Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bana hediye geldi canım arkadaşım tarafından orjinalliği konusunda fikrim yok ve soramadım tabi ayıp olur diye orjinalmi diye ama ben pek parfüm sevmem o yüzden ilgilenmem bi treselle hoşuma gider bide çok eskide kaldı ama caldion :)

aa caldionun sprey deosu waar..istersen ormal caldion şişe ile takas yapabiliriz istersen tebe..

bende t.mugler angel edp var. 100ml. şişenin 5 de 2 sini kullandım.orjinaldir.dutyfreeden aldım. elinde orgjnal chanel no5 veya chanel coco mademoiselle yada shiseido zen olan varsa takas yapmak isterim.

kızlar bendede avon un timeless parfumu var aldım 1 kere sıktım deneme amaclı ama yokı ben kendı parfumunden gecemıom bı kenarda duruo ıstersenız takas ederız

avon perceve
hugoboss purrepuble
the body shop hot musk summer
takas için msj atabilirsiniz herzman takıp edemıyorum çnkü bu topiki:hulya:

arkadaşlar bende de Hillary duff with love 50 ml'lik var,orjinaldir,sevilden almıştım hatta , üçte biri kadar belki kullanmışımdır,ilgilenenlere duyrulur...

Coşkulu mango ve köpüklü şampanya coşkusu sunan parfümün üst notaları özlü ve seksi mango meyvesinin coşkusu ile başlıyor. Kalp notalarındaki mango çiçeği yaprakları ve egzotik cocobolo ağacı bu nadir güzelliğe yoğunluk ve sıcaklık kazandırıyor.

Ben de KENZO L'EAUPAR var yaklaşık 60-65 ml kaldı şişede.kokuyu seviyorum ama sıkıldım. bir de PUR BLANCA açılmamış kutulu sadece kutusunun dışında bir jelatin olur ya o yok. şişe full yani.... Bir de Christian Lacroix Rouge EDP 45ml ve hiç kullanılmamış Christian Lacroix Rouge Body Lotion 150 ml var.

bendekiler tamamen orjinal. KENZO yu kendim yurtdışına giderken havaalanında duty free den aldım.

Yok mu hiç ilgilenen??????????

korunur ben pur blanka ile ilgilenirim ama yollucak parfüm yok kıyafet takası bölümünde begendiğin olursa takas yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…