- Konu Sahibi incirlibitter
-
nie ole bakıp çıkıosunuz... takas gibi güzel bişi var mı be... biraz kullan sıkıl takas et.. ohh çok guzel.. tam benlik.... okuyup kaçmak yasak ... takas edeceksen gir içeri arkadaş... racon böle... ah o feromonu almak ıstıoda gonul suanda takaslık malzeme yok.. nerden almıştın feromonu...
ferah bı cıcek kokusu ıstıorm... sizce estee lauder pleasures nasıl.. yada estee nin başka guzel çiçek kokusu varmı...
evt canım bakıp çıkıyorlar:umursamaz:
bu arada fantasy m geldi,bayıldım kokusunazemuszemusopuyorumnanaktan
güle güle fıslat şekerimm hayırlı olsunalkisalkisalkis
amerikan pazarı mı... amerika ya gidince mi aldın... amerikan pazarı ne demek :1shok: hmmmm...
iyi bayramlar takas kardeşliğivereliniortak
melix cim merhaba
jil ander güneş yağı kokusuna mı benziyor ben çok severim ben talip olabilirim
benim elimde,
burrbery klasik 100ml/ 50 ml kaldı kokusunu bilirsin heralde
narsico rodriges var hediye geldi 50ml 2 fıs sıkmışımdır tarzım değil çok övülüyor ama zevk meselesi işte pempe renkli ve EDP
Alien var 60ml doldurulabilir şisede yurtdışından gelmişti severek kullanmıştım ama artık sıkıldım inanılmaz kalıcı tam bir kış kokusu
Bu arada hepsi orjinaldir opuyorumnanaktan
acil cevabınızı bekliyorum arkadaşlar talip olmak isteyenler varsa parfümlere
bu arada herkese iyiii bayramlarrzemuszemus
yawlumm ben şu bvl notteyidemi alsam senden?pink bendede var zaten o olmaz ama onu alabilirimsositososito
olur tabi şeker neden olmasın,40 lık o 1 kere fıslattım sadece...herzamanki gibi denemeden almıştım:kedi:
bebişim ben sana ne göndereyim.? deydey bu arada fantasy nasıl begendınmı tatlım?:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?