Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Calvin Klein Eternity Summer 2007 EDP 100 Ml çok çok az kullandım 90 ml den fazla vardır içinde...2007 yazı için üretilmiş ama ben geçen sene aldım hatta alalı daha 1 sene bile olmadı.

Tekin Acardan alındı, orjinal, Eternity summer 2010 a tarz olarak benziyor 2010 biraz daha pudralı sadece.. zaten Eternity summerlar birbirine hep tarz olarak benzer.. hafif şık yaz için uygun pudramsı ve tertemiz bir çiçek kokusu romantik ve kaliteli bir koku diyebilirim şekerli ve ya meyvalı değil.
Kalıcılığı da edp olduğu için gayet güzel. direk fotograf yok makinam bozuk ama şişenin resmi budur:
http://img41.imageshack.us/img41/1958/o28131486160.jpg

Takas isteyen gelsin :)

NEMıDA Canım Eterny summer için,

bende narcisso rodriges pempesi var ama 50 ml di aldığımda pek tenime uymadı çokta severek almıştım strawberyden aldım orjinal benimkide 45 ml filan kalmıştır

Arkadaşlar bir de BVLGARİ PETİTS ET MAMANS 100ml parfüm var elimde strawberryden aldım koklamadan alma gibi bir hataya düştüm çok saf bir koku ama ben beğenmedim satmak istiyorum parfümü isteyen arkadaşlarla irtibata geçebilirim

merhaba kızlar.. bende mini boy 7.5ml lik parfümler var victorias secret dream angel desire ,dream angel heavenly , body by victorias ve pink parfümleri bunlar hiç kullanılmamış seçtiğiniz 3 parfüm ve yine hiç kullanılmamış 1 adet victorias secret love spell vücut losyonu ile taksa yapabilirim.. istediğim parfümler, britney spears fantasy, Guerlin Lislant magic , givenchy absolutely irresistible olabilir..

ptt den geldım.... ezc.sn ıle takas yaptık..... bende ona gonderdım bugun.... darısı basınıza..... bu dorduncu takasım.... elınızı korkak alıstırmayın......takas cok keyıflı bı olaybayanssulusmile

versace crıstal noır 30ml
covet 90ml
lanvın rumeur rose 2 90ml
bady shop nerolı jasmın 50ml takastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

versace crıstal noır 30ml
covet 90ml
lanvın rumeur rose 2 90ml
bady shop nerolı jasmın 50ml takastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

cnm givency yi sormuşsun bana da özel msj atamıorum.orjınal hediye geldi beğenmedim 75 cc 2 kere sıktım kokusuna bakmak için de senin parfümlerden beğendiğim yok tatlım

Givenchy absoulty (bihterin parfümü) war bende 75cc hediye geldi 2 kez sıktım kutusu da duruyor beğenmedim.elinde dolce gabbana the one olan biriyle değişmek istiyorumm...

Kızlar Avon Soft Musk hiç kullanılmadı

Avon pur blanca parfüm 3 fıs kullanıldı.

Avon pur blanca parfümlü rolet.hiç kullanılmadı(resimdekiyle aynı boyuttadır.)

Avon for away ışıltılı vücut pudrası.denemek için sadece 1 kere elimin üstüne sürdüm.

kızlar bugün ptt kargodan seertmecenin gönderdiği parfümü aldım.güzel takas oldu gerçekten.kullanabileceğiniz 30 cc parfüm kullanmayacağınız 1 kilo parfümden iyidir.elinizi korkak alıştırmayınnn.

b.spears fantasy 100 cc
escada magnetizm 50 cc
l.lempicka 30 cc
a.banderas 40 cc
v.secret vanilla 250 cc
v.secret blackberry 200 cc
pink sugar body lotion 200 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…