Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

gel gellll naomiye gellldelikafadulden

naomini özel ürewtim parfümüdür kolay kolay bulamayacağınız bir seri hadi bakalım isteyen varsa buyursun gelsin

şakkıdı

şeker bu naominin kokuları esmer tenlerle daha uyumlu oluyomuş sanırım:kedi:
bana önerebileceğin başka bişi varmıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

nası bı koku naomı... nesını begenmedın de gorucuye cıkardın kaydirigubbakcemile3

naomini özel ürewtim parfümüdür kolay kolay bulamayacağınız bir seri hadi bakalım isteyen varsa buyursun gelsin

şakkıdı
aaa bende kullandım bir ara bu parfümü. bak unutmuştum hatırladım iyi oldu.çok güzeldir çoook.... kullandığım dönemlerde en az beş kişi sorardı bana bunun adı ne diye tavsiye ederim yaniiiiiiiiiiii...kalıcı...

a.s.

merhabalar YSL cınema var yarısında ayrıca,vıctorıa secret body splash sugar pınk var pasta gibi kokuyor yarısında agent provocateur pembe şişeli olan varsa takas yapabilirim,yada ne önerirseniz konuşabiliriz.

nası bı koku naomı... nesını begenmedın de gorucuye cıkardın kaydirigubbakcemile3

ayy ilahi şekerim çözemedinmi daha sen beni alırım bı ıkı kullanırım sonra sıkılırım yenilerin arayışına girerim ayy ne bilim işte buda sıkıldıklarımdan biri ama guzel koku haa hakkını yememek lazımyerimseniben

melıx cınema kullandınmı ysl

kullandım canım ama agent kullanmadım nasıl bır kokusu var?
bırde bu agentın yenı bır kokusu var dıamond dust dıye kullanan varmı arkadaslar ama zannetmıorum turkıyede henuz satışı yokmus yurtdısından bulacam artık yınede kullanan varsa bana yazsın

agent pembe bir şişesi var onu istiyorum müthiş bi kokusu var hafif baharatlı ben beyaz tenliyim ama çok yakıştı tenime.sende peki takasa uygun hangi parfüm var bende bir parfümkoliğim de:)

kızlar siz bilirsiniz birşey sormak istiyorum...
Jean Paul Gaultier klasik bayanı nasıl kokuyor güzel mi?? tarif edermisiniz biliyorsanız...takası bölmek istemezdim ama:1ninca:

eveettt.. yeni bi kokuyu takasa sunuyorum.... bugun 2 tane aldım aynı kokudan body shoptan... biri bana biri takasa.... hiç kullanılmamıs halde... body shop neroli jasmin 50ml. ve shimmerlı.. yani simli.... içinde çok guzel simleri var.. saca yada dekolteye sıkınca hem nefıs kokuyo hemde ısıl ısıl parlıyo.. bayıldım..
melıxcım senle aynı kafadanız parfum konusunda.. ben senle takas ettıklerımden de sıkıldım.. o kadar hızlıyım yani :))))) onları da tekrar takasa cıkarıyorm...
kelvın kleın secret obsession 50ml yarısı kullanılmıs....
valentıno absolu 90 ml..... oyun başlasın... desdere kötükedihüso

kızlar bu parfümle takasa gelen varmı??
eşim yurt dışına göreve gittiğinde hediye getirmişti iki tane biri bitti ve ssıkıldım orjinaldir bilginize

yerine bana ne gönderiyonussskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

al bendende o kadar takaslıklardanda sıkıldım bende cıkaracam kaydirigubbakcemile3
yazıom sımdı bak tüm takasa koyduklarımı
naomi campbell cat deluxe,tom ford black,v.secret vanilla,yves roches strawberry,a.banderas sexwomen,212 sexy,aqualina pink sugar,lovely,c.d addict

hepsi budur arkadaşlar buyrun bekliyorum

şeker naptın öyle,ne var ne yok dökmüşsünkaydirigubbakcemile3
gerçi yakındır benimde aynısını yapmamopuyorumnanaktan

şakkıdı

canım ben bu parfumu almak istiorum ama takasa gircek pahalı bi parfumum yok satarmısın acaba satarsan kaça satarsın yada neyle takasa girersin? :uhm:

akannehir bilmiyorumkı tatlışkom.bu bendekı 75 ml idi.o kadar kullanmamısımdır ama sen buna 50 ml de şuan kalan stasam kaça satcamkı bende bılmıomCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…