Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

212 sexy
tom ford black
v.secret vanilla
y.roches strawbery
n.campbel cat deluxe
aqualina pink sugar+body lotion
marc jacobs daisy
lancome miracle

takastaaa

pink sugar(80 ml),chanel chance(90 ml),escada magnetism(50 ml),b.spears fantasy(95 ml) takastakaydirigubbakcemile2

fiyatları ne kadar.. orjınallık garantısı nasıl..
celvın cleın secret obsssessıon 30ml... body shp nerolı jasmın 50ml simli takasta... rocn rose couture nasıl kokuyor.. kalıcıımı:sinifsinif:

evet.. takas listem..
sarah jessica parker covet 90ml.
lanvin rumeur rose 2 90ml.
body shop neroli jasmin 50ml simli
celvin clein secret obsession 30ml,
valentıno absolu 90ml......
paris hilton 100ml.. paris hilton set halinde hiç kullanılmamış olarak var satabilirim..isteyene.. feromonlu bi parfüm... sette dş jeli.. vucut losyonu da var... tüm parfümler orjinaldir.. sadece orjınallerle takas yapılırvereliniortak

takasta olan parfümlerim

escada magnetism (50ml edp)
b.spear fantasy (95 ml edp)
pink sugar(80 ml edt)
chanel chance(90 ml edp)

hadi kızlar bizde alalım verelim,takas edelim topiğe can verelimsırnaşık şey

Selam kızla,
Bende Gucci Rush 75 ml.
Eşim 2 gün önce yurtdışından getirtmiş ama ben beğenmedim isteyen varsa takas yapabiliriz.
Çok ağır bir parfüm vede çok kalıcı

Selam kızlar,
Bende Gucci Rush 75 ml.
Eşim 2 gün önce yurtdışından getirtmiş ama ben beğenmedim isteyen varsa takas yapabiliriz.
Çok ağır bir parfüm vede çok kalıcı

evet.. takas listem..
sarah jessica parker covet 90ml.
lanvin rumeur rose 2 90ml.
body shop neroli jasmin 50ml simli
celvin clein secret obsession 30ml,
valentıno absolu 90ml......
paris hilton 100ml.. paris hilton set halinde hiç kullanılmamış olarak var satabilirim..isteyene.. feromonlu bi parfüm... sette dş jeli.. vucut losyonu da var... tüm parfümler orjinaldir.. sadece orjınallerle takas yapılır

gucci rush mı.. hypnotıc poison ve rush çok agır ve cakmalarını kullananda cok.. ilk cıktıgında begenıodum rush ı.. çakmalar yuzunden soguyoruz parfumlerden yawww

avon far away 50 mk şişe yarısı kullanılmış... we wish of peace bir iki pıst kullanılmış.. takasta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…