Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

arkadaşlar bugun lolita lempicka die bi parfüm geldi hediye hiç beğenmedim 30 ml ve hepsi duruyo... takas edebilirim özel mesaj dan haberleşebiliriz arkadaşlaryerimseniben

Son düzenleme:
yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıorum sen bana özel mesajla adreseni yaz haberleşelimm
tamam yazım ama sen nasıl göndereceksın bu arada ıstersen makyaj topiğinede bak oradada takasa esyalarımız var hazır takas ederken belkı bıkaç bısey takas ederız de sen adrasını nasıl gönderıcen

eminim o parfüm bana hadıye gelmişti en basta bılmıyordum orjınal mı taklıtmı oldugunu gıttım gösterdım parfümü orjınal oldugun teyyıt ettırdım yagnı emınım orjınal oldgundan parfümun

kızlar benimde wisf of happiness var hiç açılmamış sadece kutusunu açarken yırtılma oldu takas yada parayla satabilirim

kızlar aranıza yeni katıldım elimde olan ürünler anewin sıkılaştırıcı göz farı var lila koyusu ve pembenin koyusu hiç kullanılmadı.avonun süper full mıdnıght siyah rimel kullanılmamış yeni.avon kajalstic siyah göz kalemi yeniavon açılıp kapanabilen siyah göz kalemi.oriflame 1 kere kullanılmış stick göz farı simli mor.avon yeni anna cüzdan siyah.glisirinli el kremi yeni.avon solutions tonik yeni.avon care serinletici vücut losyonu yeni.avon lavanta 500 ml açılmamış banyo köpüğü.blue rush erkek deodorant kullanılmadı.hepsi yeni isteyen varsa takas yada parayla satabilirim.anew sıkılaştırıcı göz üstü jeli ve göz altı kremi yarısı kullanıldı.

sarah jesica parker covet 90ml .....
lanvin rumeur rose2 90ml
celvin clein secret obsession 30ml
valentino absoulu 90ml takasta

kocasınatapıo çiçek kokusu die chance yi denedim ama pek sevmedim ben o yüzden 212 sexy ve ya lovely varsa onlarla takas yapabiliriz lacoste love of pink de olabilir

canım özel msj atmışşın ben atamıyorum simle elements nasıl bi parfüm mavisi bende migren var agır kokuları kullanamıyorum celebre indancense kullanıyorum birde neyle takas yapalım

canım özel msj atmışşın ben atamıyorum simle elements nasıl bi parfüm mavisi bende migren var agır kokuları kullanamıyorum celebre indancense kullanıyorum birde neyle takas yapalım

tamam canım.ben de dıyorum neden cvp yazmıyor.avon simple elemnts mavi beyaz pamuk gül falan kokuyor.

Simple Elements Perfect Cotton EDT

Küçük şeylerde mutluluğu KEŞFEDİN...
Mutluluğu pamuğun saf, beyaz ve rahatlatıcı hafifliğinde hissedin...

ÇİÇEKSİ-ODUNSU NOTALAR

Güneşte kurutulmuş pamuk, beyaz gül ve yumuşak odunsu koku notalarının rahatlatıcı birleşimi ile günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenler için ideal. 30ml.

tanıtımı da bu cnm.hafif :) ben de hafif koku istemıyorum ondan değişelm istiyorum :)

sıkılaştırıcı göz farı var lila koyusu ve pembenin koyusuavon kajalstic siyah göz kalemi yeniavon açılıp kapanabilen siyah göz kalemi.avon yeni anna cüzdan siyah.glisirinli el kremi.avon care serinletici vücut losyonu yeni. bunlardan biri yada ikisi olabilr canım takas için :)

selam kızlar. bende de KENZO L'EAUPAR var yaklaşık 60-65 ml kaldı şişede.kokuyu seviyorum ama sıkıldım. bir de PUR BLANCA açılmamış kutulu sadece kutusunun dışında bir jelatin olur ya o yok. şişe full yani.... takasçılara duyurulur....

Christian Lacroix Rouge EDP 45ml ve hiç kullanılmamış Christian Lacroix Rouge Body Lotion 150 ml var.

Bunlar da takasta.....

imple Elements Perfect Cotton EDT

Küçük şeylerde mutluluğu KEŞFEDıN...
Mutluluğu pamuğun saf, beyaz ve rahatlatıcı hafifliğinde hissedin...

ÇıÇEKSı-ODUNSU NOTALAR

Güneşte kurutulmuş pamuk, beyaz gül ve yumuşak odunsu koku notalarının rahatlatıcı birleşimi ile günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenler için ideal. 30ml.

bununla cnm

korunur bende takas yapmak istiyorum.maix canım gilisirinle el kremi serinletici vücüt losyonuyla takas yapabilirim uygunsa senin için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…