- Konu Sahibi incirlibitter
-
artık kımse takas etmez oldu zaten.. bı de hep aynı kısıler var....
marc jacaobs kalıcımı nasıl... 10ml kullanıp sıkılıorz ya parfumlerden.. bende aynı durumdayım..
sjp covet 90ml.. cıceksı cımen ferah koku
lanvın rumeur 90 ml.. çıcek kokus .. ferah..
valentıno absolu.. cıceksı oryantal gıbı 80ml
kelvın cleın secret obsessıon 30 ml.......................... piyasa durdu zaten melıx.. bısey kacırmadın canım :hulya:
kızlar yokmu j-lo yu isteyen
kokusunu bilen beğenen varsa takas etmek istiyorum
hiç böyle düşünmemiştim canım.yoksa senin başına geldi mi?
sanırım yapacak çok fazla birşeyim olmaz .telefon ve adres verse bile nereden bileceksin doğru
olduğunu?karşı tarafın vicdanına kalmış bir şey...
evet canım. malesef benim başıma geldi. ya ama birşey yapmalııyım. burdan adını deşifre mi etsem ne dersiniz??? hem böylece başka kimse tuzağına düşmez....
evet canım. malesef benim başıma geldi. ya ama birşey yapmalııyım. burdan adını deşifre mi etsem ne dersiniz??? hem böylece başka kimse tuzağına düşmez....
canım ne kadra süre bekledin?eğer uzunca bir süre bekledinse adını deşifre etmende bir sakınca yok.çünkü senin iyi niyetini suistimal etmiş.
ama üzerinden az bir zaman geçtiyse arkadaşımıza bir şans daha verelim...
belki gönderiyordur..
neredeyse bir buçuk ay olacak canım. hala gönderecem gönderecem falan diyor ama tık yok. sanarsın ki parfümü kendisi imal ediyor....
avon-jet femme, avon-takas isteyenler.
ya burada öyle sehtekarlık oluyor mu?neredeyse bir buçuk ay olacak canım. hala gönderecem gönderecem falan diyor ama tık yok. sanarsın ki parfümü kendisi imal ediyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?