Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ne versek sana daisy hnin yerine ....papatya gibimi kokuyu .. nası bı koku... ondanda hemen sıkıldın.. bravo

kızlar bende de bunlar var, isteyen olursa
100 ml europhia çok az kullanıldı 10 ml falan
davidoff cool water 50 ml, oda çok az kullanıldı, bir iki kere fıslattım
birde hiç kullanılmamış burbery clasik var 30 ml
isteyen takas isteyan ücretini ödeyip alabilir

Son düzenleme:
resımdekı burrbery london deıl.. burbery classıc...davıdoff kac ml.. 10 mu

euphoriaya talip olabilirim sanada uyarsa özelden mesaj atabilirsinnopuyorumnanaktan

maşallah maşallah alkisalkisalkis

bunlar da benimkiler kızlarhihoyyyt

Pink sugar 80 ml kaldı
jill sander style 35-40 ml

hypnotic poison we lancome hypnose hangisi?? we 212 - channel chnance de en cok beğenilen parfümler..bunlardan birisini alıcam ama hangisi..içeriklerini yazın bana bilenlerr :)
sarışınım .. hangisi gider.... iğde meyveli çiçeksi kokular kullandım su ana kadar ama şçle afrodizyak özelliikli bişe önerin bana

fiyat söleyin bana :)

yaa kızlar bana özelden fiyat belirtin :) bi kaç arkadasa mesaj attım.. orjinall olucak :)

pink sugar ;tam olarak pamuk şekeri gibi bir koku,ya çok beğenirsin ya hiç beğenmezsin
ben yorumlara bakarak almıştım,ama tenime gitmedi,bu yüzden benden sana tavsiye;ne olursa olsun deneyerimseniben

jill sunder style; baharatlıdır,ilk sıktığında keskin bir kokudur,hafifleyince daha hoş ve dikkat çekici bir parfüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…