Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ayyy sewındım ılk yazdıgını okuyunca ahanda parfum kayboldu dedım ama sımdı yukardakını gordum sewındım cicim begenmene sewındım bende sewmıstım o kokuyu ama 3. şişede sıkıldım artık aslında buyuk basarı benım gıbı kokudan cabuk sıkılan bırının 3 şişe aynı parfumu alması
bu arada kış gelio yaaa kocişim bana lolita lempicka ile h.poıson almış yaşasınnnnnnnnnsositososito

hangi koku o 3. şişe kullandığın melıx.... kocadan yana sanslısın o zamanalkisalkisalkis

jill sunder canım 3, şişede sıkıldım yani artık işte onuda deydeye gonderdım ya onu dıorum bayaa uzun kullanmısım yıne zemuszemus evet cok sukur eşimden yana şanslıyım o da sewer parfüm işini ama benim gibi zırt pırt koku degıstırmez klasık kokusu var ben asla o kokudan vazgecemem ona cok yakısıo (roshas men)ama bılıo kısın sureklı kullandıgım parfumler var dün almış.cok mutlu oldum yaa ozlemısım kokucuklarımı yazın agır gelıo bunlarda kısın bayılıorumsırnaşık şey

melix cim hadi canım 2 fıslat takasa koy lolita'yla poison'ıkaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

ooo deydey oldu canımmmm bunlar takasa giremeyecek parfumlerden sekerım olmasss bakım bakalım aksama daha neler var takaslık parfum ama bunlar olmas şeker:umursamaz:seni gidi kurnas seniiiopuyorumnanaktan
bu arada senın fantasy noldu geldımı sekercim?

ne bilim şeker duruıldu ortalık yaww
hadi ben koyuyorum takasa has feromon heheh alan var mı?
satıyorum satıyorum satıyorum satttttttttttttttttttttttttttttttttt..........kaydirigubbakcemile3

bi sen bi ben bi de seertmece den başka kimsecikler yok zaten kaydirigubbakcemile3
topiğin reklamını yapmak lazım:jeyyar:hihoyyyt

bi sen bi ben bi de seertmece den başka kimsecikler yok zaten kaydirigubbakcemile3
topiğin reklamını yapmak lazım:jeyyar:hihoyyyt

bu konuda seni görevlendiriom şekercim :dance::teytey:hihoyyyt
şaka maka da herkes gırıo okuyo çıkıo icraat yoklmaz:

nie ole bakıp çıkıosunuz... takas gibi güzel bişi var mı be... biraz kullan sıkıl takas et.. ohh çok guzel.. tam benlik.... okuyup kaçmak yasak ... takas edeceksen gir içeri arkadaş... racon böle... ah o feromonu almak ıstıoda gonul suanda takaslık malzeme yok.. nerden almıştın feromonu...
ferah bı cıcek kokusu ıstıorm... sizce estee lauder pleasures nasıl.. yada estee nin başka guzel çiçek kokusu varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…