Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Orjinal Lolita Lempicka 100 ml EDP 120.45 TL'ye (109.50 + shipping %10) strawberrynet'ten getirttim, 5 kez sıktım ama pek düşündüğüm gibi tenime gitmedi. Çok şekerli bir koku.
Bu yüzden, Christian Dior Hypnotic Poison'ı olan birisiyle hemen değiştirmek isterim. Ya da başka parfüm tekliflerinize açığım.

maix,teşekkürler teklifin için ama o bahsettiğin iki kokuyu da biliyorum bana göre diil ya :/ keşke başka bişi olsa da takas yapsam...teşekkürler :)

corummelek,düşünüyorum başka ne olabilir diye ? kıyafet takasını sevmiyorum,makyaj zaten yok denecek kadar yapıyorum o da ki ayda yılda bi,başka da aklıma bişi gelmiyo ?

bi önerin var mı ?

bebişlerr nina ricci nina getrttım yurtdısından 50cc ama bna gore diilmiş pek 2-3 pıslattım..bu kokuya bayılanlar var biliyorum :) isteyen olursa ozelden ulasabılırlerrr..şekerli tatlı kokularla takas edebilirim escada collection,hypnose gbi parfumler olabilir..opuyorummm...

nina riccinin hangı kokusu...ne tarz bı koku
bendekı takaslıklar
sarah jessıca parker covet 90ml
lanvın rumeur rose2 90ml
volentıno absolu 90ml
celvın cleın secret obsessıon
thıerry mugler alıen 30 ml...

este lauder pleasures olan varsa tercıhımdır...melıx senın varsa ıstedıgın daisy le degısebılırz

kızlaaarrr elinde avon incandessence ya da celebre olan varmı ?benim ürünlerle takas etmek istiyorumda.varsa linklerini vereyim ürünlerimin

benim de elimde avon little black dress ( 2 tane)- far away ( 2 tane)( 30 ar ml) var. bir de wish of happiness var.
takas düşünen var mı arkadaşlar.
aklımda şu an özellikle bir koku yok bu arada.

slm herkese ne kadar geç farketmişim burayı parfümlerimi boşa harcıyordum yaww
- Far Away 50 ml kutusuyla hiç kullanmadım
-Colortrend Shimmering Silver Gri Krem Far
-Glazewear Diamonds Gri Far Silver Foil
-Anew Age Transforming Concealer SPF 15 fair en açık rengi var
Kullanmıyorum bari bir işe yarasın :)

Son düzenleme:
[/img]
avonun ultra nemlendiricisi az kullanıldı.catreıne arley allık az kullanıldı çanta az kullanıldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…