Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

cnm naomı campbell'in resmını koyabılırmısın bıtane parfumunu kullanmıştım ama hangısıydı bılmıyorum kucuk yuvarlak bi şişe bıdahada bulamadım oysa dile bnden ne dılersen :sm_cool:

Yok canım, bu pembe minik bir şişe ufak pembe bir de ponponu var kapağında, sanırım aradığın bu değil

bu arada bendede benettonun turuncusu var 50ml yarısına yakını kullanılmış orcindir emme yerimseniben bn cok cabuk sıkılıyrm kızlar bu topık ıyı olmuş bişiler buluruz belkı yarım btmk uzere hiç fark yapmaz faklı koku olsunda bana her her yol ankara:sm_cool:

takastaki parfümlerimbuyrunnnnnnnnn
hepsi orjinaldir kızlaryerimseniben

Pink Sugar 80 ml Edt
Bvlgarı Notte 40 ml Edp
Jill sunder style 35-40 ml edp

seertmece cnm,spotliht çok hoş kokusu olan bir parfüm.Şu an TV de reklemı var ve şirket ürününe güveniyor.ferah-oryantal olarak tarif ediliyor.ıçeriğinde bergamut frezya ve kremsi vanilya kokuları var.Google den avonbursa olarak aratırsan benim web sayfama ulaşabilirsin.ırtibat kurabiliriz.Belirttiğim ürünler takasta değil.ılgine tşk.ederim.

Elimdeki parfümler:
euphoria 50 ml+ 200 ml vücut losyonu (yeni, 1-2 fıs sıkıldı)
jlo live luxe 30 ml (yeni kullanılmadı)
mexx klasik 50 ml, az kullanıldı
paris hilton heiress 100 ml az kullanıldı
noix de coco yves rocher hindistancevizi yarısına yakını kullanıldı
naomi campbell cat deluxe 15 ml birazı kullanıldı

başka parfümler de var daha önce yazmadığım:
body shop oceanus az kullanılmış
212 sexy orjinal yarısından azı kullanıldı

açık parfümler:
d&p den miracle 50 ml
bargellodan estee lauder pleasures 50 ml hiç kullanılmadı
mysticaldan sensi kullanılmazdı yine

melix nooldu sanaaaaaaaaaaaaaaaa.. daisy den ne cabuk sıkıldın garii.. dur bekle.... az daha sans ver daisy e...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…