Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bende dupont 30ml.,burberry 30 ml.,212 150 ml.(90-100ml.duruyor) deo narciso 100ml.deo (yeni aldım çok az kullandım)var,bunlar bvlgari için,içinden 3 tanesini seçebilirsiniz, 3 ünü gönderebilirim,hepsi orijinaldir,kullanmıyorum bari bi işe yarasın:)

verdim cnm takas edelim

tamam canım karar verdiysen takas yapalım. yalnız sakın üstüne alınma ama ben buradan biriyle takas yapmaya karar verdim. ben parfümlerimi gönderdim ama ondan herhangi birşey gelmedi. her ikimizin de böyle bir problem yaşamasını hiç istemiyorum. bunu belirtmek istedim. karar verdiysen sana özel mesajla adres bilgilerimi yazayım.

makyaj malzemelerime bir bakıyım ama öyle takaslık birşey olacağını sanmıyorum. hiç kullanılmamış makyaj malzemem yok. kullanılmış makyaj malzemeleriyle de takas yapmak pek istemiyorum.

cnm başka parfümün varsa bendede var takas edelim

selam canım ben de bir de avonun Summer White (doğru yazmışımdır inşallah gidip bakmaya üşeniyorum) parfümü var.çok az sıkılmış bir iki fıs. dün baktım bir de bronzlaştırıcı toplar var. düşünürsen..

arkadaşlar....bende women of earth var (50ml) 1-2 fıs yaptım,kokusunu bilmeden aldım,ama beğenmedim,bana göre diil ,takas yapmak isteyenleri bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…