Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

evet kızlar ya benimde başıma geldi 2 sahte parfüm :umursamaz: iade istedim bilmiyorlarmış sahte olduğunu sempatiksalakcinni kimse kimsenin ahını almasın herkes çalışıp alıyo bunları parayla.. kul hakkı gerçekten çok ağar bu yük bence...
sana kımlerden geldı sende şanslılar arasındaymıssın benım başıma henuz gelmedı cunku hep avon parfümlerıyle takas yaptım onunda sahtesı yok zaten bakalım dıer parfümlerıme değerınde parfumler istiyorum şansımıza ne cıkacak piyangodan

bu arada nmesli canım güle güle kullan sende kenzo amorunu güzel günlerdebayanssulusmile kullandıkça beni hatırlaa eheheh:teytey: opuyorumnanaktan

Birtanem benim teşekkür ediyorum.Seninki de eline geçtiğinde bloğa beraber yazalım diyecektim ama sen önce davrandın. Arkadaşlar,Tugibu çok tatlı bir insan ayrıca dürüst. Asla da sahte midir acaba diye bir şüphem olmamıştı zaten parfümümden memnunum. Tek aksiliğimiz ptt kargonun inatla bu hafta gönderiyi geciktirmesi:/(( çok üzgünüz o konuda:((( bilmiyorumkismile

böyle olunca bence tekrardan geri gönderilsin.kim kimden aldıysa.en kesin çözümü bu.herkes takastan aldığı parfümü kullanmak ister.bi de orjinal verip de sahte gelince karşılığında insan kendini kötü hissediyo yaf.herkes yazsınkime sahte geldi ki herkes bilsinçsonuçta burası bi paylaşım sitesi

teşekkür ederim canım :) ne yapayım öyle ama! sempatiksalakcinni

off ya benım kargomda gelemıyo yarın ben gönderdım ama amon-ra gönderememıs ptt ve mng kargo kabul etmemıs patlayıcı dıye parfüm sizlerın basına hıc boylebı problem geldımı ya cok sınır oldum ptt ye mng kargoya sızde kargolarken problem yasadınız mı

off ya benım kargomda gelemıyo yarın ben gönderdım ama amon-ra gönderememıs ptt ve mng kargo kabul etmemıs patlayıcı dıye parfüm sizlerın basına hıc boylebı problem geldımı ya cok sınır oldum ptt ye mng kargoya sızde kargolarken problem yasadınız mı

evet genelde bütün kargolar bunu yapıyor, yurtiçi yapmadı bir tek

ptt kargo almıyo bazen parfümleri.ama parfüm olduğunu söylemeyin.gerçi bakıyorlarmış içine bazı şubelerde.ben gönderirken krem demiştimaklinialirimsmile.ama baksaydılar kötü olcaktı yani.düşünsene yalan ortaya çıkcak.fena bi durum.yurtiçi ile gönderdi madameborthy bana

Benim başıma öyle birşey gelmedi ama geçen sene 1 kere 7 günde gitti deli oldum artık!!! Bir de bu sefer ben bir an önce gitsin diye uğraşırken ptt yetkilileri sağolsun ne kadar geciktirebiliriz diye düşünüyorlar!!!! alsanaalsanasmile Kargolarda hayır hiç böyle birşey olmuyor. Ama aksilik bu ya olmadık zamanlarda gelir bulur alsanaalsanasmile

ptt kargoyla iki kez gönderdim hep açıp baktılar ama parfüm diye hiç almamazlık yapmadılar.. ben genelde yurtiçini tercih ediyorum hem hızlı hem sorunsuz..opuyorumnanaktan

uzun zamandır onları forumda görmedim bilmiyorumkismile ikiside hediye almış bu parfümleri.. banada geldi hediye ispanyadan bir arkadaşım fuarda ben thy yollarında çalışıyorum paraya ihtiyacım var diye kandırmışlar resmen..orda sahte diye bişey yok kızda ne bilsin almış ben parfüm hastasıyım diye akannehir chanel change ben direk anladım yani sahte olduğunu hemde çok iyi bir sahteymiş burda lafını bile etmedim o parfümün sempatiksalakcinni anneme verdim gitti..

ayrıca takas edilicek parfümlerin kendi resimlerini paylaşalım!..netten yapıştırma olmasın bi zahmet zaten bizde nette arayınca çıkıyo o resimler guclubacismile bu benim fikrim..

ptt kargoyla iki kez gönderdim hep açıp baktılar ama parfüm diye hiç almamazlık yapmadılar.. ben genelde yurtiçini tercih ediyorum hem hızlı hem sorunsuz..opuyorumnanaktan

uzun zamandır onları forumda görmedim bilmiyorumkismile ikiside hediye almış bu parfümleri.. banada geldi hediye ispanyadan bir arkadaşım fuarda ben thy yollarında çalışıyorum paraya ihtiyacım var diye kandırmışlar resmen..orda sahte diye bişey yok kızda ne bilsin almış ben parfüm hastasıyım diye akannehir chanel change ben direk anladım yani sahte olduğunu hemde çok iyi bir sahteymiş burda lafını bile etmedim o parfümün sempatiksalakcinni anneme verdim gitti..

ayrıca takas edilicek parfümlerin kendi resimlerini paylaşalım!..netten yapıştırma olmasın bi zahmet zaten bizde nette arayınca çıkıyo o resimler guclubacismile bu benim fikrim..

ayyy bende çok fena kandırılmıştım aklıma geldi şimdiakannehir
epey oldu gerçi ama takas yapıyoruz nasılsa diye ihtimal vermemiştim
bendeki de chance'di üstelik:bbo:
ve bende artık o kişiyi görmüyorum forumda
aynı kişiye mi denk geldik acaba tugibu'cumkaydirigubbakcemile3

chanel cahncein kokusu nasıl canım merak ettim mesela sen ne tarz kokulardan hoşlanıyosun ona göre ben de beğenirmiyim diye yorum yapcam da kendi kendime:kedi:

Birtanem benim teşekkür ediyorum.Seninki de eline geçtiğinde bloğa beraber yazalım diyecektim ama sen önce davrandın. Arkadaşlar,Tugibu çok tatlı bir insan ayrıca dürüst. Asla da sahte midir acaba diye bir şüphem olmamıştı zaten parfümümden memnunum. Tek aksiliğimiz ptt kargonun inatla bu hafta gönderiyi geciktirmesi:/(( çok üzgünüz o konuda:((( bilmiyorumkismile

olsun canım benim yaa ne farkeder sen güle güle sık ohh misler gibi bayanssulusmile bende gelince eklerim resimlerimi kaydirigubbakcemile2 sende çok tatlı bir insansın canım benim yaa böyle böyle arkadaşlıklarda oluyor bak aramızdaa opuyorumnanaktan :nazar:

ayyy bende çok fena kandırılmıştım aklıma geldi şimdiakannehir
epey oldu gerçi ama takas yapıyoruz nasılsa diye ihtimal vermemiştim
bendeki de chance'di üstelik:bbo:
ve bende artık o kişiyi görmüyorum forumda
aynı kişiye mi denk geldik acaba tugibu'cumkaydirigubbakcemile3

yok canım ben takasla almadım parfümü hediye getirdi arkadaşım bana :umursamaz:
insan havaalanından alırdı girememiş oraya direk fuara yetişmek için orda da bulmuşlar kızcağzı veee ta taa sahte parfümü satıvermişler ordaa kaydirigubbakcemile3

yok canım ben takasla almadım parfümü hediye getirdi arkadaşım bana :umursamaz:
insan havaalanından alırdı girememiş oraya direk fuara yetişmek için orda da bulmuşlar kızcağzı veee ta taa sahte parfümü satıvermişler ordaa kaydirigubbakcemile3

kalabalığa getirmişler canım evet:sinifsinif:

chanel cahncein kokusu nasıl canım merak ettim mesela sen ne tarz kokulardan hoşlanıyosun ona göre ben de beğenirmiyim diye yorum yapcam da kendi kendime:kedi:

güzel bir parfüm canım yazın kullanabiliceğin tarzda çiçeksi notalar tatlı ve baharatlı notalar hepsi bir arada bu parfümde denemeni tavsiye ederim zemuszemus

ben yazın çiçeksi kışında baharatlı, tatlı kullanıyorum.. hergün aynı parfümü sıkmam mesela ruh halime göre fıslatırım bayanssulusmile

vallaha bnm parfumlerım orjınal o yuzden gönderdıgım kısılerle hıc problem yaşamadım cunku hepsını yurt dısından alıyorum türkiyeden azdır aldıgım parfüm onlarda genelde strawberry yada ykm alırım o yuzden hıc problem yaşamadım genelde türkiyeden burberry alırdım en cok bıten parfümüm o oluyoda ya ykm alırım onuda yada strawberry en son strawberry den aldım bu şişe bitsin daha almıyıcam dedim burberry ama bu şişenin bitmesıne tahammul edemedım cok sıkıldım bı ınsan 7 şişe aynı parfümü kullanırsa hemde hep 100 luk sıkılır tabi

kızlar bıde bnm le takas yapacak arkdaslar lütfen bana yaza uygun kokular önerın ya ağır parfum ıstemıyorum yazın bu seneye kadar hep kıs parfümlerını yazında kullanırdım mesela hypnotic poison mesela vish ama artık hafıf ferah kokular istiyorum

Back
X