- Konu Sahibi incirlibitter
-
canlandırın piyasayı yaaaaa...:hulya: orguye verdım kendımı sınırden...
şişşşttt melix hadi tatlım lolitayı göndersırnaşık şey
Kızlar ben de parfüm almayı düşünüyorum ama şu an takaslık olarak koyabilecegim bir parfümüm yok.Aldığım bütün parfümler bana kısmet oluyor :) o yüzden diyorum ki şu takasa çıkardığınız parfümleri satsanız kaça satarsınız yazsanız da ona göre bütçemize ve zevkimize uyan parfümlerin sahipleriyle özelden bağlantı kursak.Hem nasıl olsa artık sitemizde kozmetik satışı yasağı da kaldırıldı.Haydi kızlar pamuk eller klavyeye.Ellerinde bu tür parfümler olan arkadaşlar bir mesaj halinde derli toplu olarak parfümlerini ve düşündükleri fiyatları yazabilirler mi lütfen?Şimdiden teşekkür ederim.İyi alışverişler kızlar..
Kızlar bende de orjinal euphoria 50 ml ve 200 ml vücut kremi var bir de jennifer lopez live luxe var 30 ml. İkisini de yeni aldım, ben çok zor parfüm değiştiririm, kışlık bir koku olsun diye euphoriayı aldım ancak ağır geldi başkalarında çok hoşuma gidiyordu ama kendimde sevmedim, inanılmaz kalıcı sanki her yere sindi kokusu..eğer düşünen olursa satabilirim ya da takas edebilirim..
bebişim sana euphoria gitmezki ya sendede agır kalır gıbıme gelio sen sevmıosun agırları:umursamaz:
ya deydey bız satsak bunları neye gore ne kadar fıyat belırlıcez bebişim ben anlamam bu işten yaww:kedi:
bendekilerle takas yaparsan euphoria ya talibim canım
bi de durumu nedir bilgi verirmisin:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?