nişandan beri görmek isteyen olur diye.Sadece makyaj malzemelerimin olduğu kutu açıktı.Nişan gecesi bakmıştık kızlarla.Hani üzerinde güvenlik bandı olur ya, hepsi açılmış.Acaba dedim ben mi alırken açtım..Neyse üzerinde durmadım zaten.Aklıma da geldi eltimin görümcemin açacağı ama ne bileyim kötü düşünmedim.
Bugün aklıma geldi sevgilime sordum.Evet kullanmışlar dedi.Ama ayıp değil mi,onlar bohçaya konan şeyler dedim.Biliyorum ben de kızdım zaten dedi.Baktım utanıyor sıkılıyor uzatmadım.
Alışveriş akşamı da görümcem ayakkabılarımı denemiş.gülmüşler "ay çok topuklu bunlar.." filan diye.Bildiğiniz platformsuz, 8cm topuklu stiletto..
Biraz yakışıksız geldi bana.dedim ya çul çaput için kalp kırmam diye..Ama bu kadarı bana fazla.
Merhaba millionaire ,
öncelikle tebrik ederim. Hayırlı olsun nişanınız. Görümceniz ve eltinizin yaş dengeleri size yakınlar sanırım. Yapılan yanlış olmakla beraber sanırım meraklarına engel olamadılar. 1 kez dahi olsa kullanmaları tabii ki uygunsuz olmuş. İçinize sinmeyeceği için makyaj malzemelerini kullanamayacağınızı düşünerek , diğer üye yorumlarını da okuyunca aklıma şöyle bir fikir geldi. Müstakbel kayınvalidenize giderken eltinizin ve görümcenizin de orada olacağı bir ortam yaratın. Kız kıza sohbet edebileceğiniz. Giderken makyaj malzemelerini de götürün. Elti ve görümcenize hediye edin. kızlar beğenmiş ve heves etmişsiniz , kullanmayı isterdim maalesef bu konularda hassasım diyerek kendilerine hediye edin. Maddi değil manevi değerleri önemli , ben sonra alırım yeniden kendime deyin. Bu şekilde tatlı dille hatalarını yüzlerine vurmadan çözümleme imkanı da olabilir diye düşündüm. Belki kayınvalidenizin haberi dahi olmamıştır bu durumdan.
Kızlar iyi akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?