Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Durumu hakkında derken daha yeni aldım, bir- iki fıs sıktım..alışamadım kokusuna..sendeki parfümler hangileri canım, ben chanel chance ya da miracle istiyorum.

canım bvlgari notte pour homme edp var 40 ml,bir fıs kullandım
pink sugar olabilir 80 ml edt kaldı
ya da jill sunder style edp o da 35-40 ml civarında

bu parfümler kullanılmış olmak zorunda mı?benim elimde eş dost için yurtdışından getirdiğim ürünler var,çok profesyonel büyük ölçekli çalışmıyorum.Burda temsilci aradaşlar var onlar ürünlerini yazdıklarına göre benim için de sakıncası yok herhalde.Daha buralarda yeniyim ama aklınızın bir köşesinde olsun resimler de şunlar,bunlar sadece 1-2 örnek,elimdeki ürünlerin tamamını blog olarak yayınlayacağım inşallah.Parfümlerle çok fazla haşır neşir oluyorum,bir çoğunu denemişliğim var ondan dolayı istediğiniz soruları sorabilirsiniz.Elimden geldiğice yardımcı olmaya çalışırım

Eklentiler

• $agent_Edp.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $tous_silver.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $th_DSC02006.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
yaa ben tous a bayılıyorum hatta hastayım.. bunları satıyo musun yoksa takasa mı veriyosun canım.. mesela hiç kullanmadığın bi lacoste klasiğim var

agent ı kaça satıosun... bulgari jasmın noır varmı elınde... takas ıstemıosun yani.. satışmı sadeca:hulya:

agenti bir dostum için getirmiştim örnek olsun diye koydum,bvlgari rose essentielle ve bvl var şu anda.Elinizde ne var,takas da olur tabi kullanabileceğim birşeyler olursa

valentıno absolu 90 ml .... body shop neroli jasmin 50ml simli pırıl pırıl.... celvin clein secret obsession 30ml... bunlar takasta.. bilginize.. tekliflere açığım..:hulya:

Arkadaşlar ben de gerçekten elimdeki parfümlerden kurtulmak istiyorum, ciddi tekliflere açığım

Elimdeki parfümler:
euphoria 50 ml+ 200 ml vücut losyonu (yeni, 1-2 fıs sıkıldı)
jlo live luxe (yeni kullanılmadı)
mexx 50 ml, az kullanıldı
paris hilton heiress 100 ml az kullanıldı
noix de coco yves rocher hindistancevizi yarısına yakını kullanıldı
naomi campbell cat deluxe 15 ml birazı kullanıldı

aradaşlar bence herkes elindeki ürünlere paha biçsin,çünkü mesela elindei euphoria seti ne karşılığı verirsin ben kestiremiyorum cnm

eşine dostuna getirdiğin parfümleri nie satıyosun ki,
eş dost ne der sonra,nerde benim parfüm demez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…