Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

sertmece aldım canım parfumlerı haberın olsun ama bayııldım bu victoriayaaa mukemmel sakız gibi koktum kendımı çiğneyesim geldi kaydirigubbakcemile3 sewdım bunu

kaydirigubbakcemile3
tememmmm tatlım kaydirigubbakcemile3
bu aralar onların benden çektiğini kimse çekmedi:kedi:
daha bu sabah strawberyy den siparişim geldi,diyo ki postacı bunlar devam edecek mi?kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 çalışsınlar sana :icecream:

hele şükür bu sefer kolay oldu takasımız.. güle güle kullan... beğenmene sevindim.. çok bereketli bide 250 ml

deydey aldım canım parfümü kıs buda cok guzel kokuyo ama harbi arıların saldırısına ugramasam güsel çilek çilek kokuyor buda sertmeceden aldıgımda bögurtlen meyve bahçesı gıbı dolanırım artık bi süreopuyorumnanaktan

hihoyyyt beğenmene sevindim canım,benimki de yarın gelir artıkopuyorumnanaktan

melix benim aklım lovely le... ama şuanda takas yapcak parfumum yoksenağlama

canım aklın kalmasın yollıyayım onuda ama senın dedıgın j.parkerın değil sanırım öle bişi yazmıo sadece lovely yazıo.şişesi güsel kalp seklınde bır kapağı var kokuda hoş ama senın dedıgın degıl nettede arastırdım farklı bır lovely sanırım ama aklın kalmasın yolluyayım sana onuda sorun degıl takas işi felan...opuyorumnanaktan

deydeyyyyyyyyy çok kötü hisedıom kendımı kocişim hiç begenmedi benım cok sewdıgım çilek kokusunu.bu ne bole big babol sakız gibisin dedi yaaaamafoldumben:1no2:senağlama

parfumlerın dışına sardığım penye hırkayı hiç giymedim gıyebılırsın.. ya da başkasına hedıye et beğenmedıysen:hulya:

geldi geldihihoyyyt beğendim şeker,ilk sıktığımda ağır gibi geldi ama sonra hoşuma gitti zemuszemus bi de bana Cacharel Eden'ı anımsattı bu kokuCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…