Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Kızlar ben de parfüm almayı düşünüyorum ama şu an takaslık olarak koyabilecegim bir parfümüm yok.Aldığım bütün parfümler bana kısmet oluyor :) o yüzden diyorum ki şu takasa çıkardığınız parfümleri satsanız kaça satarsınız yazsanız da ona göre bütçemize ve zevkimize uyan parfümlerin sahipleriyle özelden bağlantı kursak.Hem nasıl olsa artık sitemizde kozmetik satışı yasağı da kaldırıldı.Haydi kızlar pamuk eller klavyeye.Ellerinde bu tür parfümler olan arkadaşlar bir mesaj halinde derli toplu olarak parfümlerini ve düşündükleri fiyatları yazabilirler mi lütfen?Şimdiden teşekkür ederim.İyi alışverişler kızlar..

canım hoşgeldin topiğimizehihoyyyt
takas olmasa da
parfümlerini satmak isteyen arkadaşlar olacaktır elbette

Ben alıcam bekleyim beni=) Elimdeki birsürü birikti takasa çıkarılacak kadar pahalı parfümler de değiller, önce onları bitirmem lazım yoksa bozulacaklar.

Kızlar bende de orjinal euphoria 50 ml ve 200 ml vücut kremi var bir de jennifer lopez live luxe var 30 ml. İkisini de yeni aldım, ben çok zor parfüm değiştiririm, kışlık bir koku olsun diye euphoriayı aldım ancak ağır geldi başkalarında çok hoşuma gidiyordu ama kendimde sevmedim, inanılmaz kalıcı sanki her yere sindi kokusu..eğer düşünen olursa satabilirim ya da takas edebilirim..

bendekilerle takas yaparsan euphoria ya talibim canım
bi de durumu nedir bilgi verirmisin:kedi:

bebişim sana euphoria gitmezki ya sendede agır kalır gıbıme gelio sen sevmıosun agırları:umursamaz:

ya deydey bız satsak bunları neye gore ne kadar fıyat belırlıcez bebişim ben anlamam bu işten yaww:kedi:

ya deydey bız satsak bunları neye gore ne kadar fıyat belırlıcez bebişim ben anlamam bu işten yaww:kedi:

yani atıyorum parfüm 100 tl se 1-2 defa kullanılmışsa 50 tl ye verilmez bence:umursamaz:
şeker ben de bilmiyorum,eğer satın almayı düşünen arkadaş olursa orta yol bulunur heraldekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…