Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

eşine dostuna getirdiğin parfümleri nie satıyosun ki,
eş dost ne der sonra,nerde benim parfüm demez mi

şimdi şöyle oluyor mesela birisi agent istedi,hazır shipping öderken 1-2 ürün daha getiriyorum istenen varsa istenen değilse öylesine geliyor onları da ggde ya da etrafımdakilere satıyorum olay bu

Euphorianın setini cheapsmellsden 31 pounda aldım, jlo live luxe u da 14 pounda aldım..euphoria setine 100 ytl yeterli olur.

ben sana elimdeki ürünleri yazayım
givenchy very irresistible 75ml edt
bvlgari omnia crystalline 65ml
ralph lauren pure turquise 75ml
sud pascifique amour de cacao 100ml
50ml dkny be delicious night
davidoff silver shadow attitude 5ml eksik
dkny gold 50ml
istediklerinin resimlerini de oyarım

Madem satın almak isteyen de var,bunlar da benden.Artık takasmı olur,satış mı hangisini seçersenizzemuszemus

Acqualina Pink Sugar EDT 100 ml/80 ml kaldı
Bvlgarı Notte Pour Homme EDP 40 ml/1 kere fıslandı
Jill Sunder düşünen varsa da EDP 35-40 ml

Son düzenleme:
kızlar eğer istersenız elımde ESCADA MOON SPARKLE çok tatlı bır şeker kokusu zaten escadanın parfumlerının kalıcılıgını sollememe bıle gerek yok cok kalıcı we çok şık bır koku bence her yaş kullana bılır bende 2 adet oldugu ıcın bırını satmayı dusunuyorum kızlar yanlıs üzerinde mınnacık tester yazıyo dısarıda 150 tl ben debenhams dan onu 120 almıstım uzerınde yazı yazdıgı ıcın %100 orjinal heryere göturup sorabılırsınız 70 tlye satabılırım kızlar araştırın ıstersenız kokusunu gercekten çok hoşş

cnm naomı campbell'in resmını koyabılırmısın bıtane parfumunu kullanmıştım ama hangısıydı bılmıyorum kucuk yuvarlak bi şişe bıdahada bulamadım oysa dile bnden ne dılersen :sm_cool:

AVON Patrick Dempsey unscripted erkek,
AVON spotlight
kullanılmamış elimde mevcut arkadaşlar bunları vermek istiyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…