Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

canım selam ewet durgunlasmıs ıyıce ortalık... daısyı daha oncede solemıstım çiçek kokusu papatya gibi felan kalıcı tabıkı ama bılıosun ben pek cıcek sewmıyorum bı anlık hevesle almıstım hatırlarsan akannehir onu ustune neler almadımkı ama tabı onlar bıttı bılekaydirigubbakcemile3en son narcisoyu kullandım sımdıde anna suı love aldım oda super bısı kaydirigubbakcemile2 bakalım bundan ne zaman sıkılacam:sinifsinif:

daısy ıcın soran arkadasa da cewap verım burdan elındekı parfumlerı kullandıgım ıcın dusunmuyorum tatlım maalesef:gitme:

kızlar yokmu j-lo yu isteyen
kokusunu bilen beğenen varsa takas etmek istiyorum

canım kokusunu bilmiyorum ama sabunumsu bir koku aradığım için düşünebilirim ama
bende de 100 ml lancome miracle var.bir iki kere fıslatılmış.

çok bilinidik bir koku olduğu için değiştirmek istiyorum düşünürsen görüşelim...

bu glow temizlik gibi mi kokuyor yani?sabunumsu derken..

kızlar size bişey sorucam. farzedin ki biriyle takas yapmak için anlaştınız.siz gönderdiniz ama karşıdakinden gelmedi bir aydan fazla zaman geçti ama hala bişey yok. mesaj yazıyorsunuz habire ama hiç tınlayıp cevap bile vermiyor...ne yaparsınız????

önce ev ve cep telefonunu ve adresini almış olmam gerekir ve bu durumda göndermediyse telefonla ararım sürekli,yok hala bi cevap alınmıyorsa,Allaha havale ederim,ben dürüstlüğümle o sahtekarlığıyla kalır

hiç böyle düşünmemiştim canım.yoksa senin başına geldi mi?

sanırım yapacak çok fazla birşeyim olmaz .telefon ve adres verse bile nereden bileceksin doğru

olduğunu?karşı tarafın vicdanına kalmış bir şey...

evet canım. malesef benim başıma geldi. ya ama birşey yapmalııyım. burdan adını deşifre mi etsem ne dersiniz??? hem böylece başka kimse tuzağına düşmez....

evet canım. malesef benim başıma geldi. ya ama birşey yapmalııyım. burdan adını deşifre mi etsem ne dersiniz??? hem böylece başka kimse tuzağına düşmez....

canım geçmiş olsun...
bence de burdan deşifre etmen lazım,hepimiz takas yapıyoruz çünkü,en azından bir başkası aynı hataya düşmesin.

canım ne kadra süre bekledin?eğer uzunca bir süre bekledinse adını deşifre etmende bir sakınca yok.çünkü senin iyi niyetini suistimal etmiş.

ama üzerinden az bir zaman geçtiyse arkadaşımıza bir şans daha verelim...

belki gönderiyordur..

neredeyse bir buçuk ay olacak canım. hala gönderecem gönderecem falan diyor ama tık yok. sanarsın ki parfümü kendisi imal ediyor....

Kızlar Givenchy Hot Couture 'ü olan var mı?Geçenlerde Sevil'de denedim çok hoşuma gitti.Eğer varsa Miracle ile takas yapmak istiyorum.ılgilenenlere...

neredeyse bir buçuk ay olacak canım. hala gönderecem gönderecem falan diyor ama tık yok. sanarsın ki parfümü kendisi imal ediyor....

haklısın o zaman canım,bir buçuk ay oldukça uzun bir süre.senin gönlünden

geçen neyse onu yap.ister son bir duyuru yap burdan istersen ismini açıkla..

mestitosh bence acıkla canım kim oldugunu , baska arkadaslarımızda yanılmasın sonra,

kızlar dp acık parfüm lolita ve hugo hoss, ve far away takasta

gönderecem deyip duruyor bir aydan fazla oldu. durun bakalın bir hafta içinde göndermezse artık yeter diyip yazarım adını. bir hafta daha zaman vereyim...

blvgari rose essentiels 100 ml kutusunda hiç kullanılmamış
estee lauder pleasures -klasik olanı ile takas edebilirim

veya; dilerseniz 100 mlden 50 sini boş bir kutuya alırım-o benim olur
orijinal kutudaki 50 ml yi size yollarım yine estee lauder pleasures istiyorum 50 ml
teşekkürler

ya burada öyle sehtekarlık oluyor mu?
böyle şeyler oluyorsa nasıl güveneceğiz karşımızdakine
arkadaşlar nasıl gönderiyorsunuz nasıl oluyor bu takas işlemi?
her iki tarafında güvende olması lazım bence sonuç olarak birbirimizi asla tanımıyoruz
usulu nedir bunun?
mestitosh bence açıkla adını ne ayıp şey, ben olsam polise başvururum
bi paket sigara çalan içeri giriyor bu da dolandırıcılıktır girsin içeri sonuç olarak ip si bellidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…