Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

35 ML BURBERRY WEEKAND

45 ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM (men)

40 ML GIVENCHY BE (ama bunu takas edemedım parfumumu vermekten vaz geçtım ama bunun gıbı guzel kokak yaza uygun bı parfum bulursam takas ederım bunun kokusu hafıf bı koku yazlık pudralı bebek pudrası gıbı bı kokusu var)

kocanız sevgülünüz yok mu sizin ya allah allah.hep kendinize hep kendinize olmaz amaopuyorumnanaktan onlara da alın bak bende var erkek parfümü.töbe töbe

addict nası bişey ya merak ettim bak onu da.

valla bu addict tatlı bir çiçek kokusudur! çiçeklerin içine vanilya ve tonka katıldığını düşün! kalıcı bir parfüm ilk etapta biraz ağır geliyor ama iyidir.Olsa da olur olmasa da dediklerimden. Ama şu an tugibumun parfümü kokuyor bende:DD hep aklımdasın bitanem:!! bayanssulusmile zemuszemus olumunekankayizsmile

aa addict çok güzel ve kalıcıdır yaa çok ağırda değil bence ama tarz meselesi tabii :)) ohh misler gibi kok canım benim vereliniortak

ee butun parfumlerı begenıyosunuz artık bırılerı bnm parfumlerımıde begensınde kurtarsın bnı şunlardan sıkıldım aynı parfumlerı defalarca şişelerce kullanmaktan YOKMUUUUUU TAKASSSSSSS ıııııSSTTTTTEEEEEEEEYYYYYYYEEEEEENNNNNN

ee butun parfumlerı begenıyosunuz artık bırılerı bnm parfumlerımıde begensınde kurtarsın bnı şunlardan sıkıldım aynı parfumlerı defalarca şişelerce kullanmaktan YOKMUUUUUU TAKASSSSSSS İİİİİSSTTTTTEEEEEEEEYYYYYYYEEEEEENNNNNN

bende erkek parfümü var istersen konuşup anlaşabiliriz ne dersingamyoncuiremsu

ARKADAŞLAR BU BİR UYARI YAZISIDIR İSTEYEN DİKKATE ALIR İSTEYEN ALMAZ.SIRF VİCDANIM RAHATSIZ OLDUĞU İÇİN YAZIYORUM:
ben hermesi SEERTMECE ile takas yapmıştım o da bana RUMEUR ROSE 2 göndermişti.bende de düz rumeur vardı kalıcı sayılır ertesi gün de kokuyo.ancak bu rumeur rose olanı sıkınca çok kısa sürede uçyuyo.dedim herhalde tenime uymadı.sonra takasa koydum.arkadaşım madamebathoryye takas isteyip istemiceni sordum o da olur dedi hatta bana orjinal mi dedi evet dedim.kendin mi aldın dedi hayır SEERTMECE ile takas ettik dedim o da okumuş zaten takas muhabbetlerimizi.neyse ben yolladım dedi ki bu orjinal değil dedi.sevile ykmye sormuş orjinal değilmiş. zaten bi acayiplik vardı.sonra canım arkadaşım madameborthy yine de kendi iyiyürekliliğini ve samimiyetini göstererek bana istediğim parfümü yani GUERLAIN-INSOLENCE yi gönderdi.yani orjinalleri alıp eldeki sahteleri elden çıkarmak isteyen kişiyi deşifre etmek istedim.kara para aklamaktan farkı yok bu işin.arkadaşım madameborthynin parfümü orjinal ayrıca çok da güzel bir koku.
sadece bilin istedim.isteyen SEERTMECE ile takas yapmaya devam eder, isteyen etmez.
yuhh artık!!!!!!

Back
X