- Konu Sahibi incirlibitter
-
aaa bende kullandım bir ara bu parfümü. bak unutmuştum hatırladım iyi oldu.çok güzeldir çoook.... kullandığım dönemlerde en az beş kişi sorardı bana bunun adı ne diye tavsiye ederim yaniiiiiiiiiiii...kalıcı...gel gellll naomiye gellldelikafadulden
naomini özel ürewtim parfümüdür kolay kolay bulamayacağınız bir seri hadi bakalım isteyen varsa buyursun gelsin
şakkıdı
nası bı koku naomı... nesını begenmedın de gorucuye cıkardın kaydirigubbakcemile3
melıx cınema kullandınmı ysl
eveettt.. yeni bi kokuyu takasa sunuyorum.... bugun 2 tane aldım aynı kokudan body shoptan... biri bana biri takasa.... hiç kullanılmamıs halde... body shop neroli jasmin 50ml. ve shimmerlı.. yani simli.... içinde çok guzel simleri var.. saca yada dekolteye sıkınca hem nefıs kokuyo hemde ısıl ısıl parlıyo.. bayıldım..
melıxcım senle aynı kafadanız parfum konusunda.. ben senle takas ettıklerımden de sıkıldım.. o kadar hızlıyım yani :))))) onları da tekrar takasa cıkarıyorm...
kelvın kleın secret obsession 50ml yarısı kullanılmıs....
valentıno absolu 90 ml..... oyun başlasın... desdere kötükedihüso
al bendende o kadar takaslıklardanda sıkıldım bende cıkaracam kaydirigubbakcemile3
yazıom sımdı bak tüm takasa koyduklarımı
naomi campbell cat deluxe,tom ford black,v.secret vanilla,yves roches strawberry,a.banderas sexwomen,212 sexy,aqualina pink sugar,lovely,c.d addict
hepsi budur arkadaşlar buyrun bekliyorum
gel gellll naomiye gellldelikafadulden
naomini özel ürewtim parfümüdür kolay kolay bulamayacağınız bir seri hadi bakalım isteyen varsa buyursun gelsin
şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?