Kullanmadığım giysilerimi değerlendirdim

Hepsi harika olmuş , güle güle kullanın. Benim de dolapta giymediğim o kadar kıyafet var ki, en kısa zamanda ben de değerlendireceğim

bende bir ara olmayan kotlarımdan çanta yapmaya takmıştım küçük büyük çok değişik çok güzel olabiliyor hele bir de süsleyince.. şort yaparım.. annemin artan yünlerinden değişik saç bantları örerim, kışın kulaklarım üşümesin diye okula giderken takarım, beğenilir de... pazardan dümdüz tişortlar alıp üzerini ordan burdan yolduğum dantellerle süslerim misal yüzücü tipi siyah bir badimin yakasını anneannemin perdesiyle süslemiştim.. küpe kolye malzemeleri edinip yapmışlığım da olmuştur, toka da yaparım, kız kardeşimin lekelenen kot pantolon cebi üzerine de siyah dantel dikmiştim çıtçıtlı badiden kalma, sanırım dantele takığım ben :s eski bozulmuş rujlarımı eritip lens kutusunda birbirine karıştırırım, rengini beğenmezsem far allık vs eklerim vazelin eklerim yeni ruj yaparım daha bir çok şey aklıma geldikçe yazarım.. kimisi alıntı kimisi benim düşünüp yaptığım şeyler işte :)

konu eskidiği için takip etmiyordum kızlaaar. beğenmenize çok sevindimmm. Teşekkür ederim hepinizee

kızlar hepinizi tebrik ediyorum hepsi çok güzel mutlaka deneyeceğim bu yöntemleri

eline sağlık canımm herşeyini böylece değerlendirmiş olmuşsun =) ne güzel bizim elimizden de böyle şeyler gelse keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…