Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

bilmiormki canımm ben ıstanbulda otruorm..ıstersen kargolayıp gonderelm pazartesi sali gbi..herkes gonderdgnın kargosunu kendısı odesin o zmn sorun ckmaz sanırım..50cc canım kutusuz ama boynerden almstm yani aklına bısey gelmesin uyarsa ozelden msj at bna

şekerli kokuları sevıyorum aslında estee cıcek kokusuyms sanırım elındekı parıs hılton nasıl tatlı tatlı olan parfum hangsyse o olurvereliniortak

Paris hilton şeker çiçek karışımı, ben öyle çok tatlı koku kullanmam da, elimde ysl parisienne var yeni aldım, bence sen 3 kokuyu da parfümeride dene, ondan sonra karar ver..

Bendeki paris hilton heiress daha şekerli Normal paris hiltondan ..Normalinide kullandım ben o daha çok çiçeksi bi koku...Bendekide şekerli (heiress) ama iç bayan ağır bunaltıcı bi koku değil...hoş sevimli bi kokusu var

Merhaba bayanlar bendede escada oceon benım favori kokularım escadadan olusuyor ama elımde okadar cok escada parfüm varki şuan değişik bitanede olmalı dıye takas yapabılırım yurtdısından geldıgı ıcın orjnal oldgna emınım buradan alınma değil 30 ml boyutu birkaç kez pısladım meyve kokularından oluşuyor dilersenız netten araştırın gitti gidiyorda satcam yada takasa açıgım =))) çekmiş oldugum bir resmını koydum aşagıdakı linke tıklayarak görebılırsınız

Eklentiler

• $ORJINAL-ESCADA-OCEAN-30ml-Bayan-Parfum__23583965_0.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
oyy süper parfümleriniz var ama ben de şu an kullanılmamış sadece avonlar var bilmem ne dersiniz<

avon - rare gold 50 ml( 1 adet )
avon - far away 30 ml ( 2 adet)

Son düzenleme:
saç kırık uçları için onarım serum az kullanıldı gördüğünüz gibi avon siyah açılıp kapanabilen göz kalemi hiç kullanılmadı avon saç köpüğü göz makyaj temizleyici nemlendirici vucut losyonu hepsi az kullanıldı

- Far Away 50 ml kutusuyla hiç kullanmadım
-Colortrend Shimmering Silver Gri Krem Far
-Glazewear Diamonds Gri Far Silver Foil
-Anew Age Transforming Concealer SPF 15 fair en açık rengi var
Kullanmıyorum bari bir işe yarasın :)

ben tom ford la narcisoyu,yanınada avon treselleyi severseniz göndereyim,çiçek kokusu,bende 2 tane var,kullanılmamaış,ben çok beğeniyorum temiz bir koku,siz tom ford u nerden almıştınız,sahte olmasa bari,bu arada şu an babam hastanede,durumu biraz iyi oldu da ancak fırsat bulup nete girip yazabiliyorum,babam 1 haftaya çıkacak ,o zaman gönderirim.

geçmiş olsun ya çok üzüldüm babana acil şifalar :teselli: şöyle yapalım ben önce sana tom fordu yollayayım sahte dersen geri yollarsın ben çünkü daha önce almadım, bu tip orjinal parfümleri kutusunda deformeli olarak normal fiyatının altında yurtdışından alıp türkiyede satan birinden sipariş ettim ben. deformesi sadece kutusunun kapağıdaki karton biraz sıyrılmış bandrolu yok barkodu var sadece o yüzden. ben onu sana yollayayım önceden kullandıysan orjinal olup olmadığını anlarsın o yüzden, değilse geri yollarsın hiç sorun değil

yok olur mu babam hastaneden çıksın,aynı anda yollarız beraber,orijinal değilse de canınız sağolsun napalım,öyle kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…