Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

benim parfüme talip yokmu kızlar? anaaa benim parfüm evde kaldı halbüki tatlı tatlı meyve kokuyodu ehhehe :umursamaz:

kızlar ben de takas yapabilirim isteyen olursa eğer.

elimde lancome miracle orjinal tester 50 ml.(bir iki fıslatılmış)
arsenal woman diye bir parfüm100 ml.orjinal o da bir iki fıslatılmış.hafif şekerli bir koku aslında çok hoş ama eude toulette olduğu için pek kalıcı değil
ve sansiro dolum lacoste touch of pink 100 ml. kullanılmamış.

bu üçünü tek bir parfümlede değiştirebilirim
bençok hafif kokulardan hoşlanıyorum.ferah ve temiz elinde bu tarz koku olan varsa değiştirebilirim.

- Far Away kutusuyla hiç kullanmadım
-Colortrend Shimmering Silver Gri Krem Far
-Glazewear Diamonds Gri Far Silver Foil
-Anew Age Transforming Concealer SPF 15 fair en açık rengi var
Kullanmıyorum bari bir işe yarasın :)

nedense herkes for away'ı satılıga cıkarıyor sanırım ağır sıkıcı bir koku ama neredeyse herkezdede var sanırm ilk başta güzel gelıyor sonra insanı sıkıyor kımblır?

bendede orjinal lolita lempicka var.1-2 kere anca kullanmışımdır.kokuyu başkasında duydum bayıldım bende öyle durmadı sanki demekki tenden farkediyo.takas yapmak isteyen olursa orjinal bi parfümle değiştirebilirim

bendede lolita lempicka var orjinal.başkasında duydum kokusunu bayıldım koşa koşa gittim aldım ama bana gitmedi.demekki tenden fark ediyo.kokusunu bildiğim başka bi parfümle takas edebilirim.

100 ml.1 -2 fıs anca kullandım tatlı bi koku kış kokusu yani ben bide yaz sıcağında sıkmıştım belki ondanmı alışamadım bilmemki.

kızlar kusura bakmayın aynı konuyu 2 kere yazmışım bir öncekini enter yapmadan çıktım sandım bidaha yazdım şimdi gördüm

the body shop vanilya takasta
canım bi resim koyarmısın kaç ml falan daha önce hiç kullanmadım ama severim vanilya kokusunu :)
nedense herkes for away'ı satılıga cıkarıyor sanırım ağır sıkıcı bir koku ama neredeyse herkezdede var sanırm ilk başta güzel gelıyor sonra insanı sıkıyor kımblır?
ben çok uzun zamandır kullanıyorum şuan hala bir şişem var kullanmakta olduğum onun haricindede bi sürü parfümüm var far a waye ara vermem lazım çok kullandım bir kaç yıl sıkıyor aynı parfüm yoksa avonun en güzel parfümü bence
aynen öyle.2 kutu bitirdim.mükemmel diyordum.sonra ağır gelmeye başladı.
ara ver canım arada ben mesela yazları başka parfümler kullanıp kışın far a waye dönüyorum :)))

Kızlar bende de orjinal YSL Parisienne 50 ml, Estee Lauder Bali Dream 50 ml, Naomi Campbell Cat Deluxe 15 ml, Armani Remix 30 ml var, hepsi az kullanılmış, fotoğraf çekebilirsem koyucam, karşılığında Miracle ya da Alien istiyorum.kaydirigubbakcemile

candy cim özelden yazamadım msj hakkımdan dolayı.sendeki paris hilton nasıl bi koku?benim lolita mor şişede olan evet.şişesi güzel diye dekor olarak duruyo öyle.biara dışarı çıkabilirsem biyerden bakayım şu paris hiltonun kokusuna.bide kaç ml.?uygunsa takas yapabiliriz.

candy cim şampuan kokularına bayılırım fresh kokuları severim.açıklamanı görmemiştim istersen lolita lempicka ile takas yaparım orjinal boynerden almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…