Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

şeker naptın öyle,ne var ne yok dökmüşsünkaydirigubbakcemile3
gerçi yakındır benimde aynısını yapmamopuyorumnanaktan

evet bebişim hepsını döktüm pazara çıkardımkaydirigubbakcemile3 bu arada bugun gıttım dayanamadım yıne bı parfum aldım ama harıka bısı yaww(bakalım kac gun aynı hısle kullanacam)marc jacobs daısy aldım.sen kullandınmı hıc?normalde çiçek kokularını sewmem ama bu hoş hem çiçek hem meyve hem şeker kokuyo satıcı çiçek dedi ama ben gibi bir parfüm üstadı yemedi hehehehehkaydirigubbakcemile3şakkıdı

yermi benim bebişim beee:jeyyar:
daisy çok methediliyor tatlım ama deneme fırsatım olmadı hiç yaa:kedi:
ben sana en fazla 1 hafta veriyorum prfümü kullanman içinsırnaşık şey
benim fantasy bile daha 1 hafta olmamasına rağmen değerini yitirmek üzeresırnaşık şey

hmm bi de ben de jill sunder'ı çıkartıyorum takasa kaydirigubbakcemile3

gel gellllll

JİLL SUNDER STYLE varmı isteyen:roflol:

ayyy ne maymun iştahlıyız yawww.. marc jacobstan sıkılmanı sabırsızlıkla belkıyurummm... ama sıkılcanı zannetmıyurüm bu sefer.. ehehehhe

ayyy ne maymun iştahlıyız yawww.. marc jacobstan sıkılmanı sabırsızlıkla belkıyurummm... ama sıkılcanı zannetmıyurüm bu sefer.. ehehehhe

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen kullandınmı tatlım bugun cok begenerek aldım ama bakalım....

body shop neroli jasmın 50ml simli parfum.. hiç kullanılmamış takasta.... diğer şişeyi kullandım bugun ışıl ışıl sedefimsi kadife pırıltıları çok guzel... kaçırıosunuzzlaelaelaelaelae

armani code ile lolita lempicka var elimde, ama her kokuyla takas edilmeyecek kokular.Light blue 'su olan?

avon be kissable!! yok mu isteyen? nefis bir koku, 2-3 kere anca kullanıldı :)

hadi canlarım ya, her şeyle takas yapabiliriz, kozmetik ürünüyle fln bile :)

slm kızlar bnde carmina diye bi parfüm var.hiç kullanılmadı.kim takas yapmak ister söyle şeker kokularıyla falan.
takas yapmak isteyenler kullanılmamış kozmetik ürünleride olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…