Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar bende 3 tanede erkek parfümü var eşime hediye gelmişti doğum gününde.kullanmıyor isteyen olursa bunlarlada takas yapabilirim.
1.hugo boss baldessamini eau de cologne(bence bu harika ama biraz kullandı bıraktı şişe 100 ml.ama kalan 75 ml.gibi.)
2.Azzaro pour home eau de toilette (50 ml.tam dolu)
3.avon percieve man (100 ml.1 veya 2 kere fıslatmış sanırım.)

candy cim şampuan kokularına bayılırım fresh kokuları severim.açıklamanı görmemiştim istersen lolita lempicka ile takas yaparım orjinal boynerden almıştım.

tamam canım lolita ile takas yapabiliriz ..Beğeniceğinden eminim paris heiressi beğenmessen parfümü geri yollarım sende benimkini yollarsın istersen ama ..Bayıcı olmayan tatlı fresh şampuanımsı bi kokusu var saça felan sıkınca miss gibi kokuyo .Bende bu tarz çok koku oldu daha öncede yazmıştım ..Lolitayı severim ama daha öncede kullanmıştım .Hatta alıncaklar listemdeydi..Özelden ulaşamazsan ya sayfama yaz canım yada forumdan haberleşiriz

candy tamam canım yarın msn de de görüşürüz takas yaparız ozaman.dediğim gibi şampuan ve fresh kokular severim hafif şekerli de severim ama ağır olmayanları.iyi geceler

Parfümün notalarını paylaşmam mümkün değil, çünkü hiçbir resmi kaynakta adı geçmeyen bu parfümün, notaları da doğal olarak hiçbir kaynakta bulunmuyor. Durum şu: Chanel'in şu anda Candy isimli bir parfümü olmadığı gibi, hiçbir zaman da olmamış; Candy'nin, üretimi durdurulmuş bir Chanel parfümü olmadığından eminiz. Dahası, "Chanel Candy" sadece ve sadece Türkçe sitelerde adı anılan bir parfüm. Görünüş itibariyle bizim doldurma parfümcüler bu parfümü kendileri icad etti, veya bambaşka bir parfüme bu ismi taktılar. Candy'nin diğer parfümler arasında her zaman simli, ışıltılı kutularla paketlenmesi de bu teoriyi doğrular nitelikte: kimse "orijinal Candy"yi beğenip doldurma parfüm şeklinde talep etmeyeceğine göre, ilginizi mağazanın içinde çekmesi lazım.

Gelelim işleri iyice karıştıran gelişmeye: Şimdi bazı insanlar "Chanel Candy'nin orijinalini" çeşitli ülkelerin gümrüklerinden "Türkiye'ye getirip" satmaya başladılar! Türkçesi: Doldurma parfüm kullanmak istemeyen kesim piyasada Chanel Candy'nin orijinalini aradı, bulamadı, ve arz hemen talebe yetişti: belki de ilk defa bir doldurma parfümün orijinali üretildi.

"Chanel Candy diye bir parfüm olmaz olur mu? Tabii ki var ama Türkiye'ye gelmiyor. Avrupa'da ise kapış kapış.." gibi bir imaj çizilmesi de cabası.

Gümrükten getirildiği iddia edilen parfümün fotoğrafına buradan ulaşabilirsiniz. Klasik Chanel parfümlerinin şişe ve kapak tasarımına sadık kalınmış. Fakat kutu, muhtemelen Paint'te hazırlanan "Candy" yazılı kalplerle süslenmiş.

Hem Coco'nun kemiklerini, hem de cebinizi sızlatmamak adına Candy'nin bir Chanel parfümü olmadığını burada da belirtmek istedim. Bu parfümü seviyorsanız uygun fiyata doldurma parfüm olarak kullanmaya devam edin, üstelik orijinal olduğu iddia edilen versiyonun tersine doldurma parfümler Sağlık Bakanlığı onaylı.
tamamen bilgi amaçlı paylaştımmm. candy yurt dışında olmayan bir parfümdür. gümrükte var. orjinl chanel ürünü değildir

canım armani remix nasıl bir koku benım pafumumde 30 ml az kullanılmıs resmı var geri sayfalarda dilersen ben takasa varım ama sen miracle alien istıyorsn karslıgnda sanırım

Remix böyle şampuan kokusu gibi temiz ve yumuşak bir koku, ben bir arkadaşımın üzerinde beğenmiştim ama kendimde pek beğenmedim. Sende ocean lounge vardı di mi, bir defa denemiştim, ben tatlı koku sevmiyorum ağır gelmişti canım

canım özelden de yazmıştın bana senin kokuları test etme imkanım olmadı ama.

sanırım içlerinde en ferah en fresh koku remix(senin söylediğine göre.)ben

miracle ile takas yapabilirm.yalnız dah öncede yazdığım gibi benim miracle orjinal tester

yani parfümerilerde orjinalinin yarı fiyatına satılanlardan.100 ml bir iki kez sıkıldı.

kabul edersen.takas yapalım.

birde este lauder bali dream nasıl bir koku?o da fresh mi eğer,o daha fresh se o da olabilir.

Banueralp bu açıkladığını bende biliyorum ..Burda amacımda kimseyi kandırmak felanda değil ..Ve herkezde biliyo zaten candyi belki benim gibi şişe takıntısı olan arkadaslar varsa ve bu kokuyu beğeniyolarsa takas etmek isteyebilirler diye düşündüm...Herkes biliyo chanelin böyle bi parfümü olmadığını ama türkiyede yok bunlardan çünki ben çok araştırdım bulamadım...Bi aralar çok sevdiğim bi parfümdü ve halada çok seveni var bi otobüse minibüse bindiğimde bile binlerce koku arasında bu candy diyebiliyorum ..Genç kızların ve şekerli kokulardan hoşlananların parfümü ..Sevimli bi kokusu var...ılk olarak bende dp den kullanmıştım

Remix güzel bir koku arkadaşım sürdüğünde çok hoşuma gidiyor ama benim tenimde farklı durdu, genç vir koku...bali dream daha kadınsı, tam olarak nasıl açıklasam bilmiyorum ama çiçeksi egzotik diyeyim :)

günaydın kızlar nasılsınız. sabah sabah sizi bir konuda uyarmak için yazıyorum. burası takas topiği yani bazıları takasta anlaşır, karşılıklı adres bilgileri alınır ve her iki taraf ta bir şekilde ürünlerini karşı tarafa yollar. işte ben böyle olacak diye düşünürken burada bir üyeyle tanıştım. iki ay kadar önce (21 Kasımda) takasa karar verdik.ben adresini aldıktan sonra hemen verdiği adrese Yurtiçi kargo ile, kargo ücretini kendim ödeyerek gönderdim. ürünler iki üç gün sonra onun eline ulaştı tabii. bu arada ben de ürünlerimin bana gelmesini bekliyorum. bekle bekle gelen giden yok. mesaj yazdım nerde benim ürünler diye, "araya bayram girdi gönderemedim. şimdi gönderiyorum.Yalnız ben ptt kargoyla gönderecem. senin adrese elden teslim yapamıyorlarmış." dedi. ben de "tamam sen gönder ben şubeden kendim alırım" dedim. yine bekle bekle yok. bir hafta 10 gün geçti yine birşey yok. bu arada buna yazıyorum sürekli, mesajlarıma hiç cevap yazmıyor.sonra "ben adresini kaybettim ondan gönderemiyorum, bana adresini bir daha yaz göndereyim" dedi.Düşünün ne kadar mantıksız. hem adrese teslim göndermeyecek, ben şubeden kendim alacam,hem de adresimi kaybetmişmiş onun için gönderemiyormuş. Anlayacağınız beni oyalaya oyalaya böyle zaman geçti. Ocak ayının ilk haftası Cumartesi günüydü "göndereceksen gönder yoksa parfüm takas topiğinde adını açıklayacağım"dedim. korktu herhalde "ürünler pazartesi elinde" dedi. pazartesi oldu.salı çarşamba ...derken tekrar cumartesi... tekrar yazdım, nerde bu ürünler diye. bana ne derse beğenirsiniz..."ben sana cuma günü ptt kargoyla yolladım. o yüzden pazartesi elinde olur dedim. şubeye gelen giden olmayınca ürünleri bana tekrar yolladılar" şeklinde bir mesaj yazdı. yaaaa ne kadar aptalca. yani 5 gün içerisinde istanbuldan diyarbakıra geliyor, kimse almadı diye tekrar diyarbakırdan istanbula dönüyor. hem de ptt kargoyla. bunu bir çoçuğa bile söylesen o bile güler. ptt kargoda bir ürün eline bir haftadan önce ulaşmıyor, kadının dediğine bakın yaaaa ne komik. Neyse kızlar daha fazla uzatmıycam. takasa karar verirken dikkatli olun benim durumuma düşmeyin. BU ARADA KADININ KULLANICI ıSMı "kocasinatapiyo". Aman bu üyeye dikkat edin. Yazık yaaaa ne insanlar var. Bir de bana "ben kımsenın malına göz dıkacak kadar düşmedım" diye yazmış. çoook şükür benim ondan gelecek parfüme ihtiyacım yok, ama kendisinin benim malıma ihtiyacı varmış yazık yaaa ne diyeyim güle güle (!)kullansın....

kızlar yok mu bunlarla takas yapmak isteyen ?işe yarasın karşılıklı :)boshayallersmile

- Far Away kutusuyla hiç kullanmadım
-Colortrend Shimmering Silver Gri Krem Far
-Glazewear Diamonds Gri Far Silver Foil
-Anew Age Transforming Concealer göz altı kapatıcı SPF 15 fair en açık rengi var
Kullanmıyorum bari bir işe yarasın :)

canım öncelikle geçmiş olsun.bizi uyardığın için teşekkürler.ne kadar ayıp yaptığı.parfüm için bide yazık...bakalım öbür tarafta hesabını nasıl vericek.yaptığı resmen dolandırıcılık.bahsettiğin kişiliksiz şahıs başka bi kullanıcı adı alıp gene yapar aynı şeyi.o yüzden yöneticiden rica ediyorum.bu şahısın ıp adresi alınsın ve kesinlikle bir daha kulübe alınmasın..keşke telefon numarasını falan alsaydın.aslında şikayet et dicem ama uğraşılmaz.bırak onun seviyesine inme zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…