Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım neler var sende
bir de şöyle söyleyeyim burdan bir arkadaştan aldım bende ama kokusunu beğenmedim,orjinalliğinden emin olamadım başta ama sevil de çalışanlara sordum orjinal dediler.yerimseniben

canım bende de KENZO L'EAUPAR var yaklaşık 60-65 ml kaldı şişede.kokuyu seviyorum ama sıkıldım. bir de PUR BLANCA açılmamış kutulu sadece kutusunun dışında bir jelatin olur ya o yok. şişe full yani.... Bir de Christian Lacroix Rouge EDP 45ml ve hiç kullanılmamış Christian Lacroix Rouge Body Lotion 150 ml var.

bendekiler tamamen orjinal. KENZO yu kendim yurtdışına giderken havaalanında duty free den aldım. senin chanel orjinal midir acaba?:uhm::uhm:

canım ben sevil'de kilerin söylediğini yazıyorum,başka da sorabilecek bi yer yokki ya da anlamak için bi yöntem CADIARZU

sarah jesica parker covet 90ml .....
lanvin rumeur rose2 90ml
celvin clein secret obsession 30ml
valentino absoulu 90ml takasta hepsı orjınal...

KIZLAR 25 ml chanel chance var takasta ya ben pink sugar parfüm ve losyon ıstıyorum ıstersenız kıyafet topiğine bı göz atın makyej ve bıseyler eıkledım begendıgınız olursa pink sugar la takas edelım yahuu

kızlar kıyafet takas bolumunde bırçok urunum var beyendıklerınız olursa kozmetık ve parfüm karsılıgında takas yapabılırız orjinal parfüm tebbiikii

chanel chance(90ml)
aqualina-pink sugar(80 ml)
escada-magnetism(50ml)
b.spears fantasy(95 ml)

takasta arkadaşlar

canım pink sugar nasıl bi koku yani şekerli olduğunu biliyorum ama çok mu yoğun bi şeker kokusu? çünkü bikaç yerde bu parfümle ilgili yorumları okudum beğenmeyen de var baya bu kokuyu.bi de ben takas yapmak istemiyorum satmayı düşünüyor musun satarsan ne kadara satarsın acaba bunu?

canım doğruyu söylemek gerekirse bende yorumlara bakarak almıştım ve ilk kullandığımda hiç sevmemiştim:sinifsinif: sebebini dün anladım; yazın sonunda almıştım ve o sıcakta şeker kokusu baymıştı,dün tekrar kokuya bakmak için bileğimde denedim gerçekten hoş geldi kokusu.pamuk şeker kokusu arada hafif çilek kokusu gelir gibi oluyor(nasıl anlattım ama sırnaşık şey) 80 ml.eğer düşünürsen özelden ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…