Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım onu amerıkan pazarından aldım ben feromonu yani.çiçek kokularıyla pek alakam olmadıgı ıcın sordugun konusundada pek bı yorum yapamıcam hayatım.ama ıllakı çiçek diosan estee nin pretty hoşumaa gitmişti denemedıysen onu dene derim...sengözlerimebaksanab

amerikan pazarı mı... amerika ya gidince mi aldın... amerikan pazarı ne demek :1shok: hmmmm...

amerikan pazarı mı... amerika ya gidince mi aldın... amerikan pazarı ne demek :1shok: hmmmm...

amerikan pazarı adanaya özgü ,
adanadaki incirlik üssündeki amerikalıların ve bunlarla evli türk kızlarının amerikan mallarını getirip Türklere sattığı dükkanlar var. orada amerkan malları bulunur. onu demiş arkadaş.
bende bi zamanlar yaşamıştım orada ordan bilirim.

Ben topik açıldığında bir giriş yapmış kimsenin uğramadığını görüp dönmemiştim bir daha. Hacer arkadaşım Alien' la Cacharel Anais Anais' i takas yapabilirim. Benimki 100 ml. ve sadece bir kez kullandım. Piyasa fiyatı 170-180 TL dir. Orijinalliğini teyit ettirebilirsin. Senin Alien' in durumu nedir? Bu konuda fikir bekliyorum senden...

hadi kızlar, kimse görmedimi mesajımı:

avon "be kissable" ve "tahitian" isimli 2 parfümünü takas yapabilirim arkadaşlar.

be kissable'ı 30 tl'ye almıştım 50 mllikti.

http://perfumela.com/images/full/Be..Kissable1.7W.jpg

tahitian'ı da 30 tl'ye aldım. yarısı duruyor. fiyatını ona göre düşünün yani.

http://mtblog.allure.com/beauty__rep...with_box_2.jpg

çok pahalı değiller ama çok acilen elimden çıkarmam gerek. geçen sefer yurtdışına gidişimde bütün parfümlerim kırılmıştı. aynı şey bunlarında başına gelsin istemiyorum. bütün parfümlerimi tanıdıklara verdim bi bu 2si kaldı. bunları kremle, rujla, mujla da takas yapabiliriz. yeter ki elimden çıkarayım :)

Son düzenleme:
sertmece pardon kardeş karıstırmısım e.ardenınmiş pretty:kedi:amaerikan pazarınıda arkadaş açıklamış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…