Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

o ne zaman gelse burda tatsızlık oluyor işte şimdi olduğu gibi.. daha önce de hakaretler etmişti burda başkalarına ve bana.. şimdi de defol demiş birine ..hakkı varmış gibi.. şimdi iyi tanıyın da onu.. bikaç ay sonra tekrar yeni yalanlarla döndüğünde unutmayın nasıl biri olduğunu..

o ne zaman gelse burda tatsızlık oluyor işte şimdi olduğu gibi.. Daha önce de hakaretler etmişti burda başkalarına ve bana.. şimdi de defol demiş birine ..hakkı varmış gibi.. şimdi iyi tanıyın da onu.. Bikaç ay sonra tekrar yeni yalanlarla döndüğünde unutmayın nasıl biri olduğunu..

sen hala benimle ilgili mi konuşuyorsun? Başka işin yok sanırım, yeter artık, hem dolandırıcılık yapıyorsun hem de üste çıkmaya çalışıyorsun, sahte parfümlerini millete kakalamaya devam et.

sen millete defol diyeceksin ben sessiz kalıcam öyle mi.. senin gibi biri için uyarıyorum burdaki insanları.. bu topiği açan benim..insanlara hakaret edemezsin.. saygısızlık yapma..

arkadaşlar artık istanbulda olan arkadaşlarla bigun ayarlayıp buluşalım ve herkes parfumlerını getırsın beğenen beğendığıyle takas eder.. hem sohbet ederz.. böyle bigün ayarlayalım.. ne dersiniz...

ıkızlar bız takasımıza devam edelım
35 ML BURBERRY WEEKAND
40 ML ESTEE LAUDER BRASıL DREAM (men)
40 ML GIVENCHY BE (bayanlar bu parfum henüz türkiyede hiç bir yerde yok ve gelmeyecek kokusu aynı hafıf şekerlı bebek pudrası gıbı)
TAKASA DEVAM KIZLAR

madameborthy bnece sen o parfümü seertmeceye gönder kendisi gitsin sorun gerçek mi değil mi diye.ama seertmece de gerçekse gerçek olduğunu değilse de sahte olduğunu yani sevilde ve ykmde ne dediklerini dosdoğru söyler.yani yalan söylemez.sonuçta herkes kandırılabiliyor.geçenlerde bi arkadaşımla konuşuyorduk tekin acardan erkek arkadaşına bi parfüm almaya gitmişler ki o parfüm erkek arkadaşının yıllardır kullandığı bi parfümmüş denemişler ve bana dedi ki hiç alakası yok dedi tekin acardaki parfümmün gerçeği ile kesin sahte dedi. geçenlerde arkadaşımla konuştum tekin acarda bi indirim olmuş ve arkadaşım chanelin bi parfümünü almış ki onun da kullandığı bi parfüm.hiç orda tester falan denememiş.eve gelip açınca bi de ne görsün parfüm sahteymiş.yani arkadaşlar ordan aldım burdan aldım da çözüm olmuyor.anlatabiliyor muyum

gülüm adını bilmiom ama madamebathoryye hakaret ediliosa bi sebebi var diyelim ama madamebathoryde bişeyler diosa düşünceksin!!!peki serrtmece sen necisin ne iş yapıon madem bilelim?tek taraflı olmasın işler.!!senide tanıyalım yane................

mneslicimle takasımızı gerçekleştirdik.Çok güzel bi takas oldu.teşekkür ediyorum kendisine.Çok tatlı ve çok kibar bi insan....

mavi 26 hangi kokuları takas yaptınız.. ben de merak ediyordum mneslideki kokuları hiç bi parfümeride bulup deneyememiştim.. hangisini aldın ondan

gülüm adını bilmiom ama madamebathoryye hakaret ediliosa bi sebebi var diyelim ama madamebathoryde bişeyler diosa düşünceksin!!!peki serrtmece sen necisin ne iş yapıon madem bilelim?tek taraflı olmasın işler.!!senide tanıyalım yane................

bakın ben forumda bikaç kişiyle takas yaptım, kimse benim parfümlerime dil uzatamaz, çünkü takas yaptığım kişilerin memnuniyetini kendilerine sorabilirsiniz, hepsi gönderdiğim parfümlerin orjinal olduğunu size söyleyecektir.
Gulfem haklısın.. Bana hakaret edilmesinin bir sebebi var, arkadaşın ismi forumda deşifre edilince malesef çıldırdı, söylediği yalan ortaya çıkınca korktu, kendine güvenen gelir parfümünün orjinalliğini onaylatırdı. Kimse kimseye durup dururken senin parfümün sahte demez. ortada bi yamuk olmasa neden durup dururken böyle bir şey söyleyelimki? Dün özel hayatıma kadar bir sürü soru soruldu, hepsini cevapladım, hakaret edildi, kendi yandaşları üstüme saldırdı, örgütlenmişler :) Ama sonuç olarak parfümü hala sahte hala sahte, dikkatli olun kızlar size de rastlamasın

gulfem sen takas yapmassın bişey etmessin burda.. sadece halt varmış gibi seyretmeye geliyosun.. sorduğun sorular da bi acaip.. takas yapan biri olsan neyse diicem de..meraklı melahat havalarındasın.. kim kimle takas yaıyo kim ne iş yapıyo.. sanki aşk-ı mem nu izliosun yahukaydirigubbakcemile3

gulfem sen takas yapmassın bişey etmessin burda.. sadece halt varmış gibi seyretmeye geliyosun.. sorduğun sorular da bi acaip.. takas yapan biri olsan neyse diicem de..meraklı melahat havalarındasın.. kim kimle takas yaıyo kim ne iş yapıyo.. sanki aşk-ı mem nu izliosun yahukaydirigubbakcemile3

tartışma yüzünden onuda izleyemedik hee gecekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

geçenlerde cevahir ykm de stand daki kadına kalıcı bi parfüm önermesini istedim.. edp falan diil direk saf parfüm esansını tavsiye etti..zen in.. zen 50ml saf parfüm indirimdeydi.. 178 tl idi galiba.. kadına orda da dedim çoğu parfüm 5dkk da uçuyor diye.. o da buram buram kokmak istiyosanız güzlerce parfüm almalısınız dedi.. şimdi çıkmış üçkağıtçının biri parfümüme sahte diyor.. yok efendim ykm ye göstermişmiş..pabucumun yalancı pinokyosu.. burnun uzamaktan yamulmuş artık... bi de insanlara yandaşların demez mi. burda kimse kimsenin yandaşı diil.. kimsenin kimseden çıkarı yok.. sen ykm ve sevilde yandaş bulup ortak çalışmaya başladınızsa bilemem tabii o ayrı.. şaşırmam

zen baharat ağaç ağırlıklı.. bu tarz kokular daha kalıcı olur.. daha baskın olduğu için notalar.. çiçek kokuları hafif oluyor maalesef çabuk uçuyor... rumeur 2 nın sahte olma ihtimali yok diyorum.. ecz sn sen hala götür baktır diyosun.. zen in edp si zaten kalıcı sayılır.. ykm de kadın elimde 1tane kaldı dedi parfum u için 50ml için fıatı uygundu hem de saf parfüm.. sahiden yıkasan bile çıkmaz yani.. aslında bize o lazım.. artık saf parfüm mü kullansak ne.. onu da denemek istiyorum..dalga dalga yayılır kokuşakkıdı

çiçek kokularını da seviyorm.. capacity sephora da geçen gün guerlain idyle ve armani idol denedim.... 2 side çiçek kokusu.. özellikle idyle e bayıldım tam bi leylak kokusu.. ama 10 dkka sonra kokudan eser kalmadı.. uleennnn bu parfüm sahte uçtu gitti mi deseydim ordakilere... hypnotic poison gucci rush samsara shalimar gibi ağır parfumler sık bakalım uçuyormu.. günlerce kalır kıyafette.. ama onlar da çok ağır maaalesef...

Back
X