- Konu Sahibi incirlibitter
-
Durumu hakkında derken daha yeni aldım, bir- iki fıs sıktım..alışamadım kokusuna..sendeki parfümler hangileri canım, ben chanel chance ya da miracle istiyorum.
arkadasım dp de bu kadar kullanılıyor cok tehlıkelı olsa kımse kullanmazdı
bu parfümler kullanılmış olmak zorunda mı?benim elimde eş dost için yurtdışından getirdiğim ürünler var,çok profesyonel büyük ölçekli çalışmıyorum.Burda temsilci aradaşlar var onlar ürünlerini yazdıklarına göre benim için de sakıncası yok herhalde.Daha buralarda yeniyim ama aklınızın bir köşesinde olsun resimler de şunlar,bunlar sadece 1-2 örnek,elimdeki ürünlerin tamamını blog olarak yayınlayacağım inşallah.Parfümlerle çok fazla haşır neşir oluyorum,bir çoğunu denemişliğim var ondan dolayı istediğiniz soruları sorabilirsiniz.Elimden geldiğice yardımcı olmaya çalışırım
valentıno absolu 90 ml .... body shop neroli jasmin 50ml simli pırıl pırıl.... celvin clein secret obsession 30ml... bunlar takasta.. bilginize.. tekliflere açığım..:hulya:
Arkadaşlar ben de gerçekten elimdeki parfümlerden kurtulmak istiyorum, ciddi tekliflere açığım
Elimdeki parfümler:
euphoria 50 ml+ 200 ml vücut losyonu (yeni, 1-2 fıs sıkıldı)
jlo live luxe (yeni kullanılmadı)
mexx 50 ml, az kullanıldı
paris hilton heiress 100 ml az kullanıldı
noix de coco yves rocher hindistancevizi yarısına yakını kullanıldı
naomi campbell cat deluxe 15 ml birazı kullanıldı
yetişen alıyorrrrrr sengözlerimebaksanab
yetişen alıyorrrrrr sengözlerimebaksanab
Canım bendeki parfümlerle ilgili yazmadın? chanel ya da miracle mı diyosun
Öyle diyorum şimdilik ama belli olmaz :) sen euphoria yı mı istiyorsun
style'ı severim ne kadarı kullanılmış??
bu parfümler kullanılmış olmak zorunda mı?benim elimde eş dost için yurtdışından getirdiğim ürünler var,çok profesyonel büyük ölçekli çalışmıyorum.Burda temsilci aradaşlar var onlar ürünlerini yazdıklarına göre benim için de sakıncası yok herhalde.Daha buralarda yeniyim ama aklınızın bir köşesinde olsun resimler de şunlar,bunlar sadece 1-2 örnek,elimdeki ürünlerin tamamını blog olarak yayınlayacağım inşallah.Parfümlerle çok fazla haşır neşir oluyorum,bir çoğunu denemişliğim var ondan dolayı istediğiniz soruları sorabilirsiniz.Elimden geldiğice yardımcı olmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?