Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

ben kendimden eminim.. ve bak bilenler beni biliyor.. bisürü insan yazdı burda.. yandaşların dedin.. benden ne çıkarları var ki yandaşlarım olsunlar...utanmadan o insanlara bile dil uzatıyorsun ..yap takasını da git burdan yahu..dolandır dolandırdıklarını bakalım.. hadi rastgele.. ne diim

dopiez .. onun her yalanına verilecek yalan bi cevabı var gördüğün gibi...

yalancı sensin, hem terbiyesizsin hem de dolandırıcı, şeytanına havale ettim seni, daha da hiçbir şeye cevap yazmıyorum, karga gibi ötüp dur sen burada. 10 TL'lik SAHTE parfümün için yedi cihanı inlettin, NEDEN GELİPTE KONTROL ETTİRMEK İSTEMEDİĞİN APAÇIK ORTADA,

ALNI AÇIK OLAN, KENDİNE GÜVENEN, YOLLADIĞI PARFÜME GÜVENEN GELİR YKM'DE, TEKİN ACAR'DA, SEVİL PARFÜMERİ'DE ONAYLATIR ADAM GİBİ.. AMA DOLANDIRICI, DOLANDIRICILIĞINI, YALANCILIĞINI, PESPAYELİĞİNİ BİLİYOR... DOLAYISIYLA BAHANELER UYDURUP PARFÜMÜN ORİJİNALLİĞİNİ ONAYLATMAYA GELMEK İSTEMİYOR:)

BENİM HAKKIMDAKİ YORUMLARIN ASILSIZ OLDUĞUNU BELİRTİYORUM. TAKAS YAPTIĞIM KİŞİLERE SORABİLİRSİNİZ PARFÜMLERİMİ. TAKAS YAPTIKLARIMIN ARASINDA ecz.se ve gülüm de VAR. BİLGİNİZE.......

ben kendimden eminim.. Ve bak bilenler beni biliyor.. Bisürü insan yazdı burda.. Yandaşların dedin.. Benden ne çıkarları var ki yandaşlarım olsunlar...utanmadan o insanlara bile dil uzatıyorsun ..yap takasını da git burdan yahu..dolandır dolandırdıklarını bakalım.. Hadi rastgele.. Ne diim

kim benden şikayetçi oldu? Herkes gönderdiğim parfümlerden çok memnun:) orijinal olduğu için teşekkür ediyorlar, nerenden uydurdun dolandırıcı olduğumu? Kendi adını millete takmaya çalışma

sen zaten döküp saçmışsın canm benm merak etmeme gerek yok :)

Erkek arkadaşım durumunun sıkışık olduğu bi dönem parfüm sattı, bana da hediye ediyordu.

bu cümlende pek 'eski erkek arkadaş' gbi durmuyoda o yüzden sordum bn :)

aman boşver tatlım nerden düştük biz burayaaaakaydirigubbakcemile3

dopiezmisin nesin, nereden çıktın? sanane benim özel hayatımdan? sana hesap mı vermem gerekiyor? git kendi çöplüğüne

çöplük? aa ne ayıp :)
neden gerildin sorularıma? gayet terbiyeli bir şekilde gelip soru sordum, bn de bu forumun kullanıcısıyım eğer çok eminsen kendinden cewap wermezdn bu kadar basit.
zaten sabahtan beri bi sürü şey anlattın ben bu soruyu sorunca neden haddimi aşmış oldum ki, ilginç :)
sen bu cewabınla kendni belli ettin zaten, parfümün sahte gerçek hiç bilemem orasını ama senin SAHTE olduğun apaçık ortada :)
sevgiler :)

çöplük? Aa ne ayıp :)
neden gerildin sorularıma? Gayet terbiyeli bir şekilde gelip soru sordum, bn de bu forumun kullanıcısıyım eğer çok eminsen kendinden cewap wermezdn bu kadar basit.
Zaten sabahtan beri bi sürü şey anlattın ben bu soruyu sorunca neden haddimi aşmış oldum ki, ilginç :)
sen bu cewabınla kendni belli ettin zaten, parfümün sahte gerçek hiç bilemem orasını ama senin sahte olduğun apaçık ortada :)
sevgiler :)

sen önce türkçe konuşmayı öğren, v yerine w kullanınca orjinal insan mı oluyorsun :) yazık sana ve senin gibilere. Haddini aşan konulara girme defol

hadi ben kendi çöplüğüme gittim kızlar artık forumda bu topikten başka yerler çöplük oldu ya :)
iyi eğlenceler :)

Gereken yapılacak merak etmeyin....

tatildeyim 2 gün daha sabredin veya eteklerinidekini dökün. Bu arada sadece yönetime bildirmek yeterli değil biliyorsunuz değil mi aynı zamanda karşı tarafa cevap vermemekte gerekiyor(idi).

Gereken yapılacak merak etmeyin....

tatildeyim 2 gün daha sabredin veya eteklerinidekini dökün. Bu arada sadece yönetime bildirmek yeterli değil biliyorsunuz değil mi aynı zamanda karşı tarafa cevap vermemekte gerekiyor(idi).

Sevgili yöneticimiz, bu konuyu biz çok sevdik lütfen kilitlenmesin. Kişisel sorunlar bize engel olmasın dostluklar kurduk ben bozulsun istemiyorum şahsen.:kedi:

Back
X